Kvalifikacije za EURO 2012. u Ukrajini i Poljskoj

Moderator/ica: stjepan

Re: Kvalifikacije za EURO 2012. u Ukrajini i Poljskoj

PostPostao/la matteo94 » 09 ruj 2010, 09:30

generalno gledano u pravu si...hhh...što se tiče toga...ali nije matej delač bezveze član chelsea...ima kvalitetu to sigurno, samo što bi ga moglo bit strah kad bi sad odma stao na gol...pretpostavljam da bi osjećao veliku tremu...al on će do 2012. biti prvi golman u to sam prilično uvjeren...poz
matteo94

PostPostao/la boško ošb » 09 ruj 2010, 17:22

on je odličan golman ali je definitivno još premlad za repku. dario je totalno u pravu, ne smije on doć u repku, pa se tu kalit i stjecat iskustvo... nakon što odbrani jednu sezonu za chelsea onda je spreman za reprezentaciju... ne treba nam doć i bit prvi golman ako će primat glupe golove... pusti ga nek se nauči...
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la boško ošb » 05 lis 2010, 20:24

u subotu naša repka nastavlja s kvalifikacijama za poljsku i ukrajinu... igramo protiv izraela u tel-avivu u 21, 00 h... ozlijeđen nam je, mislim napadač koji je u najboljoj formi trenutno, jelavić... umjesto njega je pozvan mate bilić... još je otpao i prvi lijevi bočni - strinić... umjesto njega će u momčad pranjić, a ostalo je sve manje-više standardno...
u izraelu su nam bodovi jako važni, jer bi se eventualnom pobjedom "zacementirali" na vrhu i uslijedio bi nam lakši raspored, jer su već riješeni grčka i latvija...
također igramo prijateljsku utakmicu protiv osrednje norveške, u kojoj će bilić moći provjeriti i alternacije na određenim pozicijama...

toliko od mene, da čujem vaše prognoze? :D ;)
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la ttp » 05 lis 2010, 20:40

Pobjedit ce netko sa 3:1 ili 2:0. Mogao bi netko dobiti crveni karton, puno preksrsaja ce biti.
Prvo poluvrijeme ce biti negledljivo

A druga prognoza kaze da ce biti 0:0 ako je to moguce ?
ttp

PostPostao/la stjepan » 05 lis 2010, 21:24

Moja je prognoza da će u jednom poluvremenu Izrael prvi krenuti s centra, a u jednom Hrvatska. E sad ozbiljno, mislim da će svatko još po jednom krenuti s centra, dakle 1:1. Šteta je što još Bilića nismo maknuli s klupe, počeo nas je upropaštavati i u ovim kvalifikacijama, počeo je protiv Grčke, u subotu slijedi nastavak, dok shvatimo da imamo krivog čovjeka na klupi (ali koji ima nekakvu izmišljenu "karizmu"), otići će vlak za Poljsku i Ukrajinu što i nije nužno loše obzirom na povećanu radijaciju u tim krajevima. Važno je da Bilić ima dosta alibija u povredama igrača pa će imati opravdanu ispričnicu za neuspjeh.
stjepan

PostPostao/la matteo94 » 08 lis 2010, 19:46

očekujem da će biti 2 do 3 gola...2 u mreži izraela a jedan u našoj mreži, dakle 2:1 za nas...1. poluvirijeme bi moglo proć bez golova, u 2. ćemo mi zabit rani gol, izrael će se otvorit, te ćemo mi povest 2:0...i onda opet isto, povući ćemo se u svoj 16-erac te primito gol između 80-e i 90-e minute...strepnje će biti da ne primimo još jedan gol u samom finišu utakmice....to je moja skromna prognoza...
matteo94

PostPostao/la boško ošb » 09 lis 2010, 19:16

hahaha, dao si prognozu cijelog tijeka utakmice... imaš možda neku dojavu od braće šapina? ajmo zaradit :D
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la matteo94 » 09 lis 2010, 22:38

eto tako...još jednom jadan nastup naših nogomtaša, al nema veze..pobijedili smo, idemo dalje...tek sad vidim koliko je dobro što smo dobili ovako laganu skupinu, jer da smo dobili nekog malo jaćeg protivnika (pod jačeg mislim na bih, crna gora, srbija....) ovu skupinu nebi prošli...
rezultat sam pogodio, ali tijek utakmice nisam....
i sad za one koji će reć nešta ovako poput: ukazo se kranjčar, imamo sreće da imamo kranjčara, izgubili bi da nema kranjača,...njima porućujem da se nama nije ukazo kranjčar, nego nam se ukazo wolfgang stark...ne volim kada suci vuku na neku stranu, kada vuku protiv nas onda sam ljut, a kad vuku na našu stranu onda mi je žao, jer znam da će nam se to sve vrtiti...e da....runje me je ugodno iznenadio i nadam se da će nastavit sa dobrim tekmama....
i za kraj ovako: proiv malte prognoziram pobijedu, a protiv gruzije kod kuće pobijedu a u gostima x...pozz
matteo94

PostPostao/la stjepan » 10 lis 2010, 20:54

Matteo, opak si prognozer, kao da si vidovit ...?! Ali kako se samo Slaven Bilić preznojao nakon meča dajući izjavu za HTV ... Mora se priznati da je čovjek rođen pod sretnom zvijezdom i da je u koaliciji s dobrim vilama ... Bio je odličan igrač, veliki borac, divio sam mu se, no, na klupi Hrvatske ga ne mogu smisliti i gotovo, ne mogu si pomoći, znam da je on većini super, ali eto meni se kao selektor ni malo ne sviđa, od početka... Može li mi netko objasniti zašto Olić igra desno krilo kad mu desna noga služi samo za hodanje i kako jedan um uopće može doći na takvu zamisao ? Sinoć nas je sudac pogurao do pobjede što nije ni čudo obzirom da je Nijemac te odlični Kranjčar i Runje, sve ostalo je bilo za "sjedi, jedan" ... Za ovakve je penale drugi Matteo (Beusan) uvijek govorio da "...takvih situacija imate na utakmici bezbroj, neće valjda sudac sve kažnjavati penalima ...", sinoć to nije rekao, već da je penal čist. Toliko o HR objektivnosti, da je tako suđeno protiv nas, razapinjali bi suca mjesec dana ...
stjepan

PostPostao/la matteo94 » 11 lis 2010, 10:06

u potunosti se slažem...a moram reć da i taj beusan malo previše priča gluposti...mora se priznat da je sudac vukao na našu stranu i to nitko ne može poreć...žao mi je što će nam se to vratit na nekoj drugoj utakmici, koja će bit još od veće važnosti nego ova...nadam se da ćemo ipak otić na taj euro, iako znam da ako ovako budemo igrali na euru bolje da ne idemo....malo mi se nesviđa što bilić stavlja strinića....hajdukovac sam, ali bez obzira na to mislim da je strinić daleko od reprezentacije...mi se svi čudimo kako to da slabo igramo,,,trebamo se sjetit one super postave u kojoj su pranjić i rakitić na lijevoj starni izmučivali sve obrane na euru u austriji i švicarskoj...modrić igrao iza napadača, kranjčar i stna su radili pomutnju desno,a avukojević je uvijek pomagao obrani....nije mi jasno zašto više ne igramo tako...olić nikako nije za desno stranu, a ni za lijevu...on mora bit u sredini izluđivat obranu sa trčanjem, a eduardo može igrat lijevo...ali je naša najbolja taktika kad igramo 4-4-2...ali tko sam ja da prosuđujem??
matteo94

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ostali sportovi

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.