12. kolo (09.04.2011.)

Moderator/ica: stjepan

12. kolo (09.04.2011.)

PostPostao/la stjepan » 04 tra 2011, 20:22

2. HL - istok primakla se svome kraju, u subotu 09. travnja 2011. godine na rasporedu je posljednje 12. ligaško kolo, a u njemu se sastaju:

GRANIČAR - PODRAVKA
OŠB - MSTC NOSTRO
VUKOVAR '91. - KUTINA
OLIMPIJA ID - MLADOST (P)

OŠB - PODRAVKA
GRANIČAR - MSTC NOSTRO
OLIMPIJA ID - KUTINA
VUKOVAR '91. - MLADOST (P)

U 12. kolu slobodne su ekipe Šenkovca i Mihovljana koje su već na odmoru, barem što se tiče ligaških obaveza. Kao rijetko koje sezone, uoči zadnjeg kola nije poznat prvak i novi prvoligaš, kao ni to tko će ispasti, a tko će u kvalifikacije za opstanak. Iako je dosta toga izvjesno, teorija postoji i za druge kombinacije.

OŠB je domaćin ekipama Nostra i Podravke i na svom će se terenu oprostiti od ove sezone. Objektivno, OŠB je favorit protiv Nostra i trebali bi pobijediti što mi nam moglo donijeti 4. mjesto ukoliko Petrinja izgubi u Osijeku i Vukovaru što se čini dosta izvjesnim. No, i jesenas smo bili favoriti pa smo se gadno opekli, ne bi bilo dobro da se to ponovi. Isto tako je i vrlo jaka Podravka favorit protiv OŠB tako da se po 1 pobjeda i 1 poraz čine dosta izglednom opcijom. Valja najprije dobiti što se mora, dakle, Nostra u prvoj utakmici, a onda se od sezone pokušati oprostiti kao i prošle godine, pozitivnom senzacijom.

Što se tiče ostalih situacija, Olimpija ID biti će prvak i prvoligaš ako dobije obje, a jedino u opciji da u zadnjem meču izgubi "metlom" od Kutine neće u 1. HL, tada bi ušla Kutina. Teško moguće, ne i nemoguće. Ovisno o rezultatu toga meča podijeliti će se 2. i 3. mjesto. Pozicije od 4. - 6. mjesta podijeliti će OŠB, Šenkovec i Petrinja, vidjeti će se kojim redom, ovisi o rezultatima OŠB - Nostro i Vukovar - Mladost (P). Na dnu je dosta zamršeno, ali je jasno da Graničar može izbjeći 10. mjesto i ispadanje jedino ako dobije obje zadnje utakmice, protiv Nostra je to OK, ali protiv Podravke jako teško. No, zadnje je kolo pokazalo da nikoga ne treba otpisivati unaprijed. Ne dobije li Graničar obje, jasno je da on ispada, a o tome tko će u kvalifikacije za opstanak lako bi se moglo odlučivati u krugu između Vukovara, Nostra i Mihovljana gdje postoji jako puno kombinacija pa se ne treba previše s time zamarati, bar ne mi koji nismo zainteresirani. Ipak, simpatije su na strani Vukovaraca i volio bih da se spase bez kvalifikacija.

Brzo će subota pa ćemo sve saznati. Naprijed O-EŠ-BE do nove pobjede !
stjepan

Re: 12. kolo (09.04.2011.)

PostPostao/la ttp » 04 tra 2011, 20:52

Pošto je tema otvorena, evo da napišem prognozu, želju, očekivanje...
Jedinu utakmicu koju nisam nikako zaboravio, i još mi smeta je meč protiv Nostra... :roll:
Očekujem da ćemo svi ostaviti srce na terenu :shock: , bez obzira tko je koliko spreman , i potom je onda realno iščekivati pobjedu...
To je zadnje kolo, još na domaćem terenu... e pa to onda ima posebnu draž ;)
ttp

PostPostao/la ttp » 04 tra 2011, 23:11

Evo moje prognoze i ostalih parova...

GRANIČAR - PODRAVKA = 2:4 jedna pobjeda Bože i Thamma, ako Božo bude igrao sa Jurašićem i Lončarom, onda bi mogla biti dvica Bože, ukoliko Božo bude igrao sa Belićem, a Thamm sa Lončarom moglo bi biti vrlo lako 4:0 za Podravku... iako, nadam se povoljnim okolnostima da GRA dobije....

