Kvalifikacije za EURO 2012. u Ukrajini i Poljskoj

Moderator/ica: stjepan

Kvalifikacije EURO 2012

PostPostao/la Mata » 25 ožu 2011, 13:27

Sutra naša repka u 18.00 sati nastupa u Gruziji.
Što znamo o njima?
Selektor Temuri Ketsbaia ...igrao za Newcastle...proslavio se izjednačujućim golom u Zagrebu protiv Dinama u 120 minuti produžetka :o i nanio veliku duševnu bol svim navijačima plavih.
Gazaev...igrao za bivši SSSR ---80-ih igrao čini mi se Kup UEFA protiv Hajduka i također zavio torcidu u crno s čini mi se 3 pogotka u rezultatu 2:5.
Hajduk-CSK-a(ili neki drugi ruski klub) 2:5 igralo se u Osijeku...jer je Hajduk bio kažnjen ...nisam siguran,ali čini mi se jer su navijači priklali pijevca na tribinama sezonu prije protiv Tottenhama,a pijevac je simbol ovog kluba :o
Mata

Re: Kvalifikacije za EURO 2012. u Ukrajini i Poljskoj

PostPostao/la stjepan » 25 ožu 2011, 14:04

Ova je tema već otvorena pa sam ovaj tvoj post spojio gdje i pripada da nemamo dvije iste teme ... Budno oko Big Brothera sve vidi :P

Moja prognoza za sutra je 1X, dvoznak na domaćina, nažalost :cry: ... volio bih da se prevarim. Bilić neće tamo proći neokrznut, a trebalo bi ga i obrijati jer ipak je on selektor Hrvatske, a ne ... Kad se neće obrijati sam, sutra će ga obrijati Gruzijci ...
stjepan

PostPostao/la boško ošb » 25 ožu 2011, 16:50

ja mislim da svi skupa gledaju na tu gruziju s previše respekta... pa mi smo velesila u nogoetu, imamo igrače u jakim klubovima, a oni, jedini igrač za kojeg sam čuo (kaladze iz milana) je ozlijeđen... to mi ide malo na živce, preveliki respekt prema protivniku... protivnika treba respektirat, ali ne previše... to dolazi do toga da si naši igrači malte ne utuve u glavu da su ovi bolji od njih i ondauđu sa strahom i ukočeni i sve... ugl. moje mišljenje preveliki respekt...
moja prognoza 2:0 za naše...
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la Mata » 25 ožu 2011, 17:54

OK ...veliko oko hehe...žurio sam i tako mi se dogodila greška ;)
Vidim Stjepane ti si stalno nabrijan na Bilića :o vjerovatno imaš pravo.Ni meni se ne sviđa što je ponekad repka izložbeno-prodajni salon za neke igrače,ali dajem mu još kredita.....ja se samo prisjetim bivših izbornika i bude mi lakše :)

Slažem se i s tezom da naši što "stručnjaci" što novinari naprave od muhe slona.Iako nisam pratio izjave (jbg stalno visim na tt forumima) pretpostavljam da su najave kako Gruzijska dva bočna igrača lete kao strijele ,a igraju u belgijskoj 2 ligi i slično.

Nikoga ne treba potcjeniti,ali treba ući u igru i pokazati tko je gazda.Mislim da smo bolji i da ćemo pobijediti.
Mata

PostPostao/la matteo94 » 26 ožu 2011, 00:01

vjerujem u našu pobjedu!!! :D
matteo94

PostPostao/la boško ošb » 26 ožu 2011, 14:23

mislim da je otto barić najbolje objasnio zašto bi nam bod bio neuspjeh i da trebamo ići na sva tri, tj. da imamo tu kvalitetu...

http://www.index.hr/sport/clanak/otto-b ... 44199.aspx
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la matteo94 » 26 ožu 2011, 19:59

tako nam i treba...ovo je užas...nije mi jasna jedna stvar, zašto mi želimo igrati kao Barca, zašto želimo unjeti loptu u gol, ako imamo odlične šutere kao što su: Modrić, Kranjčar, Srna, Rakitić, Petrić?? ...Biliću odlazi...svaka ti čast šta si radio na početku svog mandata, prije Eura 2008, ali od tada Hrvatska nije odigrala ni jednu utakmicu koja zadovoljava...ne smijemo gubiti od momčadi kao što je Gruzija...odi negdje za parama u neki klub, onda ćeš tek pokazat koliko si loš ili dobar...ne ide ti više u repki...nije ti tu mjesto :/
matteo94

PostPostao/la boško ošb » 26 ožu 2011, 20:05

ja ću se poklopiti po ušima šutjeti... ništa mi drugo ne preostaje... nažalost, mislio sam da nam je repka u boljem stanju nego što zaista je... od kad sam vidio najavljeni sastav činilo mi se nekoliko nelogičnih poteza, ali nisam želio ništa komentirati jer sam mislio da bilić zna šta radi, on ih trenira, zna kako dišu i tko je u kakvoj formi... ali na terenu se vidjelo da je pogriješio... prvo, zadnji vezni dujmović?? zašto na terenu nije bio vukojević koji standardno igra u kijevu, ušao u polufinale europske lige, a ovaj ne znam ni gdje igra... drugo, zašto strinić na lijevom bočnom pokraj pranjića koji igra standardno u bayernu.... puno nejasnoća, igra postavljena kao da se igra na bod i kao da smo stvarno zadovolji s bodom... želja, volja i htijenje na nuli... žalosno što su se trgnuli tek kad su dobili gol u 90. min!
jednom riječju : sramota
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la matteo94 » 26 ožu 2011, 20:10

ma nek je bilić zadovoljan sa htjenjem i željom naših igrača...tek kad smo primili gol smo pokazali da smo bolji od njih 3 puta, al je kasno...očito da ćemo još jedno prvenstvo gledati iz kauča, mi i bilić i društvo...
de ti nama Pamića na klupu... :/
matteo94

PostPostao/la stjepan » 27 ožu 2011, 01:10

[stjepan]
Moja prognoza za sutra je 1X, dvoznak na domaćina, nažalost ... volio bih da se prevarim. Bilić neće tamo proći neokrznut, a trebalo bi ga i obrijati jer ipak je on selektor Hrvatske, a ne ... Kad se neće obrijati sam, sutra će ga obrijati Gruzijci ...

Hebeno loš sportski dan za mene, valjda gore nije moglo... Dva stolnoteniska poraza u Međimurju :cry: , a nažalost prokleto sam bio u pravu sa svojom prognozom za Gruziju, a vi se stručnjaci pokrijte ušima, eto vam vašeg stručnjaka Bilića ... Sad sam skužio zašto pušta bradu, da ga se ne može prepoznati ... :lol: Šlag na tortu je bio gol Grka u zadnjoj sekundi za pobjedu na Malti. Hvala bogu pa je prošao taj dan, od danas će valjda biti bolje ...
stjepan

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ostali sportovi

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.