Pojedinačno PH seniora (Zagreb, 03. i 04.03.2012.)

Moderator/ica: stjepan

Re: Pojedinačno PH seniora (Zagreb, 03. i 04.03.2012.)

PostPostao/la sportikus » 03 ožu 2012, 18:40

rikavela, tomi od damira 4:0, ja od pucara 4:0, ivan od habijaneca 4:0, i najugodnije iznenadjenje, fico izgubio 4:2 pd bacica sto je bio sa dariom. jos par igramo tomi i ja sa kojic i cipin! i to bi trebalo biti to. od brodjana damir u 1/4 sa ruiwu tanom igra.
sportikus

PostPostao/la stjepan » 03 ožu 2012, 20:59

Sve pet, bez obzira na ove poraze. Ukupno gledajući, rezultati i plasmani su jako dobri, u parovima Tomi/Adam igraju za medalju na PH, treba doći u takvu priliku. Čestitam i Damiru za očito super odigran pojedinačni turnir, prvi u grupi pa prolaz još jednog kola i četvrtfinale protiv Tana (ako sam dobro pokopčao), među 8 na PH, svakako za pamćenje.
stjepan

PostPostao/la Mata » 03 ožu 2012, 21:06

:ymapplause: :ymapplause:

Hvala dečkima i na skoroLIVE izvješćima :-bd

Bilo bi lijepo pogledati i Adamov meč "Umri muški 5" u grupi

A još ljepše bi bilo pročitati:
Adam i Tomi u polufinalu kao i Damir koji je demolirao Tan-a :-o
Mata

PostPostao/la sportikus » 03 ožu 2012, 21:28

to je to, zbrojeno zadovoljni smo, naigrali smo se, dobrih meceva odigrali. par u 1/4 igrali sa kojicem i cipinom , izgubili 3:0 ali igrali smo jako dobro, sva tri seta na razliku. 4 prolSka grupe, ficina odlicna igra, puno kvalitetnih setova sa jacim igracima. male analize sutra. pozz
sportikus

PostPostao/la stjepan » 03 ožu 2012, 21:43

:-bd :-bd :ymapplause: :ymapplause:

:)] Evo se čuo s Latinom, kaže da su Adam i Tomi par odigrali fenomenalno, da nisu nikad bolje odigrali, a i da su Kojić/Čipin odigrali maksimalno tako da svaka čast. Još su jednom potvrdili da su zaista dobar par, njih dvojica će nam donijeti najbolji skor parova u jednoj ligaškoj sezoni (sada su na 8/3), a slijedom toga i najbolji ukupni ligaški omjer u jednoj sezoni - sada smo na 9/3, a najviše smo imali 11 pobjeda u jednoj sezoni. Sretan put i povratak u Brod.
stjepan

PostPostao/la Fićo » 03 ožu 2012, 23:47

Sretno smo stigli ! :D

U svakom slučaju ovaj turnir smo svi odigrali na nivou. Možemo biti zadovoljni i očekivati visoke rezultate za vikend. Jedino što će ostat žal što nisam uspio proći u 1/8 finala. Vodio sam Bačića 2:1 i 10:7, ovakve prilike se rijetko dobivaju na seniorskim državnim prvenstvima, al šta je tu je idemo u nove pobjede ! :D
Fićo

PostPostao/la tomi » 04 ožu 2012, 12:25

Ako netko sazna rezultate polufinala i finala neka javi.. :)
tomi

PostPostao/la Fićo » 04 ožu 2012, 16:42

http://www.hsts.hr/images/stories/PDF/r ... eniori.pdf

evo ovdje su svi rezultati seniorskog državnog prvenstva. Finale se igrali Gaćina i Tan Ruiwu. Bolji je bio Gaćina sa 4:3 ! :D
Fićo

