Koji će plasman ove sezone ostvariti OŠB 3 u 4. HL ?

Moderator/ica: stjepan

Koji će plasman ove sezone ostvariti OŠB 3 u 4. HL (2. Regionalna liga - istok) ?

Biti će prvi i ući će u 3. HL
4
33%
Igrati će kvalifikacije za ulazak u 3. HL
6
50%
Biti će između 3. i 5. mjesta
1
8%
Biti će između 6. i 9. mjesta
0
Nema glasova
Biti će zadnji (10.) i ispasti će iz lige
1
8%

Ukupno glasova : 12

Re: Koji će plasman ove sezone ostvariti OŠB 3 u 4. HL ?

PostPostao/la ttp » 24 stu 2010, 22:17

Ovako, raspored je užas... meni se ne sviđa, ali da ubace 2-4 utakmice, jednu sredinom 9 mj., a jednu u onih 5 tjedana bilo bi puno bolje...
Baš su me pitali neki stolnotenisači kada će liga, rado bi došli vidjeti, ispada ko da ni ne igramo ligu, i bilo mi drago zbog toga :D :) . Baš sam sretan sto imamo tako dobre ljude koji dođu pogledati, pružiti podršku... ;) To se cijeni. To je naše blago hehe. Jer, koliko znam, u Graničar nije nitko došao gledati, bilo 8 ljudi, od toga 4 igrača... I sada da je nama tako, a dobro da nije, uopće mi ne bi bio toliki gušt igrati drugu ligu... Stoga, hvala svima :D :D :D
Mata, vjerujem da će u drugom dijelu biti bolje...
Malo da se našalim, poslat ćemo onomu tko radi to, raspored kada Mata ima klanje :lol:
ttp

PostPostao/la stjepan » 31 ožu 2011, 14:16

Evo, 4. liga je završila i sada se može reći da je samo 33 % anketiranih pogodilo da će OŠB 3 biti prvak ove lige ... To znači da su dečki jednostavno nadmašili sva očekivanja, posebice još dodatno zbog načina (17/1) na koji su to učinili ... Stoga je najveća "kanta" zasluženo njihova, iako ne znam kada će je dobiti. Na zadnjem je turniru trebao biti povjerenik i svima uručiti zalužene pehare jer to je bila najbolja prigoda za to, vjerojatno nije mogao biti pa će to učiniti nekom drugom zgodom ...
stjepan

PostPostao/la Mata » 31 ožu 2011, 21:48

Anketa je postavljena malo čudno tako da ni ovih 33% nije 100% u pravu ;)
Dakle prvo mjesto je tu,ali plasman u 3 HL na žalost onemogućen jbg
Drugi odgovor je nudio opciju kvalifikacija...također pushing
Zbog loše formulirane ankete nema ni pehara :P
Mata

PostPostao/la stjepan » 31 ožu 2011, 22:05

Da, tada nisam znao za naša regionalna "pravila" koja kažu da ako je prvak iz OŠB, onda ne može u viši rang niti direktno niti putem kvalifikacija ... A pehar stiže u nedjelju budući Virovitica predvođena povjerenikom regije igra kod Budainke i Broda, ja večeras provjerio, a čovjek mi potvrdio da stižu pehari, idući tjedan imamo feštu za slavljenike iz OŠB 3 ... :D
stjepan

PostPostao/la ttp » 03 tra 2011, 11:20

Ne sjećam se za što sam glasao ? Jel´ se to može provjeriti nekako. Pretpostavljam da ne može...
ttp

PostPostao/la ttp » 03 tra 2011, 11:21

Ali dobra stvar je što sam mislim napisao da ne vjerujem da će biti prvi. No, ovako je ljepše, iznenadili su me ugodno. Bravo !!!
ttp

Prethodna

Natrag na Ankete

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.