Evo, konačno je proradio i naš forum pa možemo otvarati teme, postati i komentirati. Za početak, u prilogu je raspored utakmica 3. HL koja počinje 12.09.2010. prvim kolom u kojemu se sastaju međusobni parovi. Na ovoj temi, a do početka sezone, možemo se poigrati s prognozama i očekivanjima naših ekipa u ovoj ligi, očekujem da se uključe članovi foruma, posebice igrači ili ostali članovi trećeligaša.
Čini mi se da je ovo do sada najteža prognoza... Nekako, ne mogu reći za nikoga da je favorit... Ovisi u kojem sastavu bude ošb, tako da ni za njih ne mogu reći da će biti prvi. Svakako mislim da će ugodno iznenađenje biti Brod zbog pojačanja sa Gigijem, i da će zauzeti neko mjesto u prvih 5 ekipa. Sve u svemu, bit će velikog okršaja, a treća liga možda i najizjednačenija do sada. Sretno svima
evo i mene 1. put na ovom forumu...ja uopće ne vidim dvojbe oko toga ko bi mogo bit 1. u 3. ligi...ono zna se...ošb je najbolja i to ćemo, uvjeren sam, pokazat....
Moje zagrijavanje je dobro,ali činjenica je da su dvojica ozlijeđenih, Mattea ukliještilo u leđima, aBurazer nije mogao doći kući, sav pogrbljen je hodao, uteglo ga u leđima... Neka, ali to ćemo još pojačati ... Cara i cimera ne diram, vi ste ENDEMI