PostPostao/la sportikus » 04 ožu 2012, 16:48

Evo kratko analize. Pošto nas je bilo dosta, da ne komentiram svakog, neka svatko napiše svoje viđenje.
U grupi sam umjesto Špalja i Kašića, koji nisu došli, dobio Vesenjaka, obrambenjaka i Kojića kao nositelja. Prvi meč igram sa Kojićem i odigrao sam jako dobro, dolazio sam do igre puno više nego na 4. otvorenom turniru, čak sam , ako se mogu tješiti s time, uspio u dva seta doći do 8-9 poena b-( Protiv Vesenjaka računam na pobjedu, relativno laganu, jer sam ga gledao protiv Kojića. Tako je i krenulo, dobivam prvi set na 6 poena. Drugi set gubim 10:6 i stižem i preokrećem za vodstvo od 2:0. Sve ide po planu, međutim slijedeća dva seta, gubim, sve u fiksu, 2:2 i krećemo ispočetka. Stalno sam siguran da će ići do kraja bez većih problema jer imam igru, ali nisam imao taktiku. Jesam ju imao u glavi ali ju nisam provodio, što zbog moje (ne)kvalitete, što zbog loptice i situacije prolaska grupe pa sam išao malo ziheraški. Gubim 3:2 u setovima, ja spinujem, Vesenjak reže, skraćujem, flipam, bilo je izmjena, ali igrao sam njegov ritam, kratka serva i dijag spin, i dobijam stalno poluvisoke mrljave loptice koje ne uspijevam realizirat. 3:3 u setovima i odluka pada u 7. setu. "Krasno" je krenulo, gubim 4:0 i 5:1, dobivam uzastopno sa generalno dobrim taktičkim poenima i opet se sve vraća na nulu, 6:6. To mi je dalo poleta, i dovodim meč pred kraj u svoju korist na 10:6. Naravno, ne bi ja bio ja da je to tako jednostavno realizirat L-) u igri oko stola udaram "prst i reket" i automatski i refleksno dižem ruku i dajem poen iako znam da po novome to vrijedi. Slijedeći spin me presjeklo u ramenu, i mislio sam da neće biti dobro jer sam jedva bekend udario lagani..I opa, 10:10. I slijedi završnica. Znači fulao sam 4 meč lopte. Povede on 11:10, uspjevam vratiti i reko daj da završim tu muku, ali ne ide, povede opet on 12:11, i spašavam živu glavu na 12:12 i napokon, na moju i sučevu radost dobijam 2 za redom za konačnih 14:12. bez veze ali ajde, bar mi je bilo zanimljivo igrati, a i da sam izgubio znao bi zašto, ali ovako ipak mislim da sam uspio na iskustvo i smirenost u zadnjim poenima uspio izboriti pobjedu. Kao drugoplasirani u 1/8 igram protiv Pucara, što i nije bio loš izbor od ponuđenog (Tan, Gaćina, Kolarek, Juzbašić...) Prvi set ostajem na 3-4 poena, jedan razlog što uopće nisam vidio servis jer ga navedeni vješto skriva, ispao sam malo "blesav" jer od 8 njegovih servisa sam vratio dva #:-s Poslije dolazim do igre, nalazim slabije točke, čak sam i poveo u trećem setu 10:8 i naravno on je bio na servisu i jedan bacim a drugi nabacim :oops: Odigrao sam u principu dobro, ali dečko barata stim reketom i lopticom bolje ^:)^ To je to od pojedinačnog dijela.
U parovima, prvi meč igramo sa Drašković/Murat, dobijamo 3:1 uz dobru igru, imamo inicijativu, tu i tamo koji pad koncentracije i sigurnosti ali cijeli meč držimo pod kontrolom sa obostranom dobrom igrom. 1/4 nam donosi Kojić/Čipin, respektabilan par, ali, bez obzira na gubitak od 3:1, možda najbolje odigrani par odkad igramo Tomi i ja. Dva seta na razliku i na 9, uz dobre poene i kvalitetne. Puno smo i riskirali ali smo te rizične dobro pogađali. Sve nas je služilo, ali kvaliteta je neupitna, dečki "lagano" dobijaju 3:0 i ništa od parovne medalje :D :p
Sve u svemu, zadovoljan sam svojim igrama, kvalitetom protivnika, odigrao sam 15 jakih setova pojedinačno, i 7 parovnih (22). Da mi netko na treningu kaže igrate sad 22 seta...rekao bih mu :ymtongue: :evil: iako je protiv Vesenjaka bilo tako kako je bilo, odigrao sam cijelo vrijeme "IN". Uz dobar turnir (više-manje) svih nas, pohvalio bih i Fiću za igru, trud i borbenost , ali da i izvuče pouku red-rad-trening-turnir daju rezultate. Velika šteta s jedne strane, što nije uspio iskoristiti sreću da kao drugoplasirani igra sa najboljim mogućim izborom završnice, Bačić uđe u polufinale, a sa druge strane neka mu to bude i mala kazna za nedostatak ozbiljnosti na treninzima :ympeace: [-x

Imali smo tribinu za Brođane :D svi smo dobro odigrali, (Gra, Kut, Ošb..) Slijedi 10. kolo.. bit će "veselja" ali vjerujem u 2:0 \m/ POZZZ
sportikus

PostPostao/la stjepan » 05 ožu 2012, 17:41

"Četvrtfinale para Klaić/Smuda" naslov je članka objavljenog danas (05.03.2012.) na SBplus portalu kojeg možete pročitati klikom na donji link.

Četvrtfinale para Klaić/Smuda (SBplus portal, 05.03.2012.): http://www.sbplus.hr/slavonski_brod/spo ... fault.aspx
stjepan

Prethodna

Natrag na Sezona 2011./2012.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.