Vicevi, šale, razonoda, smijeh ...

Moderator/ica: stjepan

Vicevi, šale, razonoda, smijeh ...

PostPostao/la stjepan » 06 ruj 2010, 08:44

Na ovoj temi pišite nove viceve, šale, fore i sve ostale smiješne stvari koje ste čuli. Podijelite ih s ostalim "forumašima". Za početak evo jednog vica (većinom istinitog), malo podužeg, o muškarcima.

Bog stvori magarca. Bog reče magarcu: Ti ćeš se zvazi magarac, rintati ćeš po cijeli dan i zvat će te glupim. Živjeti ćeš 20 godina.
Magarac odgovori: Uh, to ne zvuči kao dobar život. Mogu li živjeti 5 godina ?
I Bog pristane.

Onda Bog stvori psa. Bog reče psu: Ti ćeš se zvati pas, živjeti ćeš kao potčinjena životinja, živjeti ćeš od ostataka sa stola i čuvat ćeš kuću. Živjeti ćeš 35 godina.
Pas odgovori: Mogu li onda ipak živjeti samo 15 godina ?
I Bog pristane.

Onda je Bog stvorio papagaja. Bog reče papagaju: Ti ćeš se zvati papagaj, sjediti ćeš u kutu dnevnog boravka, ponavljati ćeš sve što ljudi kažu i ići ćeš svima na živce. Živjeti ćeš 75 godina.
Papagaj odgovori: A kako bi bilo da ja ipak živim samo 50 godina ?
I Bog pristane.

I onda je Bog stvorio muškarca ... Bog reče muškarcu: Ti ćeš biti ljudsko biće, muškarac, i živjeti ćeš odličan život. Ti ćeš biti mudar i pametan, vladati ćeš i odlučivati na ovom svijetu. Živjeti ćeš 20 godina.
Muškarac odgovori: To zvuči kao jako dobar život, ali zar ne bih mogao živjeti malo duže ? Mogu li dobiti onih 15 godina koje magarac nije htio, i onih 20 godina što ih je pas odbio, i onih 25 godina koje papagaj nije želio ?
I Bog pristane.

Zato muškarac živi odličan život dok ne napuni 20 godina. Onda se oženi. Slijedećih 15 godina rinta po cijeli dan i zovu ga glupim. Onda dobije djecu, živi od ostataka sa stola i čuva kuću slijedećih 20 godina. Zadnjih 25 godina sjedi u kutu dnevnog boravka, ponavlja sve što drugi kažu i ide svima na živce ...
stjepan

Re: Vicevi, šale, razonoda, smijeh ...

PostPostao/la ttp » 06 ruj 2010, 11:16

He, he. Dobar.
Imam ja nekoliko hahahha

1. Idu dva iona ulicom, i jedan se reducira

2. Umru dva kemijska elementa i dođu pred vrata raja.
Pita ih sv. Petar: koji će od vas prvi?
- Mislim da bih ja trebao - odgovori Antimon
- Ne, ne, ja! - ugura se Platina
Tako su se svađali pola sata, dok sv. Petar nije rekao: U vrstu po atomskoj težini!!!

3. Hodaju Katoda i Anoda ulicom, kad sretnu otopinu kuhinjske soli. Veli Katoda: "Idemo napravit elekrolizu taline ovog elektrolita!", a Anoda veli: "Budalo, to nije talina, ali bi mogli mjerit konduktivitet

Ukoliko se čuo muk dok ste čitali ove viceve, i ja vas razumijem...... ali su svejedno fora hahahha
ttp

PostPostao/la ttp » 06 ruj 2010, 11:17

Boško i Matteo, ispričajte ove viceve profesoricama iz kemije, smijat će se... Možda vas nagradi.
Ispričajte razredu, dobro bolje nemojte..... hah
ttp

PostPostao/la ttp » 06 ruj 2010, 11:25

Evo i za profesoricu matematike:

Idu dvije funkcije ulicom i sretnu derivaciju. Jedna pocne bjezat, a druga mirno stoji.
Pita ju derivacija: "Sta je, ti me se ne bojis?"
"Ne, ja sam e^x..."
"A tko kaze da cu te derivirati po x?"

Q. If a bear in Yosemite, and one in Alaska fall into water, which one would dissolve faster?
A. The bear in Alaska because it's polar.

Dosta, i previše od mene... pozzzzz
ttp

PostPostao/la matteo94 » 06 ruj 2010, 15:44

dario...de ti nama neki normalan vic...još treba da se pričaju vicevi o kemiji i matematici...ko da mi nije dosta toga u školi???
matteo94

PostPostao/la ttp » 06 ruj 2010, 17:58

Ali boško hoće ovakve viceve :lol: .... Šalim se malo, naravno, bit će i normalnih
ttp

PostPostao/la tomi » 07 ruj 2010, 21:48

igraju dva eksera kosarku, dođe cekic i zakuca...
tomi

PostPostao/la stjepan » 08 ruj 2010, 11:49

Nakon kemije i biokemije, evo jednog iz arsenala o Muji i Hasi, to je vic iz današnjeg Večernjaka:

Nakon 10 godina boravka u Švedskoj, odluči Mujo s obitelji provesti godišnji u Dalmaciji. Na granici ga zaustavi carinik:
- Odakle si Mujo ?
- Iz Švedske.
- Ma, vidim čovječe, nego iz kojeg si mjesta ?
- Iz Tuzle, bolan !
stjepan

PostPostao/la Luka Garić » 08 ruj 2010, 13:52

e moj dario kaki su ti ovo vicevi pa ovo jedva ja skužim koji imam kod kune 5 iz kemije a kamoli neko drugi.
Luka Garić

PostPostao/la ttp » 08 ruj 2010, 14:19

E moj Luka, ja bih se zapitao o toj petici ? Kod koga je, najbolje da još i nije pet... :roll:
Fićo će pjevati kemiju sada u gimzi, i njegova dvojka ako bude će vrijediti 8-) . Ali ja ću se pobrinuti da bude najmanje 3, 4 :D
ttp

Sljedeća

Natrag na Ako ima još nešto...

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.