Moderator/ica: stjepan
Nešto, imam dojam da smo svi utihnuli nakon 2. lige. Nije bila lagana sezona, kao i svaka, ali ne vidim ono "oduševljenje", zadovoljstvo, sreću...
Ja sam takav da mi je nekako krivo zbog nekih poraza, što ekipnih što pojedinačnih... no ne treba biti.
Pa ono, sjetimo se kako smo pričali na početku sezone, rijetki su vjerovali, a mnogi nisu ni pomišljali da bismo mogli biti 4. Tako da, cilj je ispunjen, i više od toga. Ili ja samo takav dojam imam, te zbog silnih natjecanja ne mislimo više o 2. ligi, ali nekako mi je ostalo visiti u zraku da nisam čuo reakcije ostalih... Imam osjećaj da se liga brzo zaboravi... Jesmo li zaboravili da smo jedne godine bili 3. ! Prošle godine 8., a gle za neke čuda, ove godine 4. !
Čestitam i iskreno zahvaljujem mojim suigračima (Tomiju, Adamu, Ivanu, Fići), zatim našoj uvijek vjernoj i izrazito potrebnoj potpori bez kojih to ne bi bilo isto (Luki i Stjepanu), treneru, te ostalima koje nisam imenovao, ali nikako ne manje bitnim ( forumašima, navijačima) na tom uspjehu, svima nama koji smo se "odrekli", odvojili svoje vrijeme za neke aktivnosti, svima nama koji smo na bilo koji način doprinjeli boljitku, u svakom pogledu... Posebno, zahvalio bih se Mati što pošalje "nekad" poruku podrške prije utakmice... Lijepo je to vidjeti, čuti, a i znati da i oni koji nisu iz našeg kluba itekako zanimaju naši rezultati, te dijele sa nama uspjeh, ali i neuspjeh... Tako znamo da nismo sami.
Turnir je turnir, ali liga je ipak liga. Ne traje jedan dan. Traje cijelu sezonu. Svaki put se iznova dokazuješ. Igraš prvo za ekipu, pa za sebe i navijače. Čas si super, čas si užasan, ne smiješ se opustiti, niti popustiti kada te ide, svaki put nova priča, od poena do poena, ponor ne postoji, skupo se plaća, puno toga ovisi da se što prije izdigneš iz krize, ligu jednostavno živiš i daješ cijelog sebe cijelu sezonu za to. Stoga, to je nešto posebno... pozzz ttp
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.