5. kolo (04.12.2010.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 5. kolo (04.12.2010.)

PostPostao/la stjepan » 07 pro 2010, 13:28

Hvala Mata još jednom za ove informacije, brži si od HSTS-a gdje još nema rezultata 2. HL, mogli bi te angažirati za skauta :P . Damjan je očito u dobroj formi, iako pobjede nad Čovićem i Švererom i nisu neko preveliko iznenađenje obzirom koliko Šverer trenira (za Čovića ne znam), ali pobjeda nad Tomincem i je malo iznenađenje, izgleda da je Tominac dosta "out" u smislu stolnog tenisa i da je samo treći koji popunjava broj ... U svakom slučaju kombinacija Kučević - Magdalenić - Damjan je dosta solidna, ali daleko od toga da je neki bauk za OŠB i mislim da smo mi kompletni favorit za pobjedu. No, ionako se sve odlučuje za stolom, a ne na forumu ... Mislim i da je Vukovar ove sezone u puno lošijoj formi, vjerojatno će ostati na ove 2 pobjede koje imaju jer u subotu gostuju u Kutini i Petrinji, kada smo igrali kod njih rekli su da im je cilj ove sezone samo goli opstanak i to se pokazuje. Jedva su se izvukli kod Mihovljana, dobili su 4:3, a mogli su izgubiti 1:4, a poraz protiv Nostra je ipak veliki podbačaj i sada dolaze u situaciju da lako mogu završiti u kvalifikacijama iako vjerujem da će se izvući ovako ili onako ...
stjepan

PostPostao/la Mata » 07 pro 2010, 13:33

A čuj moram skautirati jer vidim da dečki kad pobjede uopće ne razmišljaju kako se zove protivnik i kako igra :o
Kad već ne mogu biti prisutan na mečevima OŠB i pomoći navijanjem trudim se na ovaj način.
Neka malo razmisle i ozbiljno se pripreme za subotu.Damjan je mislim lani izgubio od Daria,ali godinu je stariji jbg...naravno i Dario je :lol: ,Kučevića i Magdalenića vjerujem poznaju dobro.
Mata

PostPostao/la stjepan » 07 pro 2010, 13:50

A slušaj, ne rade se baš svaki dan 2 pobjede i to prave, npr. Tomi je prvi put u životu napravio dvije "dvice" u jednom danu (+ još jedan bitan par), morao bih malo provjeravati da li je to ikad itko od naših uspio napraviti, moramo malo i uživati u tome, malo komentirati po forumu, na žalost ovakav raspored ne dozvoljava to duže jer će subota samo što nije. Nostra mislim da treba respektirati, ni blizu ga podcijeniti, ali ni blizu ga se bojati i vjerujem da nam tu bodovi ne bi trebali izmaći. S Podravkom popodne onda rasterećeno pa kako bude, možda nam se posloži i neko iznenađenje iako na njega u ovom trenutku ne računamo, vidjeti ćemo na licu mjesta ...
stjepan

PostPostao/la tomi » 07 pro 2010, 17:08

slazem se sa stjepanom trebamo sada razmisljati o suboti, i koncentrirati se na ta dva meca.. vise na onaj prvi mec sa nostrom koji nam je vazniji kako bi uzeli 2 boda, ali također i na onaj drugi mec sa podravkom. Po meni podravka je favorit protiv nas, ali to ne znaci da cemo se mi predati... Ako dobijemo nostra to bi nam moglo dati neka krila pa na tim krilima bi mogli mozda iznenaditi ekipu iz podravke.. Imaju dva dosta dobra igraca Loncara i Belica.. nesto slabiji je jurasic ali nije slab jer je taj jurasic dobio mene zadnji put, a mislim da je ove sezone dobio i damira... Tako da je to jako dobra ekipa kao sto to govori tablica...

U svakom slucaju zaboravimo proslo kolo i razmisljajmo o iducem, jer je to sad ubrzo, vec ovu subotu...
Ako dobijemo oba dva meca, mogo bi se janje okrenuti...hahahah salim se... ha cuj nikad se ne zna! :-D

ps. u svakom slucaju, za nuzdu imamo cvaraka!!! ;-)
tomi

PostPostao/la ttp » 07 pro 2010, 22:12

A barem će biti zanimljivije protiv Nostra... Na papiru smo jači... i za stolom, samo to treba i pokazati. Ovdje bi se moglo u najgorem slučaju dogoditi da svatko pobjedi jednu i par, ili jedan igrac dvicu, ostali po jednu... Mislim da cu i ja dobiti priliku za par, pa bumo vidjeli...
Ako budem na svom nivou, planiram uzeti dvicu protiv Nostra, iako nisam dugo, dugo igrao sa Kučevićem, pa mi je to jedina nepoznanica..... a protiv Podravke, barem jedan meč...

Probao sam igrati sa tenergy, Mata iznenadit ću te sada svojim napadima, i bekhendom iz trka... ipak strpit ću se još malo, i odigrati sa starom gumom, a ne sa tenergy :(
pozzz svima
ttp

PostPostao/la stjepan » 07 pro 2010, 22:44

Stavljeni su zapisnici ovoga kola na HSTS-u te kompletna statistika, kod nas su napravili jednu grešku jer par protiv Šenkovca nisu igrali Klaić/Garić već Klaić/Smuda, moram intervenirati za "ispravak netočnog navoda"... Po broju pobjeda (skorovi) Dario je 5., a Tomi 6., u prvih 6 ima najviše igrača iz OŠB :lol:
stjepan

PostPostao/la Mata » 07 pro 2010, 22:57

citat tomi:
nesto slabiji je jurasic ali nije slab jer je taj jurasic dobio mene zadnji put,

Onda je definitivno jak,čim je ČAK i tebe dobio :lol: :o

citat ttp:
Mata iznenadit ću te sada svojim napadima, i bekhendom iz trka.

Mani se zajebancije s gumama :o ostavi to za ljetne pauze.To mogu samo malo jači igrači igrati s čime bilo....npr ja...večeras uzmem drugi reket i dobijem sve tri partije :roll: ...jbt na reketu paučina ,drška masna :lol:

Sad se sportikus čudi jer vjerovatno i ne zna da i ja "igram" :D :D ne zna on da sam ja lomio kičmu još u jesen 2006 boškošb-u,1.travnja 2007 sa Ivanom Garićem imao 1:1 u setovima :oops:
A i ttp se "mučio" u S.P.Selu na turniru,ostat će zapisana njegova rečenica "čiko ,pa gađajte u pola stola" :)
Mata

PostPostao/la ttp » 07 pro 2010, 23:13

Sjećam se da si igrao super tada, da mi je baš bilo zanimljivo igrati, ali si ciljao kut stola stalno, u cm... hah, pa naravno da ne možeš sve pogoditi, pa sam zato to rekao...da meč bude atraktivniji :)

Onda je definitivno jak,čim je ČAK i tebe dobio

Umrijet ću od smijeha :lol: :lol: :lol: :lol: , strašno, koči mi se trbuh od smijeha hahahhahahah
ttp

PostPostao/la tomi » 08 pro 2010, 00:19

hahahaa.... a cuj... nije ni slab ni jak... a ne znam dal bi mogo matu dobiti... pitanje... mata bi mu mogo dat barem 4 fore...hehe...
tomi

PostPostao/la sportikus » 08 pro 2010, 00:23

ah,mata, čini mi se da bi ja pokvario svoj ionako loš skor da odigramo jednu :)) hehehe!!
Tomi, aj ti i u sub budi taj JAK, a dalje ćemo lako :))
sportikus

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.