11. kolo (26.03.2011.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 11. kolo (26.03.2011.)

PostPostao/la ttp » 29 ožu 2011, 22:15

i da ne čine "čistu sortu" Gra,

To je, ali nisu ni Arapović ni Knežević Petrinja. Samo stvar je u tome što je GRA uzeo Thamma. Sigurno da su napravili grešku i da su trebali ranije to napraviti, ili ako već jesu u 2. dijelu, onda su trebali uzeti boljeg igrača ... ili možda "korektnijeg", ali protiv OŠB-A, VUK; MIH, TT je bio fer. Ali eto, na greškama se uči...
Kada smo u Kotoribi moglu uči u 2. ligu, trener nije prihvatio, navodno nismo dovoljno zreli. OK, to stoji, ali sigurno ćeš više tj. bolje sazrijeti u višem rangu nego u nižem. I tko kaže da je to bila ispravna odluka. Ništa im neće škoditi što su odigrali jednu sezonu. Barem je prvi put bio GRADSKI DERBI, i bilo je zanimljivo. Nisu Zovko i Lončar ništa ekstra, da se više investiralo u nas, mogli smo i mi uz jednog igrača malo jačeg od Slameka izboriti 1. ligu. Osijek je rano ušao u 2. ligu. Nema kod njih zrel, nije zrel. Spreman nije spreman. Baca se u vatru, pa tamo i tako sazrijevaš...
ttp

PostPostao/la stjepan » 29 ožu 2011, 22:40

Nekako mi se čini da se tema 11. kola 2. HL pomalo pretvorila u temu "Graničar - Thamm" ... Istina, ova ružna događanja su bila u ovome kolu, čuli smo šta je bilo, ali baš zbog svega što je bilo mislim da to ne zaslužuje toliki publicitet. Kako svi znate za moje iskustvo koje sam svojevremeno imao na SLAST forumu, od kojega me i sad zaboli želudac kad se toga sjetim, nastojim se kloniti polemika koje mogu izazvati nekakve sukobe i neželjene reakcije od bilo koga prema bilo kome. Mislim, bolje je da pričamo o ljepšoj strani sporta, a ovo što je bilo na meču Šenkovec - Graničar da "primimo na znanje", jer OŠB s tim nema nikakve veze ... Naravno, ne namećem nikome svoje mišljenje niti sugeriram što će tko reći, ali iznosim svoje mišljenje kao što i svatko ima pravo iznositi svoje...
stjepan

PostPostao/la ttp » 29 ožu 2011, 22:55

Sada će 12 kolo, nećemo se ni okrenuti, evo ga, stiže brzo. Ja imam osjećaj ko da smo jučer igrali protiv VUK u Vukovaru haha. Strašno kako vrijeme leti...
ttp

PostPostao/la ttp » 29 ožu 2011, 22:59

Ja bih volio da ti skorovi imaju nekakvu svrhu te da naprave top 12, znači prvih 12 igrača lige da odigraju turnir... ili top 10 pa svako sa svakim...
ttp

PostPostao/la Mata » 30 ožu 2011, 06:37

Slažem se sa Stjepanom...puno ste toga napisali....baš mi je ugodno za čitati.Naravno ovaj dio oko sportskih nadmetanja i rezultatskih preokreta.Ovaj drugi,ružniji...eh to mi baš i nije neki gušt.
Također ne želim nikome sugerirati ništa,samo ću ponoviti po ne znam koji put....pisana riječ na forumu ima,usudio bih se reći,puno veću težinu nego izrečena u afektu vruće glave.To uvijek potkrepljujem činjenicom da nije isto ako mi za stolom u žaru borbe žargonski kažeš "idi Mata u P.M" :o ili ako to isto napišeš na forumu .
Znam da baš i nisam naveo neki lijep primjer,ali mislim da shvaćate.

Zato,okrenite se ljepšim stranama ovog sporta...i pozdrav i od mene rekreativcu :!: :!: :!:
Mata

PostPostao/la sportikus » 30 ožu 2011, 12:20

Istina je, bila je lančana reakcija, nešto napiše jedan, nadoveže se drugi i ode sa teme..kao na ispitu kad pokušavaš okrenuti temu jer nisi baš naučio to što si pitan :P
Neke stvari je bolje i zadržati za sebe al kad se raspišu svi onda i ti daš svoje mišljenje koje se uvijek može krivo protumačiti (zla strana interneta, foruma i sl..)i bude neugodnosti!
Leti vrijeme, da, sad će 12.kolo..a i diplomski se neće sam napisat :D
Da, bilo bi dobro napravit nekakav play off topa 10-12 lige, zanimljiva ideja :)
sportikus

