11. kolo (26.03.2011.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 11. kolo (26.03.2011.)

PostPostao/la Mata » 31 ožu 2011, 07:18

Ne treba ti biti žao...iako su mnogi tvoji mečevi bili opasni po zdravlje :) isto tako su i "opjevani po forumima.
Iz perspektive navijača i simpatizera to mogu potvrditi.
Klupskom čelništvu,treneru i suigračima se kosa diže na glavi,ali ako uzmeš da ja sjednem na bicikl :o i derem 25 km da bih pogledao vaš meč meni nije u interesu da bude metla i da sve bude riješeo u sat vremea.
Ono što sam ja gledao...tvoji mečevi su onako više za raju :lol: ,a "Zabranjeo pušenje" je svojedobno pjevalo:

"...tko igra za raju
zanemaruje taktku
završit će karijeru
u nižerazrednom Vratniku..." :o :)

Malo odlazimo s teme,ali svakako uskoro kreće najava posljednjeg 12.kola pa nema veze ;)
Mata

PostPostao/la mcs » 31 ožu 2011, 07:56

Nekako mi se čini da se tema 11. kola 2. HL pomalo pretvorila u temu "Graničar - Thamm" ... Istina, ova ružna događanja su bila u ovome kolu, čuli smo šta je bilo, ali baš zbog svega što je bilo mislim da to ne zaslužuje toliki publicitet. Kako svi znate za moje iskustvo koje sam svojevremeno imao na SLAST forumu, od kojega me i sad zaboli želudac kad se toga sjetim, nastojim se kloniti polemika koje mogu izazvati nekakve sukobe i neželjene reakcije od bilo koga prema bilo kome. Mislim, bolje je da pričamo o ljepšoj strani sporta, a ovo što je bilo na meču Šenkovec - Graničar da "primimo na znanje", jer OŠB s tim nema nikakve veze ... Naravno, ne namećem nikome svoje mišljenje niti sugeriram što će tko reći, ali iznosim svoje mišljenje kao što i svatko ima pravo iznositi svoje...

Prijatelju Stjepan, moj intencija nije bila da se nekoga ocrni ili da se sad raspišemo o tome što je bilo u meču Graničar - Šenkovec, nego mi je cisto bila intencija ova "primanje na znanje", svjestan sam i dobro znam sto sam napisao u ranijem postu te isto tako stojim iza toga sto sam napisao, druga stvar je opet ova sto veli Imenjak da je pisana rijec teza od one izrecene i sa time se apsolutno slazem, ali jednostavno nisam mogao preci ove subote samo tako, evo tolko o razlozima pisanja posta i naravno da to nema veze sa OŠB-om.
mcs

PostPostao/la stjepan » 31 ožu 2011, 09:27

Ma sve je OK, dobro je da si to napisao i neka si napisao i neka se zna što je sve bilo. Samo sam htio reći da takav čovjek ne zaslužuje toliki publicitet, pa makar i negativni. I samo sam razmišljao da je možda bolje i ugodnije više pisati o sportu, nego o nesportskom ponašanju ...
stjepan

PostPostao/la mcs » 31 ožu 2011, 09:38

Ma sve je OK, dobro je da si to napisao i neka si napisao i neka se zna što je sve bilo. Samo sam htio reći da takav čovjek ne zaslužuje toliki publicitet, pa makar i negativni. I samo sam razmišljao da je možda bolje i ugodnije više pisati o sportu, nego o nesportskom ponašanju ...

Ma evo Stjepane na ovo samo stavljam potpis i tocku i krecemo dalje prema ljepsim stranama "naseg" sporta
mcs

Prethodna

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.