Ah Šenkovec, ko Šenkovec vec sam toliko toga o njima napisao da vise ne znam sto da velim, najvise me boli to sto nema nekog pomlatka tu kod nas, ima nas par iz stare garde, a mozda dvojica mogu igrati jos neki visi rang, ostalo sve je nazalost za zaborav. Ne mislim konkretno na Senkovec, nego na Medimurije, siguran sam da ce se sa mnom sloziti moj dobar prijatelj i Vas kolega novinar gospodin Flac, e sad sto se tu moze napraviti to je druga prica i u to necu ulaziti, politika, interesi ili nesto trece. Sto ce biti dogodine preostaje nam za vidjeti i sto ce opce dogadati i zbivati sa Senkovcem.
Sto se tice Nostra, uvijek i svake godine ista prica igraju igraju i na kraju kvalifikacije, Tkalec i Bruno su dobri igraci ali sto oni treniraju i rade to je opet druga stvar, evo protiv njih smo dobili parove kak i zasto jos to sad ne kuzim, a parove ove sezone ne igramo bas dobro, da budem blag, bio sam ove nedjelje na turniru i igrali su se osim pojedinacnog i parovi, pobjednicki par me naprosto odusevio, stvarno decki su to odigrali jako dobro, ocu reci nista specijalno ali sve kak treba.
Senkovec Podravka, mec sa igracima koji se jako dobro poznaju i koji su nekad bili suigraci, recimo s Loncarom sam igrao vise puta vec i uvijek je jako knap, ali za mene je on ako se malo bolje pripremi sigurno u top 3 lige, Belic je dobar vec dugi niz godina ali nikad me nije dobio u vaznom mecu, nedavno ga dobio u grupi, ali treba se jako dobro pripremit i odigrat s glavom ako ga se oce dobit, za ostale ne mogu garantirati da ce dobit, Jura [Jurašić] ima ove godine prednost pred Sanjinom Kovacevicem jer je ovaj malo lude glave pa se bori sam sa sobom vise nego s drugima, ali da je talent to je, htio sam reci da je Jura podigao svoju igru ove sezone, sto znaci da je super 3. igrac ili solidan drugi, ali to mjesto nece vidjeti jer Kruno je na toj poziciji. Sto se tice parova Dario to fakat nebi komentirao jer vec u mec sa parovima sam potrosil tolko texta da vise nema smisla.
Kutina, braća Runjić su me ugodno iznenadili zadnih nekoliko godina, stvarno su decki dobri i trude se i imaju zelju za igrom, zajedno sa Vasim Bogdanovicem ultra neugodna ekipa,ali ih se moze pobjediti ko i sve. Nadam se da cete imati dobar mec s njima. Evo tolko od mene.... za sad