Kvalifikacije za EURO 2012. u Ukrajini i Poljskoj

Moderator/ica: stjepan

Re: Kvalifikacije za EURO 2012. u Ukrajini i Poljskoj

PostPostao/la Mata » 08 ruj 2010, 00:15

Hm....Stjepan je nažalost bio u pravu mada sam se i ja pitao kako ćemo zabiti gol ovim balvanima u obrani,ali eto srce je prevladalo razum u mojoj prognozi.
Ja sam eto pobornik Bilića,iako je imao svojih grijeha,Po meni ova repka otkasko je on selektor uvijek stvori koju šansu.I kad su nas Nizozemci gazili usred Splita i tada smo imali 3-4 šanse.
To je već neka razlika u odnosu na prijašnje izbornike .U njihovo vrijeme ne bismo ni prešli centar u takvim situacijama.
Iako ni ja ne opravdavam Pranjićevo mjesto,čovjek je rekao što je htio time postići ,opet za razliku od prijašnjih koji bi stavili 9 Tomasa u ekipu i igrali .
Matteo je pokazao zavidno znanje,ali onda se usrao :lol: Kriužanac je srao dok ga se nije zvalo i nakon 3,5 odigrane utakmice kad je trebao biti nositelj obrane on odustane,za mene seronja.
A Plete je pretpostavljam vrli Pletikosa....kad je taj što važno obranio?Kad nas je izvukao iz govana kad je trebalo?Nekad davno u Osijeku protiv Latvije
Mata

PostPostao/la stjepan » 08 ruj 2010, 08:18

[mata]Ja sam eto pobornik Bilića,iako je imao svojih grijeha[/quote]

Ja i dalje mislim da nam je on najslabija karika i da ima boljih i iskusnijih izbornika od njega. Mislim da, osim odlične igračke karijere za koju kapa do poda, ničim nije zaslužio voditi repku jer do repke praktično nema ozbiljnijeg trenerskog iskustva. Inače nisam pobornik starih zasluga i stare slave jer se čovjek uvijek mora dokazivati. Tako po meni trenutno Eduardo ne bi imao mjesta u repki, ali je tu zbog starih (ogromnih) zasluga, trenutno imamo puno napadača koji su u boljoj formi od njega. Ne mislim da ga treba šutati, ali kad odigra bar pola ili cijelu sezonu za Šahtar dobro i u kontinuitetu, tada bih ga zvao ponovo ... Vjerujem da se većina s tim neće složiti, ali ne mislim da repka treba trpjeti zbog bilo koga i da je ona mjesto na kojemu se vraća u formu ...
stjepan

PostPostao/la stjepan » 08 ruj 2010, 08:23

Mata je napisao/la:Ja sam eto pobornik Bilića,iako je imao svojih grijeha

Ovo je samo pokušaj citiranja jer u prethodnom postu nisam uspio...
stjepan

PostPostao/la stjepan » 08 ruj 2010, 08:24

Hura, uspio sam, hvala Domccu na besplatnoj poduci, mogao bi uskoro dobiti određena ovlaštenja koja je i on meni svojevremeno dao na forumu SLAST-a.
stjepan

PostPostao/la matteo94 » 08 ruj 2010, 09:41

mata a da ja vas pitam...kad je runje našta važno obranio???...što se tiče križanca, nisam ni znao da je rekao da ne želi igrat u repki, al imamo mi tu i lovrena i kneževića...tako da jedan od njih ga može zamjeniti...još uvijek stojim do one svoje da je najbolja postava 3-4-3...pozz
matteo94

PostPostao/la Mata » 08 ruj 2010, 10:15

Imenjače ...vidim da je ispalo da branim Runju.Ne ulazim da je idealan izbor i samo ću napisati da nas je održao iznad površine protiv Bjelorusije u Zagrebu.
To mi je prvo palo na pamet.Vidim da mu i Ćorluka i šimunić vraćaju lopte bez problema nogom,dakle bez straha sigurni su u njega.
I naravno nisam napisao da je car za razliku od tebe za Pletikosu.Pletikosi zamjeram golove Walcotta iz mrtvih kutova,zatim što nije ukrao malo vremena protiv Turaka na EURO-u dok je uredno nakon 2 mjeseca braneći za Spartak u Zagrebu protiv Dinama ukrao 10 minuta otežući.
Različita su nam razmišljanja što je dobro.Ne vidim ja u nas nekog golmana za budućnost.Nije to ni ovaj Subašić kojeg se po defaultu već stavlja u nezamjenjivog za koju godinu.
Mata

PostPostao/la matteo94 » 08 ruj 2010, 11:25

ok...sorry...čini mi se da bi bilo najbolje da nam brani matej delač...
matteo94

PostPostao/la boško ošb » 08 ruj 2010, 17:06

pa ni to ti nije loša ideja... samo za koju godinu, dok malo sazrije...
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la matteo94 » 08 ruj 2010, 23:07

makakvo sazrijevanje...treba ga odmah stavit u 1. momčad u prvih jedanaest...
matteo94

PostPostao/la ttp » 08 ruj 2010, 23:23

Iako nisam kompetentan komentirati jer ne znam o kome se radi... ali svejedno ništa ne ide preko noći... I treba se dobro pokazati da zaslužiš ući u prvih 11, a sada jel on dobar da je to zaslužio ne znam.. ali ne možeš dopustiti da se kali pa da još prima i više golova nego što bi drugi... treba igrati najbolji, a ne najmlađi... ipak govorimo o reprezentaciji
Baš u našem sportu imaju slične stvari..., a ne poznaju cijelu situaciju pa nisu objektivni, kompetentni da osuđuju... pozzz
ttp

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ostali sportovi

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.