5. kolo (04.12.2010.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 5. kolo (04.12.2010.)

PostPostao/la stjepan » 05 pro 2010, 13:49

To sa Nostrom mi je skroz čudno. U 5 dosadašnjih utakmica imaju 5 poraza sa svega 2 osvojene pojedinačne partije (2:20). Jučer uzmu 2 boda kod Olimpije (na Tomincu i Čoviću), a Vukovar pobijede ... Kao da imaju nekog novog igrača ... Ili je to Samir rasturao jučer ... Moramo se dobro pripaziti u subotu, Tomi znaš što ti je činiti ...
stjepan

PostPostao/la sportikus » 05 pro 2010, 17:27

Pišu nam se 2 vrlo važne pobjede i sretni smo svi zbog toga! Dobra igra pružena je u oba meča. Iako nastavljam sa lošim rezultatima, zadovoljan sam(više-manje) svojom igrom, u odnosu na prethodna kola.
Mihovljani
Dario-što reći, sve čestitke, iako uz malo nervoze, klasika, nastavlja i dalje u istom ritmu
Tomi-napokon proigrao kako samo on zna, bravo
Ja-dobra igra do 2:1 za mene, a onda sam malo pao, Bujan je počeo više napadati..i nisam izdržao do pobjede, ali sve u svemu solidno.
Par-standardno nedorečeni
Dario-Opet ključan u pobjedi, li-la igra protiv Bujana , ali mislim da je malo tko sumnjao u dariov poraz :) Bravo
Tomi-Potvrda pobjede dobrom igrom i pobjeda, toliko tražena je tu. Bravo svima

Šenkovec
Nikako da prožvačemo taj Šenkovec, ali eto, došlo je i to :)
Dario-Protiv trećeg igrača njihovog jednostavno nadmoćniji, laganini, rutinski
Tomi-Svaka čast na igri protiv Jurineca, odlično, napadački, neugodan protivnik, i vrlo važna, gotovo ključna pobjeda za ukupan skor na kraju,
Ja-solidna igra proiv Barića, ali čovjek je jednostavno kvalitetniji, bolji, čestitam mu.
Par-promjena para urodila je plodom. Tomi i ja smo bili nabrijani, željni pobjede jer znamo da pobjedom dobijamo. Odigrali smo iskusno, ponekad riskantno ali na kraju isplativo i uvjerljivo slavili.
Garić-i dalje je potencijal tu, ali žurba, nervoza, srljanje...bit će bolje
Tomi-njihov treći igrač nije bio dorastao našim igračimai tomi stavlja točki na "i" i drugu važnu pobjedu za nas.
Čestitam dečkima, treneru, Stjepanu , Luki i cijeloj upravi kluba! Dariu i Tomiju čestitke za partije, i avione koji su uspješno sletili, osim ona dva Boeinga ;)

Nostro šalje upozorenja..zato, ajmo još jedan tjedan izdržat pa zaslužena pauza i nama i navijačima :P Završimo sa pobjedom prvi dio lige.
Mata, mogao si zaraditi na čvarcima(mali 5kn, veliki 10kn) prodavajući, bilo je iznenađujuće dosta malo tihe publike, ali nećemo im zamjeriti :)

Pozdrav svima!!
sportikus

PostPostao/la ttp » 05 pro 2010, 18:16

Čestitam, ponajprije Tomiju na jako bitnim pobjedama, posebno protiv Jurineca… svaka čast :D , i to je taj Tomi koji nam je prijeko potreban… :D
Da Adam da nije imao ovako opak ždrijeb, isto bi ovakvog igrom dobio ;) . Netko je nekad „žrtveno janje“ , iako je malo falilo da Adam bude iznenađenje… :( I zasada se na samo jednom meču osjetilo Adamovo lošije izdanje, i to protiv Petrinje, iako je par bio ključan i to je glavni razlog što smo izgubili. No, kao da je bitno za ovo ostalo tko je dobio ako smo mi pobjedili. Tako da je najbitnije da smo dobili Mihovljane, Šenkovec, Vukovar i Graničar, a ne Adame tko je dobio !!! Jel to jasno? Mi predstavlajmo stolnoteniski klub OŠB, i sebe naravno, ali zanimaju me samo ekipne pobjede... meni skor ne znači mnogo, da ne kažem ništa lagao bih, no naravno da je lijepo, ali nije mi to od prioriteta, i rado bih bio žrtvovan ako će to pomoći ekipnoj pobjedi. Smetaju me komentari onih koji kažu da sam htio izbjeći Barića (ne govorim za šale, iako me zapravo briga). Tako da se Adame dosada postavljalo tako da ja izbjegnem nekog odnosno da igram što više, Tomi isto nije imao jake igrače ko ti, valjda će u drugom dijelu postava biti takva da ćeš ti odlučivat sa ne najboljim igračima ;)

