5. kolo (04.12.2010.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 5. kolo (04.12.2010.)

PostPostao/la Mata » 05 pro 2010, 22:13

Kod: Označi sve
ttp

no, ujutro sam ipak dobio čvarke

Opet laž... :o nisi jutros,a trebao si...ja vozio kao lud da vas sustignem,još malo spušio kaznu zbog prebrze vožnje,ali ne...Latin ne usporava,samo da se ti ne omrsiš :lol: :P
Mata

PostPostao/la Mata » 05 pro 2010, 22:36

No dobro...skrenuo sam s teme koja se ne zove "Čvarci i komarci" već 2HL
Puno je toga napisano i opisano,na žalost koliko vidim bez oka kamere :( te neću moći prostudirati kako je bilo
Dokazalo se da je i moj doprinos pobjedi velik,samim ne dolaskom jer tomi je eto uspio odigrati super i popodne :P svaka čast tomi,ali ne znam što pravite toliku frku kako si dobio Jurinca.Već sam spomenuo neki dan...njega i Adam pobjedi iz zajebancije :P (sorry Adame,šala)
A Đuka...stvarno nije u redu od Predraga da nije uvažio tvoje "vapaje" :o ...ne zna on da si ti uzeo godišnji samo da bi pogledao dva igrača iz svoje specijalke :D
Ponekad imam osjećaj da nam to netko namjerno smješta...kao i ovaj raspored igranja 2 HL...2 kola u početku,pa cijeli mjesec studeni nema igranja za OŠB,i onda udarni vikend u 12 mjesecu i gotovo.
Tako će na proljeće prva dva kola OŠB gostovati i jbg...onda kad budu domaćini ja ću imati baš neko sranje i prođe baka s kolačima.
Mata

PostPostao/la tomi » 05 pro 2010, 23:48

hahahh... ovo sa cvarcima je dobra fora...hehe... ali nekako "avion polijece" je bolja.. :-D
ja također nisam imao pojma da ce garic uci umjesto daria, ocekivao sam mec u kojem nikada nisam vidio barica kako igra protiv obrane.. mislim da bi bio zanimljiv mec bez obzira sto igraju dva obrambenjaka... i bas me zanima kako bi dr. dabic igro protiv njega... hmhmhm... heheheh
tomi

PostPostao/la stjepan » 06 pro 2010, 08:30

Zaista puno dobrih komentara i opservacija i od izravnih aktera (igrača) i od prisutne publike (Đuka) i od neprisutnih kibica koji su sve pratili posredstvom SMS-a praveći čvarke i kobasice (Mata). Naravno da su svi očekivali meč Dabić - Barić kao poslasticu dana, posebice fanovi obrane i sigurno da bi to bio rijetko atraktivan meč bez obzira na krajnji rezultat jer bi oba igrača mogla igrati rasterećeno obzirom na rasplet situacije i činjenicu da rezultat njihovog meča ne utječe na konačni rezultat utakmice koju OŠB sigurno dobiva jer u 6. meču mladi Korent nema baš nikakvih izgleda protiv Tomija. No, nekada se neke stvari ne događaju kako bi željela publika, jer trener i igrači (= ekipa) imaju i neke druge potrebe i ciljeve. Osnovni sportski cilj OŠB ove sezone u 2. HL su što više pobjeda i što bolji plasman jer nam to nosi bolji status kod onih koji nas financiraju. Drugi je cilj postepeno uvođenje u ekipu kadeta Ivana Garića za kojega procjenjujemo da će u budućnosti biti vrlo važan član ekipe, možda i lider oko kojega će se graditi ekipa koja bi mogla napadati 1. mjesto i ulazak u 1. ligu. Dakle, nastojimo i što više pobjeđivati i da Ivan što više igra. Vrlo su rijetke prilike da mi nakon para vodimo 3:1 i da nam je pobjeda osigurana kao što je bilo protiv Šenkovca. Nekada možeš voditi 3:1, ali pobjeda nije osigurana jer protivnik nema tako slabog mjesta kao što je imao Šenkovec na mladom Korentu. I kud ćeš bolje prilike nego dati Ivanu priliku da odigra i to jedan takav meč, kud ćeš bolje škole za njega od ove subotnje ... Sad druga je stvar što su svi, pa i ja, očekivali Darija i Barića ... Ali ne možeš imati "i ovce i novce" kako se kaže. Dario je svima nama (klubu i gledateljima) pružio puno užitaka ove sezone izvrsnim partijama i pobjedama. Klubu je donio sigurnost koju nismo nikad imali (da praktično uvijek možemo računati na njegovu "dvicu"), a publici mogućnost uživanja u atraktivnoj obrambenoj igri kombiniranoj s ubitačnim napadima. Zato vjerujem da će subotnja mala razočaranost izostankom meča s Barićem proći i da će nas publika i nadalje bodriti u lijepom broju kao i do sada jer nam je to važno. A mi ćemo se potruditi prirediti i neka mala ugodna iznenađenja za naše navijače odnosno gledatelje ...
stjepan

