El Clásico

Moderator/ica: stjepan

koji će biti rezultat u pobjedama nakon ova četiri velika El Clásica?? Barca već vodi 1:0...

Barcelona - Real Madrid 5:0
0
Nema glasova
Barcelona - Real Madrid 4:1
1
25%
Barcelona - Real Madrid 3:2
1
25%
Barcelona - Real Madrid 2:3
0
Nema glasova
Barcelona - Real Madrid 1:4
2
50%

Ukupno glasova : 4

Re: El Clásico

PostPostao/la ttp » 04 svi 2011, 20:07

Kao i uvijek, vidim na raznim stranicama, komentari nekih, trebali su Realu priznati gol... ono što sam vidio na tv, u usporenoj snimci, sudac je dobro procijenio... Što ostali misle ?
ttp

PostPostao/la Mata » 04 svi 2011, 23:00

Ako ja idem pod "ostale" evo mog mišljenja...svašta sam najavio samo nisam 1:1...znam da sad Stjepan likuje ;)
No ipak sam dobro procijenio "Alibi" suca koji nije poništio gol Realu jer je on davno svirao prekršaj tako da gola i nije bilo.
Kao što sam i napisao moglo je biti svega sinoć da je bilo "da su Mari muda...",ali drago mi je da je ovako završilo i da arogantni special one kuka i plače...taman mi je to po mjeri..baš mi je to cool.
Nisam pristalica onih koji su opsjednuti likom i djelom tog Portugalca.
Ili komentar na prvoj utakmici:
"...evo prošlo je 7 minuta utakmice Mourinho se prvi put ustao s klupe..."...ma daj molim te,samo je još trebalo poentirati riječima "... utrnula mu guzica,a možda je i prdnuo..."

Inače obje utakmice su protekle u velikoj glumi svih sudionika tako da izgleda da su igrali "GAVELLA" vs "KEREMPUH"

Finale 50%-50 % + 1 za Barcelonu jer ima maleckog :!:
Mata

PostPostao/la tomi » 05 svi 2011, 10:08

po meni real je ostecen za onaj gol... ali sudac kako god da odsudio je u pravu... a kasnije se procjenjuje da li je real ostecen ili nije... mozda je jednog dana uvesti da se moze pogledat usporena snimka i na kontu toga se prizna ili ponisti gol... vidit cemo u buducnosti kako ce to izgledat...
tomi

PostPostao/la ttp » 05 svi 2011, 11:13

Općenito, meni je to smješno i suludo govoriti, npr. 2:0 vodi neka ekipa, i sad protivnicka ekipa da gol, ali im se ne prizna, recimo iz opravdanih razloga, ma nebitno, moze i obrnuto... No, ipak kasnije daju gol, i to je 2:1. I sad krenu price DA JE priznat gol, bilo bi nerijeseno, ovako onako... Da je, da je ... Nemam potrebe pisati sve u detalje zasto to mislim, i navoditi razne primjere... razumljivo je
ttp

PostPostao/la mcs » 05 svi 2011, 13:29

Ma ja velim da je Barcelona bila bolja ekipa u dvije tekme i bok, a sad ce ih ManU srusit u subotu 28.5 i bok :)
mcs

PostPostao/la ttp » 06 svi 2011, 20:59

Kućni sam prijatelj sa nekim visokim dužnošnicima iz UEFE, i nadam se da će tih 50 000 eura koje Jose Mouringho mora platiti, i 20 000 eura Real, te novce proslijediti nama... Uplatit će OŠB-u. Pa to je njima ništa :o . Zatim uzimamo BBB = Barića, Belića i Bošnjakovića, ulazimo u 1. ligu nagodinu. :) :D Druga momčad iz 3. lige napada 2. ligu. Više nije DMD (Domac, Mata, Daber) sada je GDT: DMKD, Klaja ulazi u ekipu :) GDT = (GRASS D TECS)
* Stjepan ce se u prvoj ekipi boriti sa Bednjanecom, i dva Bibera za treće mjesto :) Župija je izgurao :D
ttp

Prethodna

Natrag na Ostali sportovi

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.