2. kolo (23.10.2010.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 2. kolo (23.10.2010.)

PostPostao/la Mata » 24 lis 2010, 07:25

Tišina ............ nema komentara
Iz perspektive običnog gledatelja stvari izgledaju ovako:
Izgubljena oba para i obje utakmice...u prvoj bi to bila gotovo sigurna pobjeda,a u drugoj bi po odigranom Tomi igrao kod vodstva 3:2 protiv Damira.
Prvu utakmicu nisam gledao pa ne znam,ali vidim da je Tomi bio lokomotiva.
Za Kutinu sam već pisao o osjećaju da se može pobjede.Optimizam sam gradio da bi se moglo dobiti dva meča na Damiru (zbog dobrog poznavanja njegove igre i možebitne nervoze),Dario je i prije dokazao da može s Runjićima i trebalo je "SAMO" da Tomi ili Adam ili Ivan skinu jednog Runjića.
Ivan je pokazao u prvom setu da može,potom malo nervozno odigrao ostatak meča.
Tomi je sa nekoliko poena u dva meča pokazao da je veliki kapacitet,ali tek nakon 0:2...kao da pusti protivniku da povede .Protiv Runjića je čak bio i blizu da okrene meč u svoju korist nakon 0:2 i 4:8 no fix 4 seta bio je koban,a imao je 11:10...
Protiv Damira su moja očekivanja otišla na suprotnu stranu.Tomi ni s čime nije uspio iznenaditi Damira.Imao sam osjećaj da Damir točno zna koji servis dolazi i što će Tomi kasnije odigrati.
I na kraju maestro Dario :P svjetla točka jučerašnjeg meča.
Protiv Damira odličan,i kad je gubio nije tonuo.3 set dobio fix...iako neki tvrde da bi potonuo da je izgubio 3 set ja sam siguran da bi onda meč dobio 3:1... ;) :roll:
A Runjića je demolirao :P iako je dotični gestikulacijama htio dati do znanja da ne može protiv trave,dosta je on toga pobacao i kad je Dario vraćao "običnom" gumom (možda nije primjetio da Dario vrti reket :lol: ) ,a također dobio je po ušima i napadima
I na kraju...porazi su bolni ali sastavni dio sporta,treba ići dalje.Ivan će steći iskustvo,Adam će vratiti formu i bit će sve OK
Statistika kaže ovako...kad ja gledam meč OŠB,Dario čini mi se ima 100% :P ,a Tomi većinom gubi ili dobije nekog rekreativca 3:0.
Slijedeći meč koji dođem,pogledat ću Daria i druge,a kad Tomi igra onda u obližnji ugostiteljski objekat :o od njega mogu naučiti samo fulati servise :P
Mata

PostPostao/la stjepan » 24 lis 2010, 10:09

Da, nešto su se svi ušutili i nitko ništa ne komentira. Ja nisam stigao na forum jer sam sinoć do kasno slao izvješća u HSTS i stavljao sve na web. Nadam se da nekomentiranje nije posljedica poraza, dobro, svi više volimo "pjevati" kada se dobije, ali i porazi su sastavni dio sporta. I računali smo da je moguće obje izgubiti jer se radi o jakim (jačim) ekipama iako je bila prilika protiv Petrinje, ali nismo uspjeli. Ono što bih istakao je da su se dečki dobro borili, da su htjeli, ali to nije bilo dovoljno ovaj puta. I nije nikakav smak svijeta, težak raspored u ovom i slijedećem kolu čini svoje, ali biti će i pobjeda i veselijih komentara. Žao mi je zbog Adama jer je sada dosta u depri, no, on će se sigurno vratiti i nadoknaditi propušteno kao što nas je nebrojeno puta svojim preokretima i pobjedama izvlačio ... Dario igra za +5 što je za neke možda iznenađenje, za mene nije jer sam to očekivao i najavljivao uoči sezone. Tomi standardan, malo mu fali da bude ključna prevaga, ima dosta oscilacija u nastupima (2 pobjede pa 2 poraza), a Ivan je vjerojatno još malo pod ručnom i nije u potpunosti na svojoj razini iako na momente pokazuje da je apsolutno drugoligaški kapacitet. Ništa, idemo dalje, već u subotu ćemo nastojati popraviti omjer ...
stjepan

