Na kraju sjednice, dosadašnji tajnik kluba Stjepan Bošnjaković podnio je neopozivu ostavku na mjesto tajnika STK Obrtnička škola – Brod. Ostavku je podnio iz osobnih razloga, ali i zbog sveukupnih okolnosti i uvjeta u funkcioniranju i financiranju kluba. Ostavka stupa na snagu 01. siječnja 2013. godine do kada će dosadašnji tajnik odraditi sve poslove i obaveze iz svoje nadležnosti. Do tada, a najkasnije do sjednice Izvršnog odbora (15.01.2013.), IO će imenovati novog tajnika nakon čega će se obaviti primopredaja kompletne klupske dokumentacije te klupske web stranice između dosadašnjeg i novog tajnika kluba. Tijekom ovoga tjedna dosadašnji će tajnik podnijeti ostavke i na sve druge funkcije koje su proistekle iz funkcije tajnika STK Obrtnička škola – Brod (član Skupštine gradske i županijske Zajednice sportskih udruga i saveza, član Izvršnog odbora Zajednice sportskih udruga i saveza Brodsko-posavske županije te član Natjecateljske komisije HSTS-a). Stjepan Bošnjaković se na kraju zahvalio predsjedniku i članovima IO, trenerima, igračima i roditeljima na iznimno dobroj i uspješnoj suradnji u proteklih devet godina te im poželio puno uspjeha u budućem radu.
Napisat cu "nekoliko" iskrenih recenica na ovu, za mene ipak, tesku temu... Brojke govore jedno: 9 godina, 3285 dana, preko 1000 napisanih postova, brdo natipkanih slova, brojki pisuci clanke za web, stotine poslanih prijava za natjecanje, stotine napisanih ispricnica, rang listi, kalendara natjecanja i jos mnogo, mnogo toga. Sve su to samo neki navedeni poslovi tajnika od mnogih zadataka kojih je bilo naveliko. Posebno su teski poslovi koji dovode do teskih meduljudskih odnosa, uplitanja negativnih emocija. Od toga se svima nama dize kosa na glavi, ali ipak prevlada, uglavnom ono lijepo. Ne volim rijeci nikad, uvijek, zauvijek od toga se jezim, u skoro svakom pogledu. Razumijem, to je "zivot", i ono neke "stvari" se moraju dogoditi, ali to me zalosti. Tako i ovo gore sto sam citirao. To je tako, nazalost. Tuzan sam... Uvijek se moze postaviti pitanje: Zar je moralo bas tako zavrsiti ? Sto nismo neke stvari promijenili na vrijeme ? Ovo su samo neka (opcenita) retoricka pitanja, ali koja ce mene barem "kopkati"... Svi su zivi i zdravi, i to je ono uvijek najbitnije. I svakako postujem, prihvacam i razumijem odluku/sve odluke, ali svejedno mi je zao, iako to nekada nekome znaci olaksanje, a nekada nekome tesku ali nuznu odluku. Mozda nije korektno od mene, ali smijem reci (u dobroj namjeri); nada umire zadnja. I ja sam otisao iz osb-a, pa to ne znaci da se nikada necu vratiti. To samo "vrijeme" zna, i o tome je glupo govoriti. Uvijek postoje "novi" ljudi; nova vremena, nazvat cu ih jednom rijecju bolja vremena. Pa ja se nadam (a imam to pravo makar zivio u zabludi) da ce "uskoro" i ubuduce doci i dolaziti i ta bolja vremena. Obavljati papirologiju moze gotovo svatko, ali dati potpunog sebe u to sve ne moze svatko. To mogu samo (neki) pojedinci, snazne licnosti. Ipak nije svatko 99 % OSB-ovac, a 1 % Dinamovac. Takvi su rijetki

.
Takoder Stjepane, sve najbolje vam zelim. A mogu reci, najbolje, jedno veliko iskreno HVALA na svemu, ali nadam se i ocekujem da to nije zadnje hvala... Brodani smo, i nadam se da cemo se i dalje vidati na stolnoteniskim utakmicama, svatko iz neke svoje pozicije, za sada kao gledatelji...