Bujana sam upamtio kao jednog od onih koji ne podnose igrati sa lovcima... zato me iznenadilo da si izgubio, ali dogada se, ne moze se uvijek pobjedivati
E da, to je pravi posao, skupljati loptice, a opet pobjediti...
Baš bih volio vidjeti taj meč sa Lončarom. On me jako iznenadio. Na Tovi, igrao je bojažljivo, sve po forhendu, na sigurno, dobio me 3:2. A sada na ligi, 3:1, nema tu, sve snage odmah na prvu lopticu, pa šta bude ! Ko da je trenirao sa lovcima... pa enma više straha
Tako i sa Franetom, prije je to bila patnja 3:2 uvijek, nekad i po par meč lopti sam imao, pa izgubim, nekad dobijem, uvijek je blizu bilo ... i onda jednom sam bio u Kutini, malo sa njima otrenirao, valjda je shvatio da trava nije problem, i na pozivnom prve grupe sam izgubio 3:1, malo je falilo za 5 set, nakon toga dva puta sam izgubio 3:0, imao sam vodstva po 4, 5 razlike u setu, ali isto tako onda 8 poena zaredom gubio, i nisam se bas branio, previse sam napadao... tako da, ima svega... Belić je bio presmješan. Kažem ja njemu kako mi je krivo, žao što nema više obrambenjaka u ligi, kaže on, da ima, ostavio bih se stolnog tenisa
Ako budeš htio, probaj moj reket nakon meča, iznenadit ćeš se...