10. kolo (12.03.2011.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 10. kolo (12.03.2011.)

PostPostao/la ttp » 15 ožu 2011, 16:21

Za grupu ne znam sada točno, provjerit ću... nisam često na face, pa sam zaboravio :lol: :lol: :lol:
Bujana sam upamtio kao jednog od onih koji ne podnose igrati sa lovcima... zato me iznenadilo da si izgubio, ali dogada se, ne moze se uvijek pobjedivati

E da, to je pravi posao, skupljati loptice, a opet pobjediti...
Baš bih volio vidjeti taj meč sa Lončarom. On me jako iznenadio. Na Tovi, igrao je bojažljivo, sve po forhendu, na sigurno, dobio me 3:2. A sada na ligi, 3:1, nema tu, sve snage odmah na prvu lopticu, pa šta bude ! Ko da je trenirao sa lovcima... pa enma više straha
Tako i sa Franetom, prije je to bila patnja 3:2 uvijek, nekad i po par meč lopti sam imao, pa izgubim, nekad dobijem, uvijek je blizu bilo ... i onda jednom sam bio u Kutini, malo sa njima otrenirao, valjda je shvatio da trava nije problem, i na pozivnom prve grupe sam izgubio 3:1, malo je falilo za 5 set, nakon toga dva puta sam izgubio 3:0, imao sam vodstva po 4, 5 razlike u setu, ali isto tako onda 8 poena zaredom gubio, i nisam se bas branio, previse sam napadao... tako da, ima svega... Belić je bio presmješan. Kažem ja njemu kako mi je krivo, žao što nema više obrambenjaka u ligi, kaže on, da ima, ostavio bih se stolnog tenisa :lol: . Kamo god pogledam, nitko nas ne voli :lol:
Ako budeš htio, probaj moj reket nakon meča, iznenadit ćeš se...
ttp

PostPostao/la mcs » 15 ožu 2011, 23:33

A čuj tu kod nas u Međimurju svaki svakoga moze dobit tak da nema tu puno iznenadanja, pogotovo jer treniramo puno skupa ili smo trenirali tak da ono. Lončar je jako dugo u Koprivnici imao jednog lovca ne znam ako ga ti znas Kovač Alena, majstor obrane i osobno moj prijatelj, sad je u Njemačkoj trener tak da on jako dobro zna kak treba igrati na lov, samo s lovom ga nebres dobit da oces.

Sto se tice Frane-a, uvijek sam ga dosad dobivao 3-2, uvijek je to knap meč ali uvijek do sad sam izvukao.Belića neću niti komentirati em zato jer smo jako dobri a i sam mi je priznao da nema sto igrati sa lovcima jer mu to jednostavno evo ne lezi.

Ovo sto velis da nas nitko ne voli nebi bas rekao, evo recimo kamo god dodem sa svima sam si dobar i nemam nikakvih zamjerki nikome, a nadam se da ni meni ne zamjeraju, borim se za svaki poen mozda nekad i previse ali evo tak sam naucio i tak znam. Mozemo poslije vidjeti this racket of yours... Mada ja se ne micem od svog. :)
mcs

PostPostao/la mcs » 15 ožu 2011, 23:54

Evo s kolegom Dejanom na jednom forumu, uspio sam dobiti informaciju da ce biti stavljen taj mec na youtube, tako da cemo i to moci vidjeti, sto se moze sve danas prek neta to je cudo, evo i na tom formu postao za jedan dan admin, uhhuuu, uhh moram spavat, posel sutra.
mcs

PostPostao/la stjepan » 16 ožu 2011, 12:36

Budući su na HSTS-u objavljeni rezultati (zapisnici i ostale statistike), evo malo završne statistike 10. kola 2. HL - istok:

