hahahahahhahahah, dobra, dobra , Isto pitanje vrijedi za moderatora i sa moje strane.... osjećam se pokrano, travu D tech tako staviti , ne može to samo tako.... to je moja slika
I moraš je umanjiti na 90 X 90 piksela maksimalne širine i dužine, inače ti je neće prihvatiti za avatar. Doduše, to sve piše u Profili/Postavke pa te baš i ne trebam učiti, pogotovo stoga što sloviš za opakog hakera...
I slika mora biti veličine do 6 kib daj vidi s tim likom kakve su to minijature. Jbt moraš stvarno biti hacker da bi stavio avatar imati položen ispit iz obrade fotografija ....ja sam dva dana rezao ovu sliku sa papira i lijepio ljepilom na monitor i nikako da ostane i onda sam još dva dana googlao i nekako sam uspio I sad na kraju tomi prijeti tužbom
Jbt moraš stvarno biti hacker da bi stavio avatar imati položen ispit iz obrade fotografija
Daj zafrkavaj nekog drugog, to sa slikama i avatarima se sve vrlo lako rješava pomoću IrfanView-a, radiš sa slikama što želiš, razvlačiš ih uzduž i poprijeko...
koji sad Irfan?...Zar nije bio Faruk,u stvari Mirza?...e moj Stjepane pa zar misliš da ovi momci ne bi stavili avatar da znaju nego su doma izrezali more slika ,napravili puzle,ali ne ide
Hehe, naravno da sam opak, samo se svi vi zezajte sa mnom, kada vam crvic popapa, ili virus napadne, bit ce kukanja, joj sto mi je sa kompjutorom....
Razocaran sam, jutros na treningu su mi otišla dva pipca, i nemam gdje kupiti gumu, doći će nova taman prije utakmice, a ne volim stavljati novu gumu sa jednim, dva treninga...