7. kolo (29.01.2011.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 7. kolo (29.01.2011.)

PostPostao/la Mata » 02 vel 2011, 15:14

E moj ttp...za knap mečeve treba imati i psihološku pripremu. :)
Mata

PostPostao/la mcs » 02 vel 2011, 15:57

Slazem se i ja cu vidjeti sto ce biti u subotu, bit ce dobrih meceva i nadam se da ce bolje proci nego proslu subotu, jos sam sad ljutit na rezultat iz medukola, ali sto je tu je.
mcs

PostPostao/la stjepan » 02 vel 2011, 22:11

Evo danas je stavljena kompletna statistika 7. kola (zapisnici, tablica, skorovi pojedinaca i parova), to je otprilike uobičajeno vrijeme kada Savez obradi i objavi sve rezultate. Da li bi moglo brže, vjerojatno bi, ipak ima 6 liga pa to nije mali posao. Često se događaju i greške pa je tako navedeno da su Graničar i OŠB svoj meč odigrali u Varaždinu ...?! Tablica je takva kakva je, već je u subotu navečer bila na našem webu. OŠB je sada peta i meč s Petrinjom koja ima isti omjer je meč za 4. mjesto u ligi trenutno.

Bile su tri metle u kolu i sve tri su napravili gosti (0:4), ustvari očekivao sam svih 5 gostujućih pobjeda, ali eto, Šenkovčani su opet kiksali protiv susjeda. Vukovar je uzeo samo 2 seta u paru, igrali su i bez Šverera, a Olimpija kompletna. I Nostro je Podravci uzeo samo 2 seta, oba mali Damjan, Kučević se nije htio ni umarati u meču bez šansi protiv kompletne Podravke. Petrinja je uzela samo 3 seta protiv Kutine, tu je iznenađujuće lako Marin Runjić dobio Arapovića i nanio mu drugi poraz u ligi. Bogdanović je u pet dobio Kneza, a u paru su braća Runjić dobili 3/0 Kneza i Arapa. Za Petrinju nije igrao Ivković, već Anušić. Barić je dobio svoje dvije za Šenkovac, Jurinec jednu, ali nije bilo dosta jer je Šimon izgubio dvije, obje u 5 setova. Kod Mihovljana svaki po jednu + par i to je to.

Barić je odmakao pratnji i sa 17/1 je uvjerljivo prvi na ljestvici pojedinaca ispred Dragana Kneževića koji ima 13/1. Hadžić je sa 12/0 jedini neporaženi igrač. Tomi i Dario su samo zamijenili mjesta, sada je Tomi šesti, a Dario sedmi. Garić se sa 2 subotnje pobjede i omjerom 3/4 pomakao prema sredini, imao je najveći skok od svih igrača. Parove smo malo popravili, digli na 30 %, ali to je još dosta slabo, bolji smo samo od para iz Šenkovca i Nostra. Zanimljivo, par Nostra ima 1/9, a tu jedinu baš protiv nas, vjerojatno još ni sad ne shvaćaju kako su nas jesenas dobili...

Idem lagano otvarati temu 8. kola, a ovo valja pospremiti u arhivu.
stjepan

PostPostao/la mcs » 03 vel 2011, 08:18

Tako je ovo arhivirati i idemo u novo kolo, ajmo....
mcs

Prethodna

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.