PostPostao/la ttp » 30 ožu 2011, 13:39

I forum je neka vrsta "kulture". Priznajem da radim grešku kada pišem sve i svašta i kada se dotaknemo stvari kojima ipak nije mjesto na forumu. Posebno kada se pogriješi. Jedan mudar i iskusan čovjek po imenu Mata mi je rekao par dobrih savjeta.
Evo, ovim putem se ispričavam što sam napisao da je sudac "nepošten". Kako sam danas bio na treningu, pričao sam sa Japankom, Mitzaki ?!, liječnički im je istekao 2 dana ranije i kaže da je sudac rekao da se može igrati meč ukoliko pristane trener ŠEN, eto. Tako da je sudac dao šansu, druga stvar je što trener suprotne ekipe tako postupio. Iako mi je to čudno, mislim da sudac treba imati glavnu riječ... Svatko ima svoje mišljenje, i mogu samo reći da sam ja trener, dopustio bih ekipi DR da nastupi... ne bih htio takvu pobjedu. No, svatko nek radi kako hoće. Eto, sa ovime završavam to, sa jednom poantom, ne sudi na prvu... ! Nepotpune informacije varaju tj. daju krivi dojam...

I moram još reći kako je Mitzaki gledala meč Šimon- Garić, i jako je dobro okarakterizirala meč... Vidi se da cura zna, pametna je, ima "glavu" , razumije se.... Slažem se potpuno sa njom, no to ću zadržat ću za sebe ! pozzz
ttp

PostPostao/la ttp » 30 ožu 2011, 16:56

Sa dobrom namjerom stavljam ovo, nadam se da mi Mata i Goran nece zamjeriti... ja čak ni dan danas ne vjerujem... :lol: :D Siguro ima svakakvih primjera. Ovo je samo jedan od mnogih... :geek:

Mata-Sekulić 3:2...3 fixa u zadnja tri seta.No to i nije nešto.
Nakon 3 seta koji je Goran dobio 13:11...ulazimo naravno u 4 i ja znam da ga moram dobiti da bih uopće dobio priliku za pobjedu.
No počinjemo sa 0:5 ,1:7 a nastavljamo sa 2:10
I šta sad?
Ajde Mata...igraj ko snaša i samo stavljaj lopticu na stol...i Bogami dođoh do 10:10....
U dvorani sve stalo ...čak i sat na zidu prestao kuckati ...
No sad ja žurim i slijedeći poen gruvam u lopticu u paravane još jedna Goranova meč lopta.
No do kraja seta opet igram ko curica,Goran griješi i evo me u 5 setu.
E ni tu nije gotovo.Nakon 4:4 odvajam se na dva razlike 6:4,7:5,8:6 ali odjednom je 9:10 opet Goran ima meč u rukama i opet se ja nekako izvlačim.
O predaji nismo razmišljali niti ja a niti on jer se vidi po raspletu.
Naravno da to nije nivo igre 2,3 ili 4 lige i da meč nije bio neka kvaliteta za gledati,ali po zanimljivosti i dramaturgiji je mislim nadmašio i finale SP u nogometu ....dobro sad malo seruckam .
I kao završna riječ moram naglasiti da nije bilo napucavanja loptice,bacanja reketa i sličnih folklornih detalja koje sam viđao u napetim,a čak i u manje napetim mečevima...možda koja "lijepa riječ" samom sebi promrmljana kroz zube

Eto...za sve one koji nisu za ovo čuli,a malo ih je neka napišu ako imaju sličnih iskustava...jer iz perspektive ovog meča stizanje rezultata nekih 2:7,4:9 ili 6:10 mi se čini potpuno normalnim

* Nedostaje smjalića, kako sam copy paste pa ih nema...
ttp

PostPostao/la Mata » 30 ožu 2011, 22:50

Ma što se ima zamjerati...ja sam to pisao malo u šali...iako je sve istina (osim onog da je i sat prestao kucati ;) )
Poanta svega je bila da je to odigrano bez ijednog krivog pogleda ili nedajbože svađe zbog nekog šugavog poena.
A vjerujte bio sam svjedokom i lomljenja reketa,i psovanja i svega ružnog što se može vidjeti .
Svi ste vi imali sličnih "dogodovština"...Adam bi mislim mogao i roman napisati :)
Mata

PostPostao/la sportikus » 30 ožu 2011, 23:15

Bestseller bi bio Mata!! :D Ne ide mi na čast..ali eto, bar mogu reći da sam ovako pod stare dane ipak smireniji, i ozbiljniji..još uvijek emotivan ali na pozitivniju stranu ;) Al da bi bilo materijala, na žalost bi :P
sportikus

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.