Sama logika kaže da se ne može...jer ako je došao tamo da bi predao vjerovatno znači da je "morao" biti tamo
Malo me iznenadio ttp da nije izvalio kao iz topa da je siguran u pravila jer ako se sjećam on ima neki ispit za suca

u mirovanju ili tako nešto
Evo malo mojih primjere.
1.Davno je bilo,još je Luka Garić igrao za STK Brod i on i Škripek su pitali nas želimo li igrati protiv njih dvojice jer je treći zaspao valjda.Mi gledamo u čudu ,zašto ne...i mislim da je tada netko rekao da možemo uzeti pobjedu bez borbe.Naravno nismo,a dečki nas dobili i bez tog trećeg.
2.Prije par godina,Sibinj imao dvije ekipe i čini mi se da je mene također Đuka pitao,onako kao zamolio da igramo protiv tada golobradog Domcca i mislim malog Kabića,trećeg nema
3.Ove godine mali Tonkići također pitali želimo li igrati protiv njih jer su dvojica
E sad ...mislim da ipak ima nešto u tome....malo sam promovirao i svoju elitnu bundes ligu

no stvarno me to zanima...ako mogu dvojica igrati spasilo bi mi dosta živaca sa natezanjem i traženjem trećeg igrača....ponekad
Ne znam da li bi pomogao pravilnik HSTS-a kad su neke stvari pod ingerencijom regije,a jbg nema ni tog pravilnika.