PostPostao/la ttp » 24 lis 2010, 14:35

Protiv Petrinje...... nedostaje nam par !!! Puno lakše je igrati kada dobiješ par. Nesreća je da smo dva seta izgubili u fiksu, 8:8 i dva profulana servisa. Zasada nam je najveća boljka par.
O svakome ponešto
Ivan, po meni super odigrao... bez obzira na struku, imam pravo na stav. Velika greška je sto je spin vukao na bekhend i vracao servise i to po bekhendu. Protivnik je odigrao super, ali zato sto ga ceka na bekhendu, provjereno ! Zato sam ja vukao spin na forhend, pa nije bas vracao. Ako je uopce vratio. Mislim da bi drugaciji omjer bio onda... ne kazem da bi dobio. Ali sigurno ga ne bi bombao sa bekhenda. Ivan ima prostora za napredak. Mlad je pa nek trenira, popravlja... Koliko sam skuzio nakon jednog kvalitetnog spina, i protivnik pobloka on stane, kao da je gotov poen. Sve u svemu, imat ce Ivan dobrih skalpova.

Tomi, ujutro prosjecan, nista ekstra, no i dalje dobar. Nista ekstra jer znam da on moze i bolje. Citirat cu mog didu: Tomi je najbolji, najjači, ali nije u formi. Neće ga.
Protiv Kutine. Nije bio in. Mozda grijesim, ali nije pokazivao interes za pobjedom (sto ne znaci da nije imao), ali nije pokazao neku borbenost, volju. Ko da ga je umor svladao... I najvece greske... 5:5 najednom 11:5, ili je Tomi vodio čak 5:4, zatim opet jedan set tako, 5 poena i više protivnik dobije zaredom, 7:4 je bilo i onda 9:7 tako nekako protiv Runjica. On je predobar da si smijemo to dopustiti. Tako i ja protiv Anušića. Vodim 5:4 drugi set i najednom 11:5 ili 6 za njega.
ttp

PostPostao/la ttp » 24 lis 2010, 15:04

Slažem se sa Stjepanom i Matom u vezi Adama. Nije Adam loš, trenutno nije u formi i to je to. To je normalno. Sljedeci put cu mozda ja podbaciti, ili kasnije u drugom dijelu. Nema tu pravila. To je normalno. I ima tu raznih igraca. Netko nekome više leži. Primjerice meni ne leži vukovar, ali zato se radujem Mihovljanima, Nostru i obrambenim igracima. A moze se dogodit da bas protiv Vukovara odigram super, a protiv ovih uprskam. No, zato postoje 4 igrača !!! I ako nekog ne ide, zato imamo nekog da uskoci. I ne trebaju igrati imena i prezimena kako je to često bio slučaj (na vlastitoj koži osjetio). Tako da se nadam i da ce Ivan češće zaigrati, nek jednom odmorim ja, jednom tomi jednom adam... Naravno, nadam se da ce biti to lakse napraviti čim se osigura siguran opstanak ako bude takvih ambicija.....
Konačno, nisam zadovoljan svojom igrom protiv Petrinje... dobio sam par odličnih savjeta od jednog igrača i još danas od jednog gledatelja. I to mi će mi biti veliki poticaj i vodilja za daljni napredak, jer sada znam sto mi nedostaje... Previse nervozan,i premalo strpljiv protiv Arapovica... Kada sam popricao sa njim, vidis kako covjek razmislja, i smao mi je krivo sto nisam pruzio bolji otpor. Pobjedi se trenutno u ovakovom izdanju Arapovica, nisam nadao, ali neki drugi put se necu predati sigurno, dapace... !
Nadam se da je meč izmedu Damira i mene bio zanimljiv, lijep za gledati. Eto, kakvi igrace izlaze iz Ulice Kneza Domagoja :lol: No, moglo je to puno bolje. Znali smo mi igrati meceve na prvoligaskoj razini. Nadao sam se egzibicijskom mecu. Ali neki drugi put ;) A glupo mi je to govoriti da bih dobio 4 set ili ne bih. Koliko razloga da ne bih dobio toliko ima i da bi. Nemam pojma. Jedino sto znam da sam izgubio prvi set, da bi to onda bila druga prica... :?

Konačno, zahvaljujem se publici koja je uvjerljivo došla gledati ošb, a ne Graničar. Jedna osoba je komentirala na moje pitanje zašto ne ide gledati Graničar s obzirom da su oni novaci, a mi vec puno puta viđeni, odgovor je bio: došao sam gledati stolni tenis. Samo citiram rečeno :) .