Adam je ponio par protiv Šenkovca. I to je to. Odlično, sada se lakše diše. Osobno se ne bojim Nostra, iako nikada nisam neoprezan, dapače trebam postati manje oprezan.
Ovaj puta nisam govorio o svojem raspoloženju, ali tako mučno mi je bilo ujutro, glava puca, nezainteresiran za stolni tenis…. rijetko kada da me bekhend obrana ne ide, jučer izgubljen totalno, znam po sebi… no svi čestitaju na odličnoj igri, a znam da sam bio užasan… no to je manje bitno. Bitno da su bodovi u džepu, a trenutno me briga za igru, i način kako se došlo do pobjede.
I obećajem da ću se manje živcirati hehe. Bravo naši !
ttp

PostPostao/la Đuka » 05 pro 2010, 19:47

Svakako moram čestitati kompletnoj ekipi i vodstvu OŠB-a na pobjedi nad nekadašnjim prvoligašima iz Šenkovca. Druga stvar je ona koju smo svi očekivali , meč između "nabrijanog" Barića i Darija do kojeg nije došlo iz meni nerazumljivih razloga...cijelo gledalište je očekivalo taj susret (čak je Dario i kameru postavio-nije ju valjda za parove pripremao ?) ... mislim da jednostavno Predrag tog trenutka nije imao sluha za vapijući zov navijača koji su se okupili u solidnim broju ... mi rekreativci smo željni vrhunskog (svaka čast Gariću na htijenju ) tenisa, a pogotovo borbu dva ( moderna obrambena) igrača iz vrha druge lige ... pobjeda nije bila upitna i zbog toga mi je i najviše krivo jer je na pomolu bio vrhunski stolni tenis , šteta jer Ivan ima vremena i prostora da se razvije u vrhunskog ne drugoligaškog već prvoligaškog igrača...
Nemojte mi samo reći da se Darijo nije dobro osjećao i da zato nije mogao igrati ...
Đuka

PostPostao/la ttp » 05 pro 2010, 20:05

Izvrstan post Đuka, sada cu sve objasniti ...
ttp

PostPostao/la ttp » 05 pro 2010, 21:09

Kameru sam pripremio za svoj meč sa Barićem. Kao što ste mogli i vidjeti, zagrijavao sam se za meč, i spreman bio za igrati... U popodnevnoj utakmici sam se osjećao izvrsno, za razliku od jutarnjeg meča. Kao što ste mogli i pročitati i čuti da obožavam igrati sa defanzivcima, pripremao sam se sa Akanom.
I htio sam pružiti drugačiji pristup protiv obrane, posve drugačiji… kao što Domac igra protiv obrane, to isto samo sa laganim napadima po 5, 6 spinova… zatim povremeno obranu…

