2. HL - istok - ANALIZA sezone 2010./2011.

Moderator/ica: stjepan

Re: 2. HL - istok - ANALIZA sezone 2010./2011.

PostPostao/la tomi » 22 tra 2011, 10:47

dobra analiza stjepana, nemam nista za komentirat.
tomi

PostPostao/la Mata » 22 tra 2011, 10:50

Pa tomi komentiraj onda Matinu....pretpostavljam lošu :P
Mata

PostPostao/la tomi » 22 tra 2011, 10:58

ma sve su dobre analize... ;)
tomi

PostPostao/la stjepan » 03 svi 2011, 20:41

Svako ponešto napisao, samo Dario ništa, ajde Dario, tvoji utisci i ocjena sezone ...?
stjepan

PostPostao/la ttp » 03 svi 2011, 22:23

Kako nisam, hehe, nema toga, a da nema mog komentara...

Nešto, imam dojam da smo svi utihnuli nakon 2. lige. Nije bila lagana sezona, kao i svaka, ali ne vidim ono "oduševljenje", zadovoljstvo, sreću...
Ja sam takav da mi je nekako krivo zbog nekih poraza, što ekipnih što pojedinačnih... no ne treba biti.
Pa ono, sjetimo se kako smo pričali na početku sezone, rijetki su vjerovali, a mnogi nisu ni pomišljali da bismo mogli biti 4. Tako da, cilj je ispunjen, i više od toga. Ili ja samo takav dojam imam, te zbog silnih natjecanja ne mislimo više o 2. ligi, ali nekako mi je ostalo visiti u zraku da nisam čuo reakcije ostalih... Imam osjećaj da se liga brzo zaboravi... Jesmo li zaboravili da smo jedne godine bili 3. ! Prošle godine 8., a gle za neke čuda, ove godine 4. !

Čestitam i iskreno zahvaljujem mojim suigračima (Tomiju, Adamu, Ivanu, Fići), zatim našoj uvijek vjernoj i izrazito potrebnoj potpori bez kojih to ne bi bilo isto (Luki i Stjepanu), treneru, te ostalima koje nisam imenovao, ali nikako ne manje bitnim ( forumašima, navijačima) na tom uspjehu, svima nama koji smo se "odrekli", odvojili svoje vrijeme za neke aktivnosti, svima nama koji smo na bilo koji način doprinjeli boljitku, u svakom pogledu... Posebno, zahvalio bih se Mati što pošalje "nekad" poruku podrške prije utakmice... Lijepo je to vidjeti, čuti, a i znati da i oni koji nisu iz našeg kluba itekako zanimaju naši rezultati, te dijele sa nama uspjeh, ali i neuspjeh... Tako znamo da nismo sami.
Turnir je turnir, ali liga je ipak liga. Ne traje jedan dan. Traje cijelu sezonu. Svaki put se iznova dokazuješ. Igraš prvo za ekipu, pa za sebe i navijače. Čas si super, čas si užasan, ne smiješ se opustiti, niti popustiti kada te ide, svaki put nova priča, od poena do poena, ponor ne postoji, skupo se plaća, puno toga ovisi da se što prije izdigneš iz krize, ligu jednostavno živiš i daješ cijelog sebe cijelu sezonu za to. Stoga, to je nešto posebno... pozzz ttp

Mogu još samo dodati, nekako nije moglo lošije (iako znam da uvijek može), ali u principu moglo je ("samo") bolje, lošije teško, no opet da me se krivo ne shvati, ovo je jako dobar uspjeh, nema, 4. mjesto, super, odlicno, i sretan sam zbog toga, malo nas je pri kraju i sreća pomazila, ali dobro, mnogo puta tako i nije... Tako da, rezultatski gledano 4. mjesto, odlično,5 , ali opet gledajući/sudeći po broju pobjeda, trojka, 3, mislim, bila bi četvorka, 4, sa omjerom 10:8, a petica sa 11, ili 12 pobjeda... Mislim da mi to možemo, ekipa smo sa dosta potencijala :)
ttp

PostPostao/la tomi » 03 svi 2011, 22:43

hehe... i ja se slazem da smo mogli bolje, sto se tice omjer pobjeda i poraza, tesko da smo se mogli ubaciti između prve tri ekipe jer su bolje od nas, ali svakako da smo mogli imati više pobjeda... ;)
tomi

PostPostao/la marko » 04 svi 2011, 07:00

Ljudi bit će sve bolje za 4,5 godina,a možda i prije dok mladići stasaju :D a i ova pozicija na tablici je solidna,čak bi rekao i dobra.Fali vam igrač koji će vam praviti dvicu,a onda možete vać računati lagano i na prvu ligu,(nadam se da vam je to cilj)-polako,a sigurno;taman je to još par godina dok Ivan prođe juniorski staž (nadam se da će tako biti),nadam se da će biti igrač za dvicu,kako sad stvari stoje reklo bi se da hoće,jedino ako se u njihovim mladim glavama nešto ne okrene pa se ostave stolnog,rijetko griješim u prognozama,nadam se da će tako biti i u ovom slučaju.
Kad gledaš danas sve to,izgleda nekako sve blizu, a opet tako daleko, ali stvari u stolnom tenisu se mjenjaju jako brzo i danas upoznaš jednog igrača,druge godine je taj isti igrač već svemirski brod za tebe :lol: tako da je sve moguće;možda čak i prije,ali iskreno nevjerujem(iako bih volio).Ovo kad pričam o vama govorim sve u kontekstu ulaza OŠB-a u prvu ligu,što vam je sigurno cilj.
marko

PostPostao/la tomi » 04 svi 2011, 13:44

Ma za 2 godine ulazimo u prvu ligu ;)
tomi

PostPostao/la ttp » 04 svi 2011, 20:08

:D
ttp

Prethodna

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.