I zahvaljujem se Robertu Smudi, Vjeki, Ljubanu, Mati i Stjepanu na pruženoj podršci, jer u ključnim trenucima sam čuo par riječi od tih osoba, ili vidio rukom pokazan znak podrške... meni tp dosta znaci, pomaže... Posebno kada živčanim jer ne ide... Hvala, opet u mom stilu komentar, kritičan i iskren, pozz
ttp

PostPostao/la boško ošb » 24 lis 2010, 19:04

eto samo da čestitam dariu na odličnoj igri koju sam vidio samo protiv damira (jer na drugim mečevima nisam bio :) ) ... moja prognoza je bila da će imati 4:0, ali eto, ima 3:1 i da je pobijedio i tu 1 imali bi i jednu ekipnu pobjedu, ali nema veze... nije arapović igrač kojeg se samo tako dobiva... nadam se da će dario nastaviti s ovakvim igrama i u sljedećim mečevima jer je on zasada hit prvenstva :D ...

a čestitke i ostalim igračima koji nisu dali sve što mogu, ali nema veze, sjest će :D :D
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la ZoRRo » 24 lis 2010, 19:42

KOMENTAR OBIČNOG GLEDATELJA

PRVI MEČ PROTIV PETRINJE - velika propuštena prilika
-raspored idealan
-protivnik nekompletan IVKOVIĆ
-SEDMI MEČ NUDI MOGUĆNOST POBJEDE - ADAM ŽELI ,BORI SE ALI TO PROTIV STAROG ALI UVIJEK OPASNOG KNEZA NIJE DOVOLJNO.
STRUKA ĆE PROALALIZIRATI DOGAĐAJE I MOŽDA IZ NJIH IZVUĆI POUKE ZA BUDUĆNOST!!!!

DRUGI MEČ PROTIV KUTINE - realno bolja ekipa zasluženo pobijeđuje !!!

UKUPNO GLEDAJUĆI OVU SEZONU - TOMI - trebao bi bolje
- ADAM - puno želje ali malo rezultata
-IVAN -opravdao poziv u ekipu
DARIO - ŠEĆER NA KRAJU
- MOŽE TI BITI SEZONA ZA PAMĆENJE
JEDAN MALI SAVJET - TI IGRAŠ OBRANU KOMBINIRANO SA NAPADOM ZNAČI MORAŠ BITI UVIJEK STRPLJIV I NE PANIČARITI I ONDA ĆEŠ BITI PRAVI.

SVA OVA MOJA ZAPAŽANJA SU DOBRONAMJERNA I NEKA SE NIKO NE UVRIJEDI :roll: ;) :D
ZoRRo

PostPostao/la stjepan » 24 lis 2010, 21:06

ZoRRo, tvoja su zapažanja i komentar apsolutno u redu i vjerujem da bi se svi koji su gledali obje utakmice sa svime iznešenim mogli složiti. Uključujući i same aktere odnosno igrače. Nemaš se potrebe uvijek ispričavati i naglašavati svoju dobronamjernost u koju nitko nema razloga sumnjati. Sve što si napisao, potpisujem i sam jer je objektivno i realno.
stjepan

PostPostao/la ttp » 24 lis 2010, 22:40

Potpisujem sve rečeno. Eto, zahvaljujem se na savjetu. Sve ste dobro rekli. To sam shvatio nakon meča protiv Arapovića, kada se glava smirila. Problem je što te želja za pobjedom povuče. Da je bio barem netko da me zalije vodom, izdere se na mene, da mi do znanja da budem strpljiviji … To sam u meču protiv Kutine promijenio… nisam žurio. Hvala :D
Ja uvijek napišem kritično, sa britkim tonom…. I ne namjeravam s time nekog uvrijediti niti se ispričavati, već iznosim samo svoj subjektivni doživljaj, viđenje toga. Tako da Zorro, nemoj se libiti napisati svoj stav. Ja ne bježim od diskusije (samo se jednom dogodilo da izmakne kontroli, no više neće…) I kad se netko ne slaže, ok, zašto bi se uvijek i morali slagati ! :)
ttp

PostPostao/la ttp » 24 lis 2010, 23:10

I da, kada bih mogao barem mijenjati, dvije pobjede protiv Kutine bih dao za jednu pobjedu protiv Petrinje. Kada bi barem to tako moglo. Treba se poklopiti da odigramo jednako dobro. Kada se poklopi, urnebes nastane, sjetite se željezničara
ttp