Kod pojedinaca u ovom kolu dvojica su igrača ostvarila 4 pojedinačne pobjede (u 2 utakmice po 2 pobjede) i to Barić (ŠEN) i D.Knežević (OLI), to su ujedno i dvojica najboljih igrača lige po kriteriju broja pobjeda. Odličan su nastup imali i F.Runjić (KUT) i Belić (POD) s 3 pobjede i bez poraza, zbog "metle" protiv Nostra F.Runjić četvrtu nije ni imao prilike ostvariti kao ni Belić koji nije dočekao 7. meč protiv Kutine. U ovom se kolu istakao i I.Horvat (VUK) s 3 pobjede i 1 porazom. S nove 4 pobjede (ukupno 27 uz 3 poraza) Barić drži veliko odstojanje od drugoplasiranog D.Kneževića (20) jer ima čak 7 pobjeda više. Doduše, Barić ima 2 utakmice više odigrane, ali je praktično nedostižan i vjerojatno će premašiti 30 pojedinačnih pobjeda u sezoni (od teoretskih maksimalnih 36) što je zaista vrijedno svake pohvale. Od igrača iz vrha Hadžić je ponovo izgubio i to drugi put, nakon što ga je načeo I.Garić (OŠB), u ovom ga je kolu porazio i Barić (ŠEN). Tako sada D.Knežević (OLI) ima najmanje poraza u ligi, samo 1. Igrači OŠB nisu igrali ovo kolo pa su pali za jedno (Tomislav Klaić) odnosno dva mjesta (Dario Dabić). T.Klaić je sada na 9. mjestu sa 14/9, isti omjer još imaju I.Knežević (MLP) i Kraljević (GRA). D.Dabić je na 12. mjestu sa 14/10. Ivan Garić (21.) i Adam Smuda (35.) su ostali na svojim pozicijama na kojima su bili i prije 10. kola.

Kod parova, obje su pobjede ostvarili parovi Olimpije ID, Kutine i Vukovara, a oba su poraza u igri parova upisali Mihovljan, Nostro i Šenkovec. Par OŠB sa omjerom 5/9 ostao je na 7. mjestu iako nije igrao.
stjepan

PostPostao/la ttp » 16 ožu 2011, 13:06

Totalno si me krivo skužio... nisam mislio u tom smislu, već da rijetko tko voli igrati protiv obrambenjaka... ili ja imam krivu predodžbu, npr.Tomi crkne fizički i psihički, ali više ovo drugo, ako treba igrati cijeli trening sa mnom hahaha... isto i od zagrijavanja... hehe.

Svaka čast Bariću na tom skoru, ali vrijeme je da pređe u prvu ligu... ;) Ja ako bih nagodinu igrao kao i u prvom dijelu sezone, malo bolje još od toga... ali cijelu sezonu, mislim da bih obavezno htio probati prvu ligu... pa ne moram nikog ni pobjediti.

Nisam neki ljubitelj statistike... sve ovisi tko je s kim igrao i kada... Pa Garić ima 5/6, netko bi pomislio loše... a gle čuda, dobio dvicu protiv GRA, Šverera i Hadžića. Ovo što je izgubio, to je bilo od vrhunskih igrača, više manje... Isto Horvat i Tomić, nije isto jer Horvat nije igrao sa Bujanom...
Jako me zanima kako će OŠB proći u parovima sljedeća dva kola. To će biti pravi pokazatelj...
Izgleda da je Jurinec ponovno u formi... nek bolje ode malo igrati veliki tenis, lijepo je vrijeme :lol:
ttp

PostPostao/la stjepan » 16 ožu 2011, 13:35

U pravu si što se tiče statistike. Ona otkriva puno, ali ne baš i sve, zaista ovisi o strukturi i kvaliteti protivnika protiv kojih igrač igra, a što opet ovisi od taktike, kako se postavljaju igrači, igra li se doma ili u gostima itd. Ivan Garić je baš pravi primjer, pazi ovo: Ivan je izgubio 6 mečeva u ligi i to od Barića (1. po skoru pojedinaca u ligi), D.Kneževića (2.), Belića (3.), M.Runjića (6.), I.Kneževića (11.) i Bogdanovića (13.) ! Dakle, sve odlični igrači. Ipak, kada se analizira cijela sezona ili veći dio, dobije se prilično realna slika kvalitete igrača u ligi.

A za Jurineca se slažem, vrijeme je za veliki tenis, za vanjske terene, trebao bi izaći iz zagušljive dvorane na svježi zrak, to je dobro za zdravlje, baš sam gledao dugoročnu prognozu na Državnom hidrometeorološkom zavodu, za 26.03. je predviđeno jako lijepo vrijeme, naročito popodne i to bi Rino trebao iskoristiti :lol: :lol: ...
stjepan

PostPostao/la mcs » 16 ožu 2011, 14:32

Ajmo po redu

Kod: Označi sve
Dario

Totalno si me krivo skužio... nisam mislio u tom smislu, već da rijetko tko voli igrati protiv obrambenjaka... ili ja imam krivu predodžbu, npr.Tomi crkne fizički i psihički, ali više ovo drugo, ako treba igrati cijeli trening sa mnom hahaha... isto i od zagrijavanja... hehe.

