Postao/la sportikus » 30 sij 2011, 13:03
Što reći više o meču..to je trebalo vidjet i doživjeti. Ali iz mog kuta, mislim da je presudila kvaliteta igrača , može se reći i jača klupa, širi "broj" igrača, tj. 4. igrač nije i nominalno četvrti, što je i dokazano jučer, te veliko iskustvo naših igrača, jer mi imamo desetke ovakvih mečeva iza sebe, dok "Graničar", pod navodnicima, jer od tri igrača, samo je jedan "graničarovac" nema iskustvo 2.lige, egalskih mečeva, bitnih mečeva... Pojačanje svakako nije opravdalo povjerenje i čini mi se da je uzeto na slijepo..ali nije do nas..mi smo igrali kao i uvijek, jer ne lovimo mi opstanak, nego Graničar koji je, eto izgorio u želji, mi smo odigrali fer do kraja i dokazali kvalitetu iako nismo bili u potpunosti spremni (Dario nije bio pravi Dario, ja nisam htio ispitivati sebe bez treninga, tomi je standardan)
O Ivanu samo čestitke, kako na krajnjem rezultatu, tako i na borbenosti i htjenju, smirenosti, pametnoj igri. Neki su ga i prvi put vidjeli u takvom izdanju, nadam se da će i nastaviti tako. Bravo za Ivana i trenera!
Hvala i publici u velikom broju