Sezona 2010./2011.

Moderator/ica: stjepan

Sezona 2010./2011.

PostPostao/la stjepan » 30 kol 2010, 13:25

Na webu HSTS-a objavljene su registracije klubova i igrača za novu sezonu. Što se tiče ekipa iz 2. HL - istok, stanje je slijedeće (abecednim redom klubova):

MSTC Nostro (Čakovec) - otišli Džaferović i Radočaj, nema novih imena, u fokusu će biti Kučević, Magdalenić, Tkalec i Damjan, možda Tremski koji je prije igrao, lani nije. Dosta slabiji nego lani...

Graničar (Slavonski Brod) - sa sastavom iz 3. HL, bez pojačanja, u fokusu će biti Kraljević, Jurinić, Šakić i Ilakovac, možda i Vukovarac. Cilj je borba za ostanak, teško, ali ne i nemoguće...

Kutina - braća Runjić su i bez trećeg igrača bili tvrd orah svima. Sada pojačani Damirom Bogdanovićem po meni su kandidati za jedno od prva 3 mjesta...

Mihovljan - isti sastav od lani kada su se za opstanak izborili u kvalifikacijama, a tijekom lige skupili svega 3 pobjede od čega 2 nad klincima Lokomotive. Bujan, Marušić, Matotek te Nikola i Robert Mikac mogu dobiti puno utakmica kada treniraju, kada ne treniraju i samo igraju utakmice kao zadnje 2 sezone, tada imaju velikih problema...

Mladost (Petrinja) - prvak 3. HL, novak u ligi, ali složili dobar sastav za gornji dio ljestvice. Uz svoje Ivkovića i Anušića te starog, ali još uvijek dobrog Kneza iz Vinkovaca (Ivan KneževiĆ), još se pojačali s Arapovićem koji je lani igrao za Olimpiju ID...

OŠB (Slavonski Brod) - klub napustio Damir Bogdanović, u fokusu su ostali Smuda, Klaić i Dabić kao prva trojka. Uz perspektivne klince i uz dobre pripreme ne bi trebali strahovati za opstanak, cilj je plasman bolji od prošlogodišnjeg 8. mjesta, dakle, negdje između 5. i 7. mjesta ...

Olimpija ID (Osijek) - pojačani Draganom Kneževićem koji je lani igrao za prvaka Hrvatske STK "Dr. Časl" i uz ostanak odličnog Hadžića, tu su još odlični Tominac, Lončar, Olić, Buljubašić ... imaju igrača za 2 ekipe u ligi. Svakako prvi favoriti lige, sve osim šetnje ligom slične lanjskoj šetnji Igee bilo bi veliko, veliko iznenađenje. Doduše i lani su uoči lige slovili za prve favorite, ali su si porazom u 1. kolu kod OŠB sve upropastili... Valjda su naučili lekciju...

Podravka (Koprivnica) - u prošlogodišnjem sastavu: Lončar i Belić prve violine, na poziciji "B" (doma) ili "Z" (u gostima) imaju Jurašića ili Sanjina Kovačevića, ekipa su za sam vrh kao i lani kada su bili drugi i mogli igrati kvalifikacije za 1. ligu, ali nisu htjeli...

Šenkovec - nešto slabiji nego lani jer tu više nije "mali" Nikola Horvat, ali tu su defanzivac Barić (lani prvi igrač lige - najviše pobjeda, čak 27) i neugodni Jurinec koji je lani protiv OŠB dobio 2 sedme partije u njihove dvije 4:3 pobjede. Tu je još Šimon, svakako su ekipa za gornju trećinu lige, ali nisu nepobjedivi...

Vukovar '91. - ista ubitačna trojka od prošle sezone: Tomić, Šverer i Horvat lani su bili najugodnije iznenađenje lige, teško je reći kakvi će biti ove sezone (osim da će svima biti neugodni)...

Sada ono najteže, zaključna prognoza: prvak bi trebala biti Olimpija ID, iza nje otprilike Podravka, Kutina, Šenkovec i Mladost (P) - ne nužno tim redom, zatim OŠB i Vukovar te Nostro, Mihovljan i Graničar - opet ne nužno tim redom. Ovo je ipak samo prognoza, a u arenama će vjerojatno biti podosta iznenađenja kao i uvijek.

Sretno svima, naravno najviše sreće, dobrih igara i pobjeda želim svojoj OŠB !
stjepan

Re: Sezona 2010./2011.