OŠB - MSTC NOSTRO = 4:0 ili 4:1 nadam se dvici Dabića, obavezno par... Mislim da će Damjan izgubiti oba meča ako dođe do toga, Tkalec neće sigurno dobiti dvije, kao ni Kučević. U ovom meču bi postava mogla dosta toga donijeti/odnijeti. U svakom slučaju domaćini moraju povesti u najmanju ruku sa 2:1. A par mislim da ćemo dobiti, iako smo zadnja dva puta izgubili 3:2 ...

VUKOVAR '91. - KUTINA 2:4 ili 4:3 ako Tomić bude jako raspoložen, i netko iz Kutine ne bude na nivou, vidim šanse da VUK dobije... ali ne bih se iznenadio da bude 4:0 za Kutinu

OLIMPIJA ID - MLADOST (P) 4:0, Knez iz Petrinje bi mogao dobiti Edina i Tominca... znači 4:1 u najboljem slučaju jer će Knez iz OS igrati pod A.

OŠB - PODRAVKA ... ako OŠB-e dobije ujutro, popodne bi moglo biti svega i svačega, kao i da OŠB-e dobije metlu od Podravke. Nezahvalno za prognozirati, ali očekujem da OŠB-e pruži dobar otpor, nebitno na čiju stranu će preći set, meč... svakako, realno je za očekivati dobar otpor OŠB-ea.
Imam želju igrati sa Belićem, iako sam tako imao i sa Barićem, pa sam dobio po ušima... ali svaki meč je priča za sebe ! Recimo tu vidim neku šansu za potencijalnim bodom (tj. dva boda), i obavezno da se dobije dvica na Jurašiću... isto bi Garić mogao iznenaditi Lončara...

GRANIČAR - MSTC NOSTRO isto ovisi u kojem će sastavu igrati GRA, hoće li ako izgube od Podravke dati šansu Šakiću da igra... svakako to dosta ovisi, mislim da Thamm tu ima dvicu ako bude igrao, Božo sigurno dobiva Kučevića i Tkaleca, ako bude na nivou onda i Damjana, ako bude malo kiksao, onda gubi...

OLIMPIJA ID - KUTINA Volio bih da Kutina dobije 4:0 Olimpiju i tako Olimpija ne uđe u prvu ligu... Šteta sada nekako za poraz Podravke od Kutine, jer u suprotnom, gledao bi se bolji međusobni susret Podravke i Olimpije, a ne znam tko bi tada bolje prošao...

VUKOVAR '91. - MLADOST (P) svakako se nadam i očekujem pobjedu VUK, kako bi ujedno pomogla i OŠB-u... Ne znam hoće li Ivković igrati... (to me baš zanima), ali znam da Arapović neće...

SRETNO MOJIM FAVORITIMA
ttp

PostPostao/la tomi » 05 tra 2011, 10:35

ja vise ne dajem prognoze, proslo kolo sam se obruko, pa ovaj puta necu...heheh... tako da... bolje necu... ali nadam se da cemo uspjesno privesti kraj sezone, cilj je dobit nostro, a protiv podravke ko ziv ko mrtav! :D
tomi

PostPostao/la provokator90 » 05 tra 2011, 19:50

GRANIČAR - PODRAVKA 4:3
OŠB - MSTC NOSTRO 4:2
VUKOVAR '91. - KUTINA 0:4
OLIMPIJA ID - MLADOST (P) 0:4

OŠB - PODRAVKA 1:4
GRANIČAR - MSTC NOSTRO 4:1
OLIMPIJA ID - KUTINA 1:4
VUKOVAR '91. - MLADOST (P) 4:2
provokator90

PostPostao/la provokator90 » 05 tra 2011, 19:52

Napravio sam grešku kod rezultata Olimpija-Petrinja, treba pisati 4:0
provokator90

PostPostao/la stjepan » 05 tra 2011, 21:51

Vrlo zanimljiva prognoza ... i to od dokazanog prognozera ...
stjepan

PostPostao/la ttp » 05 tra 2011, 23:01

Meni baš i nije zanimljiva, jer su uvijek prognoze na istu foru... vidljivo je koju ! pozzz
ttp

PostPostao/la ttp » 06 tra 2011, 07:35

Iako nemam ništa protiv OŠB:NOSTRO 4:2 :mrgreen:. Potpisao bih odmah :D
ttp

PostPostao/la tomi » 06 tra 2011, 15:29

vrlo optimisticno sto se tice prognoze provokatora!? granicar pravi dvicu... hmmm... zanimljivo...heh
tomi

Sljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.