Pišu nam se 2 vrlo važne pobjede i sretni smo svi zbog toga! Dobra igra pružena je u oba meča. Iako nastavljam sa lošim rezultatima, zadovoljan sam(više-manje) svojom igrom, u odnosu na prethodna kola.
Mihovljani
Dario-što reći, sve čestitke, iako uz malo nervoze, klasika, nastavlja i dalje u istom ritmu
Tomi-napokon proigrao kako samo on zna, bravo
Ja-dobra igra do 2:1 za mene, a onda sam malo pao, Bujan je počeo više napadati..i nisam izdržao do pobjede, ali sve u svemu solidno.
Par-standardno nedorečeni
Dario-Opet ključan u pobjedi, li-la igra protiv Bujana , ali mislim da je malo tko sumnjao u dariov poraz

Bravo
Tomi-Potvrda pobjede dobrom igrom i pobjeda, toliko tražena je tu. Bravo svima
Šenkovec
Nikako da prožvačemo taj Šenkovec, ali eto, došlo je i to

Dario-Protiv trećeg igrača njihovog jednostavno nadmoćniji, laganini, rutinski
Tomi-Svaka čast na igri protiv Jurineca, odlično, napadački, neugodan protivnik, i vrlo važna, gotovo ključna pobjeda za ukupan skor na kraju,
Ja-solidna igra proiv Barića, ali čovjek je jednostavno kvalitetniji, bolji, čestitam mu.
Par-promjena para urodila je plodom. Tomi i ja smo bili nabrijani, željni pobjede jer znamo da pobjedom dobijamo. Odigrali smo iskusno, ponekad riskantno ali na kraju isplativo i uvjerljivo slavili.
Garić-i dalje je potencijal tu, ali žurba, nervoza, srljanje...bit će bolje
Tomi-njihov treći igrač nije bio dorastao našim igračimai tomi stavlja točki na "i" i drugu važnu pobjedu za nas.
Čestitam dečkima, treneru, Stjepanu , Luki i cijeloj upravi kluba! Dariu i Tomiju čestitke za partije, i avione koji su uspješno sletili, osim ona dva Boeinga

Nostro šalje upozorenja..zato, ajmo još jedan tjedan izdržat pa zaslužena pauza i nama i navijačima

Završimo sa pobjedom prvi dio lige.
Mata, mogao si zaraditi na čvarcima(mali 5kn, veliki 10kn) prodavajući, bilo je iznenađujuće dosta malo tihe publike, ali nećemo im zamjeriti

Pozdrav svima!!