PostPostao/la ttp » 30 kol 2010, 19:39

Pobjede OŠB će biti protiv sljedećih ekipa: dvica protiv Graničara, Nostra, Mihovljana. Možda protiv Nostra samo jedna pobjeda. Zatim jedna protiv Petrinje (možda i dvije), jedna pobjeda protiv Šenkovca (možda i dvije ), i jedna protiv Vukovara (možda) , i vjerujem da će protiv Kutine biti paljbe u jednom susretu, te da će se u 7 meču odlučivati. Protiv Podravke nisam optimist, no šanse postoje.
U drugom dijelu sezone ćemo imati više pobjeda nego u prvom dijelu, i to dosta više pobjeda.
Zatim u svakom meču osim Olimpije u kojem pobjedimo u paru smatram da ćemo pobjediti i u ukupnom meču. Zatim da će OŠB imati jedan žuti karton na kraju sezone. Te da ćemo pobjediti graničar u jednom susretu 4:0, a u drugom 4:1 ili 4:2. Smatram da će dva igrača imati pozitivan skor na kraju sezone, a ostala dva neutralan, ili eventualno jedan do dva poraza vise nego pobjeda, i da to neću biti ja hhahahahaha
ttp

PostPostao/la ttp » 30 kol 2010, 19:43

I da će me Damir kutinjanin pokušati izbječi u postavi, no to neće biti moguće, te će naš susret sličiti na prvoligaški meč ukoliko.... hahahahhahahaha
ttp

PostPostao/la tomi » 31 kol 2010, 18:42

Dario je poznati šaljivđija... hahah al neka i treba tako.... Ja bih samo malo komentirao granicar... malo me iznenadilo to sto se nisu pojačali, jer će tesko moci opstati sa istim sastavom od prosle godine... svaka cast deckima iz granicara trenirajum i napredovali su, ali mislim da jos nisu "zreli za 2.ligu".... eto toliko od mene za pocetak.... :-D
tomi

PostPostao/la ttp » 31 kol 2010, 19:19

A čuj Tomi, i ja sam na oprezu. Mislio sam napisati ovo .....te da će naš meč sličiti na prvoligaški susret u korist/ pobjedu, zna se, mene :lol: :D . No, ne želim imati hrpu razjarenih, zainačenih pa da dobijem po ušima... Mislim svakako ću dobiti :mrgreen: (ali ne od vas, stare skole...hahaha :lol: ).
A i poznat sam po tome da ponekad kada stanem za stol je to druga prica, izgubljen, nista sa nicim....

Ti si Tomi srečko sto sam u tvojoj ekipi, ali ostalima ne bih volio biti u koži... naravno na 400 i 1500 m sa preponama (ako uopce ta disciplina postoji) ali i u stolnom :D . Decki , cuvajte se... trenirajte, ove sezone ne mijenjam gume, drva itd. stoga oprez... :twisted:
ttp

PostPostao/la stjepan » 01 ruj 2010, 07:46

Kad zbrojim sve "ttp"-ove prognozirane pobjede za OŠB, najmanje smo 2. na kraju, fali nam još pobjeda - dvije za 1. ligu ... Sad ti znaj da li se on šali ili ozbiljno misli ... Neki to zovu "pila naopako". Ipak, mislim da to nije nemoguća misija, naravno, moralo bi nam se malo poklopiti i da u svakom meču svi igrači budu ful raspoloženi ...

Znači, da se Tomiju ne događaju Đerđevi :lol: , već da igra stalno kao protiv Igee u zadnjem kolu lani, da Dario stalno igra kao u 1. setu svakog meča u kojemu u pravilu razbije svakoga i da ne ispušta 2:0 ili 2:1 u setovima :x te da Adam igra stalno kao protiv Lončara u Koprivnici :o i nadalje dobija baš svaki 5. set ...
stjepan

PostPostao/la ttp » 01 ruj 2010, 11:21

Kada bi se ostvarilo sve ovo što ste napisali, i dr. Časl bi došao bi na red hahaha :lol: :mrgreen:
Šalu na stranu, mislim da moja prognoza i nije tako daleko od ostvarenja. No, bumo vidili :) , pozzz
ttp

PostPostao/la tomi » 07 ruj 2010, 22:00

dario je uvijek poznat da prije meceva je jak na jeziku, tako da ga necu previse ozbiljno shvacati...heh ;-) dabicu moramo baciti jedan mec na treningu da vidimo kako nova guma radi...
tomi

PostPostao/la ttp » 07 ruj 2010, 22:41

Dario je poznat da osim što je jak na jeziku, isto tako jak je i na djelu, i jači nego na jeziku, te to pokazuje praksom... No, čut će se.... u mojoj biljeznici sve pise, sve se pamti
Ti si siguran, sa mnom si u ekipi pa ne mozemo igrati, tako da ce ti skor biti bolji sigurno bolji pošto je ovako završilo :lol: ;)
Mada, bolje je da usutim ...Ja sam pas koji laje, ali ne grize... hehe ;)
Moram reci ovima iz granicara da napisu pokoju, da cujemo sto oni spremaju... :?
ttp

PostPostao/la stjepan » 07 ruj 2010, 22:54

Oni samo prate: čitaju forume, gledaju TV (SB-TV) i treniraju ... i čekaju 02.10. :lol: Nadam se da će poslije 02.10. biti :o i :shock: te na kraju i :( , a da ćemo mi biti :D
stjepan

Sljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.