Ovoga se vikenda (nedjelja, 27.11.2011.) utakmicama 8. i 9. kola nastavlja prvenstvo u 2. HSTL (1. Regionalnoj ligi Slavonske regije - zapad). Nakon 7 pobjeda u 7 odigranih kola, ekipa OŠB 2 bi u 8. i 9. kolu trebala ugostiti ekipe Novske i Sirača. Kažem "trebala", budući sam neslužbeno obaviješten da ekipa Sirača neće doputovati u nedjelju u Slavonski Brod na utakmice protiv ekipa Broda i OŠB 2. U razloge ne bih želio ulaziti, navodno da ekipa Sirača neće nastaviti prvenstvo zbog svojih internih razloga, u svakom slučaju očekujemo i službenu potvrdu povjerenika Regije o "slučaju Sirač". Bilo kako bilo, šteta, no, nije do nas. Zato je utakmica OŠB 2 - Novska derbi ovoga kola jer se sastaju 1. i 3. ekipa s drugoligaške ljestvice. Evo i kompletnog rasporeda 8. i 9. kola u 2. HL:
8. kolo:
KUTINA 2 - SIBINJ
SISAK - POŽEGA
GRANIČAR - STRMAC
BUDAINKA - GORNJI BOGIĆEVCI
OŠB 2 - NOVSKA
BROD - SIRAČ
9. kolo:
KUTINA 2 - POŽEGA
SISAK - SIBINJ
GRANIČAR - GORNJI BOGIĆEVCI
BUDAINKA - STRMAC
OŠB 2 - SIRAČ
BROD - NOVSKA

nitko nebi htio doću u Graničar i OŠB... hahaha... al dobro sada, šalu na stranu... mislim da će se to rasčistiti do nedjelje... ako se ne rasčisti, valjda ima neko vrijeme u kojem se mora čekati protivnika da dođe, i ako ne dođe da nam se onda piše pobjeda bez borbe... ako oni dođu kada mi odemo kući, mogu slobodno onda i otići kao što su došli...
,veleumno i vispreno
...no na žalost neke stvari više nisu iznimka već postaju pravilo