Moderator/ica: stjepan

Evo se čuo s Latinom, kaže da su Adam i Tomi par odigrali fenomenalno, da nisu nikad bolje odigrali, a i da su Kojić/Čipin odigrali maksimalno tako da svaka čast. Još su jednom potvrdili da su zaista dobar par, njih dvojica će nam donijeti najbolji skor parova u jednoj ligaškoj sezoni (sada su na 8/3), a slijedom toga i najbolji ukupni ligaški omjer u jednoj sezoni - sada smo na 9/3, a najviše smo imali 11 pobjeda u jednoj sezoni. Sretan put i povratak u Brod.

Protiv Vesenjaka računam na pobjedu, relativno laganu, jer sam ga gledao protiv Kojića. Tako je i krenulo, dobivam prvi set na 6 poena. Drugi set gubim 10:6 i stižem i preokrećem za vodstvo od 2:0. Sve ide po planu, međutim slijedeća dva seta, gubim, sve u fiksu, 2:2 i krećemo ispočetka. Stalno sam siguran da će ići do kraja bez većih problema jer imam igru, ali nisam imao taktiku. Jesam ju imao u glavi ali ju nisam provodio, što zbog moje (ne)kvalitete, što zbog loptice i situacije prolaska grupe pa sam išao malo ziheraški. Gubim 3:2 u setovima, ja spinujem, Vesenjak reže, skraćujem, flipam, bilo je izmjena, ali igrao sam njegov ritam, kratka serva i dijag spin, i dobijam stalno poluvisoke mrljave loptice koje ne uspijevam realizirat. 3:3 u setovima i odluka pada u 7. setu. "Krasno" je krenulo, gubim 4:0 i 5:1, dobivam uzastopno sa generalno dobrim taktičkim poenima i opet se sve vraća na nulu, 6:6. To mi je dalo poleta, i dovodim meč pred kraj u svoju korist na 10:6. Naravno, ne bi ja bio ja da je to tako jednostavno realizirat
u igri oko stola udaram "prst i reket" i automatski i refleksno dižem ruku i dajem poen iako znam da po novome to vrijedi. Slijedeći spin me presjeklo u ramenu, i mislio sam da neće biti dobro jer sam jedva bekend udario lagani..I opa, 10:10. I slijedi završnica. Znači fulao sam 4 meč lopte. Povede on 11:10, uspjevam vratiti i reko daj da završim tu muku, ali ne ide, povede opet on 12:11, i spašavam živu glavu na 12:12 i napokon, na moju i sučevu radost dobijam 2 za redom za konačnih 14:12. bez veze ali ajde, bar mi je bilo zanimljivo igrati, a i da sam izgubio znao bi zašto, ali ovako ipak mislim da sam uspio na iskustvo i smirenost u zadnjim poenima uspio izboriti pobjedu. Kao drugoplasirani u 1/8 igram protiv Pucara, što i nije bio loš izbor od ponuđenog (Tan, Gaćina, Kolarek, Juzbašić...) Prvi set ostajem na 3-4 poena, jedan razlog što uopće nisam vidio servis jer ga navedeni vješto skriva, ispao sam malo "blesav" jer od 8 njegovih servisa sam vratio dva
Poslije dolazim do igre, nalazim slabije točke, čak sam i poveo u trećem setu 10:8 i naravno on je bio na servisu i jedan bacim a drugi nabacim
To je to od pojedinačnog dijela.
svi smo dobro odigrali, (Gra, Kut, Ošb..) Slijedi 10. kolo.. bit će "veselja" ali vjerujem u 2:0
POZZZTrenutno korisnika/ca: / i 1 gost.