Postao/la stjepan » 10 lis 2010, 20:54
Matteo, opak si prognozer, kao da si vidovit ...?! Ali kako se samo Slaven Bilić preznojao nakon meča dajući izjavu za HTV ... Mora se priznati da je čovjek rođen pod sretnom zvijezdom i da je u koaliciji s dobrim vilama ... Bio je odličan igrač, veliki borac, divio sam mu se, no, na klupi Hrvatske ga ne mogu smisliti i gotovo, ne mogu si pomoći, znam da je on većini super, ali eto meni se kao selektor ni malo ne sviđa, od početka... Može li mi netko objasniti zašto Olić igra desno krilo kad mu desna noga služi samo za hodanje i kako jedan um uopće može doći na takvu zamisao ? Sinoć nas je sudac pogurao do pobjede što nije ni čudo obzirom da je Nijemac te odlični Kranjčar i Runje, sve ostalo je bilo za "sjedi, jedan" ... Za ovakve je penale drugi Matteo (Beusan) uvijek govorio da "...takvih situacija imate na utakmici bezbroj, neće valjda sudac sve kažnjavati penalima ...", sinoć to nije rekao, već da je penal čist. Toliko o HR objektivnosti, da je tako suđeno protiv nas, razapinjali bi suca mjesec dana ...