PostPostao/la stjepan » 06 pro 2010, 08:34

Info za Matu koji nije bio u subotu u OŠB, ali i ostale koje zanima: prilog s meča OŠB - MIHOVLJAN ići će u sportskom prilogu Dnevnika SB TV, sutra, utorak (07.11.), u 20,00 sati i 22,00 sata.
stjepan

PostPostao/la stjepan » 06 pro 2010, 13:19

Tomi, hvala za fotke, dobio sam sve, a ova koja je uz vijest na webu ide na klupski kalendar 2011. godine. Mogli bi je staviti i u rubriku "smiješna strana sporta", malo ste mi svi smiješni, ali razbijena je monotonija usiljenog i namještenog poziranja. Ovo kao da je snimio Lupino ... :lol:
stjepan

PostPostao/la tomi » 06 pro 2010, 16:10

hahaha... da, da... lupino je sliko i normalno da slika valja... a morali smo malo promjeniti, tu ideju je adam prvi predlozio i naravno mi smo se svi slozili s njim... cak i trener... XD zacudjujuce....heheh
tomi

PostPostao/la Mata » 06 pro 2010, 17:35

Hvala Stjepane za info o prilogu SBTV-a, no da izvineš hebeš to...volio bih da mi je ttp snimio cijeli meč tj mečeve da pogledam na miru.Ovo će biti klasični novinarski prilog i to je sve,ali pogledat ću.U stvari moram si snimiti jer imam utakmicu sutra :roll:
Što se tiče igranja Ivana,sve je lijepo objašnjeno...nije ga se moglo uvesti na mjesto tomija jer bi Dario riješio Barića i bilo bi 4:1 :D
Dario je pokazao da "uči" od starijih...te se ponudio da sjedne na klupu....tako to rade vođe kao Stjepan kod Lutalica...a bogami i još neki :P

A što se tiče Nostra...vjerujem u pobjedu OŠB-a.Mislim da problem leži kod Vukovara.Po dosadašnjim rezultatima čini mi se da Šverer igra slabije,pretpostavljam da trenira "jakim" intenzitetom ko Stjepan i ja :o
A Podravka...hm pa ako uspijete postaviti da Adam ide na Lončara moglo bi se i tamo dobiti
Mata

PostPostao/la ttp » 07 pro 2010, 00:33

Učim na svojoj koži... da se barem meni nudilo prošle godine da igram ... :mrgreen: ;)
Mata, imaju snimljeni parovi, i Ivanov meč sa Barićem, ali ovaj put nisam stavio noćno snimanje tako da se bolje vidi... Možda si mene urekao što nisi došao na meč OŠB-a ...jer nisam čuo ohrabrujućih riječi usred meča... :?
Snimit ću, poslat ću ti... dogovorit ćemo se. I ako snimiš prilog htio bih ga vidjeti, pa računaj...
A sve nije snimano jer sam se osjećao ujutro užas pa nisam htio tu grozotu snimati , a i nije bio netko stariji da to snimi... bla, bla, bla
I ne sumnjam u našu pobjedu protiv Nostra... :D

Lupino :lol: :lol: :lol:

Krivo Tomi, trener je to prihvatio odmah, i spomenuo da promijenimo, znam jer sam odmah rekao da bolje ne , a Adam se odlično sjetio za servis, a moja poza je najjača, bekhend obrana... no, bole me leđa, lupino mi rekao da se sagnem, i sad izgledam malen, nizak .... :lol:

Uh, što su fini ovi čvarci... ko čips

Lupino car, živio :D
ttp

PostPostao/la Mata » 07 pro 2010, 12:46

Imate copy/paste dolje pod "prenosimo iz drugih medija" međimurski osvrt.
Vidi se da je dva boda za Nostro protiv prvaka donio Damjan,a pobijedio je i Šverera u pobjedi nad Vukovarom
Mata

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.