Da poznata stvar sa treningom, evo u zadnje vrijeme dosta mixam sa sparing partnerima, tak da se ovim putem i njima zahvaljujem i oni imaju dio ovog u svemu

Svaka čast Bariću na tom skoru, ali vrijeme je da pređe u prvu ligu... Ja ako bih nagodinu igrao kao i u prvom dijelu sezone, malo bolje još od toga... ali cijelu sezonu, mislim da bih obavezno htio probati prvu ligu... pa ne moram nikog ni pobjediti.

Zahvaljujem se na čestitkama, mislim da je sve to plod rada i truda, sebe ne smatram extra talentom, ali znaju me "moji" iz mog kraja kakve treninge sam imao ranije, a evo jos me drzi samo mozda ne 2x na dan vise. Sto se tice prve lige vidjet cemo dogodine kako ce se stvari odvijati, prava istina je da jako volim biti u drustvo mog dugogodisnjeg kolege Jurinca, tak da je ovo jedan veliki razlog zasto igram 2.HL.

Nisam neki ljubitelj statistike... sve ovisi tko je s kim igrao i kada... Pa Garić ima 5/6, netko bi pomislio loše... a gle čuda, dobio dvicu protiv GRA, Šverera i Hadžića. Ovo što je izgubio, to je bilo od vrhunskih igrača, više manje... Isto Horvat i Tomić, nije isto jer Horvat nije igrao sa Bujanom...
Jako me zanima kako će OŠB proći u parovima sljedeća dva kola. To će biti pravi pokazatelj...
Izgleda da je Jurinec ponovno u formi... nek bolje ode malo igrati veliki tenis, lijepo je vrijeme

Imao sam tu statistiku na faxu mogu reci da nisam njome impresioniran ali evo daje neke rezultate, sto se tice same statistike, po meni je najjaci igrac u ligi definitivno Dragan Knežević ali mislim da bi se on žešće mogao svrstati u profi igrače odnosno igrače koji su se full posvetili pingacu.
mcs

PostPostao/la mcs » 16 ožu 2011, 14:33

Kod: Označi sve
stjepan

A za Jurineca se slažem, vrijeme je za veliki tenis, za vanjske terene, trebao bi izaći iz zagušljive dvorane na svježi zrak, to je dobro za zdravlje, baš sam gledao dugoročnu prognozu na Državnom hidrometeorološkom zavodu, za 26.03. je predviđeno jako lijepo vrijeme, naročito popodne i to bi Rino trebao iskoristiti ...

Mislim da ti sad nece igrati nista tenis, ah vidjet cemo ko zna sto ce Rino sljedece smislit.
mcs

PostPostao/la ttp » 16 ožu 2011, 14:54

Definitivno se slažem za Kneževića.
2X na dan , huh, nije to lagano, nimalo. Nisam nikada imao treninge dvaput dnevno, osim sada u jesenskom, prvom dijelu sezone, znao sam vikend prije tekme napraviti pon, uto, sri po jedan jak trening, ali u zg, gdje mi je neopisivo bolje trenirati nego doma, jači sparinzi, sve je dosta ozbiljnije, na višem nivou, i igra se stolni puna dva sata, a ne sat, sat i pol... a četvrtkom napravim 2 X i petkom 2X dnevno trening , i to u četvrtak ujutro u zg od 8-10 h, pa na faks do 15 h, u 16 h bus za brod, u 19 h trening, sutra dan na Budainci trening, i navečer opet u klubu heh, ne volim se štediti petkom... i onda u subotu liga, i dok sam to radio, rezultat je bio puno, puno bolji nego u proljetnom dijelu, kada su bila 2 treninga tjedno, nekad 3, ali dosta često i manje 1-2 u prosjeku... ipak, obaveze su to, i pitaš se, čemu to :)

Ovo za Rinu, to je naš o-eš-be-ovski smisao za humor :lol: .
ttp

PostPostao/la mcs » 16 ožu 2011, 15:10

Prvi post Stjepana sto se tice statistika:

Evo gledam bas proslu sezonu, sumnjam da se moze naci ali evo na mojim google docs stavio sam public pa se moze pogledati
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B8JbMMVJ5rsVYjIzZmI5YTctODVmMy00ZDQ3LWEyYWMtNTI0ZTFmNzFmNmQ1&hl=en&authkey=CKXdu_AC

Pa evo ako koga jos interesira skorovi od prosle sezone moze pogledati... :)
mcs

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.