No, prije svega, nemam što izgubiti, imamo pobjedu, mogao sam rasterećeno igrati jer se ne očekuje da pobijedim. Da se vratim... Kod 9:4 za nas u parovima i 2:1 , sjedam na klupu nakon zagrijavanja, i pita me netko od navijača tko igra… odgovorim : ja. Zatim mi prošlo kroz glavu da publika "pita" hoće li Garić igrati, jer je logično da žele da mlađi igraju, zatim sam pitao Ivana ima li želju igrati protiv Barića, rekao je da ima, veliku ! Pitam trenera što misli da stavimo Ivana s obzirom da on nije danas igrao, a mi nemamo što izgubiti, i trener ga ubacuje. Prvo, Ivan nije odigrao ni 60 % kako on zna protiv obrane ! Vjerujte mi na riječ, znam to najbolje jer ipak igram sa njim obranu i znam njegove mogućnosti. Ne kažem da bi Ivan dobio Barića, ali definitivno je mogao puno bolje odigrati. I mogao je to biti puno ljepši meč jer Ivan ima potencijal... I ne kažem da sam netko i nešto, ali zbilja sam samouvjeren protiv obrane… možda bi meč bio ne gledljiv, u to ne mogu ulaziti jer nikad ne znaš kako tko može odigrati. Možda bi me Barić pomeo 3:0, ali isto tako možda bih i ja svojom neobičnom igrom i gumom njega dobio. I to su neki mečevi gdje nemaš što za izgubiti, i nikakvi veliki savjeti od trenera nisu, samo u tom meču, potrebni, već svojom glavom razmišljati i opušteno igrati, odnosno uživati. Kasnije sam vidio da je publika htjela da igram, nisam to znao…Najbolja opcija bi bila da sam igrao poslije para, a Ivan umjesto Tomija ako bi došlo do toga… e sada da li bi bilo hrabrosti za to od trenera, iako po meni to je najbolja opcija, jer Ivan 98 % dobiva tog igrača Korenta. Danas sam igrao izvrsno u Pleternici i bilo mi je krivo što nisam igrao, iako mi nije krivo jer Ivanu će to, nadam se, značiti više. Ma bit će pingića dosta… tako da vratit ćemo mi to vama, već negdje. Ne treba oko toga strku praviti, kažem šteta, ali očekujte bolji stolni i od mene … i ekipe. Đuka, hvala puno na pozitivnom komentaru, lijepo je iznijeti svoje mišljenje, i čuti tuđe. Uživajte, i javite se češće… Shvaćam sve, moglo se to bolje izvesti, što je tu je, i ne želim da ispadne da netko govori da Ivan ovo, ono... Svaka mu čast na htijenju !!! Znam da to ne mislite Vi, niti ste rekli, samo bitno je da on to ne shvati krivo i da se ne shvati pogrešno jer nije tako kako, možda, ispada... Čestitam još jednom Ivanu na htijenju, imao ga je on , imao sam i ja, ovako je ispalo, nekako na mlađima svijet ostaje, to je ipak samo jedan obični meč, treba mu dati prostora da češće igra (obavezno), ja se neću "ljutiti" da se Ivan i ja miksamo, dapače bit će mi drago...iako ovaj puta nije dobar trenutak bio za to i slažem se da bi mogli imati dva do tri prvoligaška igrača, tj. prije u vrhu drugoligaška... (iznio sam samo svoj stav... svi imamo pravo na svoje mišljenje) Pozdrav :) :D ;)

PS. Za Nostro je nastupio Magdalenić i Kučević.
ttp

PostPostao/la sportikus » 05 pro 2010, 21:26

I ja sam mislio da će ttp igrati sa barićem, jer i mene je zanimalo kako bi dario odigrao protiv tako iskusnog i kvalitetnog barića jer je ttp bio nabrijan i želio je taj meč,i isto tako bi volio vidjeti kako bi barić rješavao problem zvan dabić-d tech!!
Svaka čast Ivanu, ali i ja znam da može bolje i da mora bolje kada mu se da šansa, pa makar i protiv barića, da izgori za svaki poen, da se bodri, da se kreće, ali nismo baš to vidjeli u meču, ali još je "zelen", nadam se da će i to doći s vremenom, ne treba mu jako uzeti za zlo! Svakako ostaje "šteta" za poslasticu dabić-barić, ali najbitnije je da smo dobili, realno. I ja mislim da bi ivan dobio tog trećeg, ali ipak tomi dobija prednost (normalno) zbog izvrsne igre, i ništa se nije prepuštalo slučaju, lako je sada reći tko je trebao, šta je trebao... bodovi su osvojeni!! :)
Neka mi dobivamo igrače tko god da igra, moj kiks je sad žaliji protiv petrinje, jer da je i ta pobjeda sad na kontu, auuu :) ali eto, nisam tada bio pravi, a ovo ostalo..netko mora biti "spaljen" :ugeek:
Hvala publici na podršci i nek ne zamjere postavi ali išlo se na "zicer" :)
sportikus

PostPostao/la Mata » 05 pro 2010, 22:01

Ma dajte dečki...ovdje se pišu romani o tome zašto Dario nije igrao protiv Mate (Barića)....ja znam pravu istinu :o
Meni Stjepan javlja rezultat nakon svakog meča (skoro svaki poen :P ),i kad je javio da je tomi dobio za 2:1 ja napišem

neka Dario dobije Barića ima porciju čvaraka od mene

No izgleda da je taj sms pročitao Latin i iz inata,valjda što nisam napisao da će i on jesti :lol: ,napravi izmjenu u stilu "e nećeš Dario omastiti brkove" :o
Mata

PostPostao/la ttp » 05 pro 2010, 22:02

Ma najveći je problem bio što sam izgubio čvarke :lol: :lol: :lol: , baš sam bio tužan jer je Mata rekao ako pobjedim Barića dobivam čvarke i kobasicu oko vrata... no, ujutro sam ipak dobio čvarke , I am happy :) ;) ... Hvala Mata :D
ttp

PostPostao/la ttp » 05 pro 2010, 22:04

Hahahhahahahahha :lol: :lol: , nisam ni vidio tvoj post.... Dobra Mata, dobra fora hehe Imaš smisla za humor, to se traži ;)
ttp

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.