PostPostao/la sportikus » 25 lis 2010, 12:39

ah, evo i ja da ostavim koju (ne)pametnu!
Čestitke Dariu na nastavku dobrih i neugodnih igara za protivnika kao prvo. Uveseljava i navijače i nas na klupi. U nekim trenutcima nam je malo smješno bilo reakcije Runjića i zbunjeni pogledi prema klupi, nemoć..i ja znam kako mu je :))) Velika pobjeda nad Damirom, pokazao je tko je "domaći" tu ;) slatka pobjeda za sve bez obzira na konačni rezultat!
Tomi-Protiv Runjića..bilo je željei volje, ali ipak je trebala biti smirenija i "pametnija" igra protiv utreniranog i u natjecateljskoj formi dobrog Runjića! Šteta, može se uz malo još bolju igru, ne treba puno! Protiv Damira ipak može bolje, uz više borbneosti i "pametniju igru" Sve u svemu, solidna ali varijabilna igra. Samo da uhvati konstantu.
Ivan G.-vidi se kvaliteta, još fali iskustva, igranja jakih mečeva, smirenosti.. Malih tehničkih nedostataka ima(F spin, stolnotenski rad nogu..etc. ) ali na treneru je da pokuša to popraviti. U svakom slučaju, može se računati na Ivana, pokazao je da se može nositi sa igračima 2.Lige i veliki + za skupčljanje iskustva!
Par-Hmm..par nam je čudan..negdje ne štima..dobra kombinacija dva napadača i to lijevaka (dobili na kvaliteti servisa) uz Ivanom solidan blok, samo puno poklona, greški i sa jedne i sa druge strane, možda malo više sa Ivanove zbog gore navedenog.. Moramo bolje, par nam je uvijek puno značio, a vidjelo se i sad. Šteta, al negdje zapinje..
Rezime-kvalitetna i uvijek neugodna Kutina pojačana Damirom, opravdala status favorita uz jak solidan naš otpor, i uvjerljivom pobjedom Daria nad Damirom rezultatski, bravo Dario.
Petrinja
Ah..što reći..a niš..ajmo redom:
Dario: Rutinska pobjeda nad Anušičem, opet je izmuvao sa B gumom i njega i nas :), očekivana pobjeda, nastavak dobre igre, neka nastavi tako!
Tomi: igra protiv Kneza, koji je stari macan i ponekim potezima pokazao na svoju kvalitetu, ali ipak, mladost i noge pobjeđuju, dobar meč, korisna pobjeda!
Adam (ja) :-/ : Eh, Arapović, kvalitetan igrač, htjelo se, željelo, puno mojihgrešaka oko stola. Bolje vračati servis sam trebao i doći do svoje igre, ali svaka čast Darku, iskoristio je sve moje greške i pobjeđuje, u svakom slučaju bolja igra moja nego u 1. kolu :)
Par: e, tu se meč dobio/izgubio. Imali smo ih na koljenima, počeli su se nervozit jer su znali da gube meč ako izgube. Međutim, iskustvo čini mi se pobjeđuje, i gubimo taj već dobiveni par. Šteta, prva meč lopta je izgubljena!
Dario: protiv Arapovića nije imao šanse, nadmudrio ga je Darko, Dario je žurio, bio je nervozniji nego inače, a Arapović je nadošao na Dariovu igru i ipak pobjeđuje kvaliteta, iskustvo i mudrost.
Tomi: Odrađuje protiv Anušiča uz male poteškoće, ali nedvojbeno bolji i agresivnij Tomi, vrača nas na 2. meč loptu.
Adam (ja): Dal da išta pišem..Izgubio sam..Glavnirazlog, nervoza,opterečenje, Knez. Dobro sam igrao 1. i 2. set, još se držao do kraja drugog seta. onda fulam nekoliko "zicer"loptica, koje protiv Kneza moraš pogoditi, tu se dodatno unervozim. Opet ne čitam dobro servise i ne ulazim kvalitetno u nastavak poena, opet puno sitnih propusta u igri na stolu, jednostavno nisam sebe našao u meču, a htio sam pobjediti, možda sam izgorio u želji a istovremeno respektirajući protivnika.. Žao mi je zbog svih, i publike i dečki koji su dobili, i otvorili mogućnost pobjede,koja je jako bitna, ali ja nisam uspio amogao sam, jer nije to onaj stari kvalitetni Knez, bio je zrel da se na njemu napravi dvica..Šteta, jako sam bio razočaran pa zbog toga i nisam igrao protiv Kutine. Sve stoji, imami iskustva, sada i treninga i znanja, a bio sam opet pre krut i nesiguran, i dugo mi nije tako loše psihički legao poraz kao taj. Ja, kao i svi, nadam se da ću proigrat i donjeti ipak neke bodeve, i to što prije (VU) :)
Toliko od mene, svaku kritiku prihvaćam, još jednom čestitke Dariu , navijačima i svima koji su uz nas!
Pozdrav
sportikus

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.