2. Otvoreni turnir HSTS-a (Zagreb, 14. i 15.01.2012.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 2. Otvoreni turnir HSTS-a (Zagreb, 14. i 15.01.2012.)

PostPostao/la Mata » 11 sij 2012, 08:57

Dario Dabić.....NR ja sam mislio da to znači Nema Reket =))
Mata

PostPostao/la stjepan » 11 sij 2012, 09:52

:)) :)) :)) :lol: :lol: :lol: :p :p :p
stjepan

PostPostao/la Mata » 11 sij 2012, 14:10

NP = Nema Pojma
NM = Nema one stvari
NV = Nema vozački
NN = Ne zna ništa

itd...itd...itd...
Sretno svima na ovom turniru,a Dario ako ne može do polufinala u ovako slabašnoj konkurenciji ne mora ni igrati x_x :-o
Mata

PostPostao/la ttp » 11 sij 2012, 19:25

Hehehe. Skoro si i bio u pravu. Nemam reket, ali valjda cu ga popraviti do turnira... I Mata, ispravak molim, Dario IV ! (ima vozacku :p ) Garant sada mlatite stolnotenisku lopticu, molim snimke od Rebusa...
ttp

PostPostao/la stjepan » 12 sij 2012, 01:03

Nepravilnosti oko rankinga OŠB igrača uklonjene, ždrijeb večeras objavljen, evo kraćeg osvrta po kategorijama:

SENIORI - 33 igrača i 9 grupa. Sva 3 naša igrača igraju protiv reprezentativaca i internacionalaca. Najbolje rangirani Dario Dabić je podnositelj grupe i igrat će protiv inozemca Borne Kovača, a za prolazak će se boriti protiv Mateja Jurinića (Graničar) i Harrija Trahlića (Kvarner). Filip Jurković je u 1. skupini pa će igrati protiv prvog nositelja turnira i reprezentativca Tomislava Kolareka koji igra europsku Ligu prvaka za STK "Dr. Časl". Drugi mu je suparnik u skupini iskusni i neugodni defanzivac Vitomir Vidović (Kvarner). Ivan Garić nema rankinga pa je četvrtopostavljeni u skupini i igrat će protiv juniorskog reprezentativca Luke Fučeca (Dr. Časl), Tomislava Pucara (GSTK Zagreb) te Damira Bogdanovića (Kutina). Zanimljiv i atraktivan ždrijeb za naše igrače.

JUNIORI - 63 igrača i 16 grupa. Maksimalno jak turnir, nastupaju svi najbolji igrači, od prvih 30 s rang liste u ždrijebu je njih čak 28. Ivan Garić je podnositelj, ali je imao dobar ždrijeb. Nositelj mu je Kristijan Lipić (Šenkovec) i Garić apsolutno ima šansu biti pobjednik skupine u kojoj su još i Mateo Ročan (Vrsar) i Petar Raič (Lokomotiva). Filip Jurković je i ovdje u 1. skupini koja je jedina skupina s 3 igrača i opet će igrati protiv prvog nositelja Filipa Zeljka (GSTK Zagreb). Za plasman u glavni turnir trebao bi dobiti podnositelja Marka Gredelja (RR Starr) koji je jesenas nastupio za svoj klub u prvoligaškoj konkurenciji upravo u meču protiv "Obrtničke škole - Brod". Josip Arbanas je bez juniorskog rankinga pa je četvrtopostavljeni u svojoj skupini. Pokušat će osvojiti prve bodove s bar jednom pobjedom, a eventualni prolaz skupine bio bi pravi podvig. Nositelj Arbanasove grupe je Nikola Horvat (Igea), a tu su još i Fran Butković (Transagram) i Križan Markić (Vukovar '91.).

KADETI - 51 igrač i 14 grupa. Također iznimno jak sastav sa 26 igrača od prvih 30 s rang liste. Naš je jedini predstavnik Josip Arbanas koji je postavljen za 6. nositelja kadetskog turnira. Prvo mjesto u skupini ne bi trebalo biti upitno, a onda dalje meč po meč. Josipovi su suparnici u skupini Filip Drašković (GSTK Zagreb), Karlo Mateša (Aquaestil) i Anton Strmečki (Maksimir).

MLAĐI KADETI - 59 igrača i 16 grupa. Od prvih 30 s rang liste tu je njih 23. Naš je Antonio Gavran nositelj 15. skupine i bilo bi super da u glavni turnir uđe kao "winner". Za to će morati dobiti 3 suparnika i to Sebastijana Pajtaka (Tis), Vida Šoića (Samobor) te Ivana Culjaka (GSTK Zagreb). Ovdje će nastupiti i naš najbolji najmlađi kadet Dario Pudić koji ima solidan mlađekadetski ranking pa je podnositelj skupine u kojoj su 3 igrača. Nositelj mu je Davide Dekleva (Višnjan), 5. mlađi kadet Hrvatske i tu objektivno nema prevelikih izgleda, a šansu za plasman treba tražiti protiv Antuna Čurina (Stenjevec Jeger).

U svakom slučaju, pred "obrtnicima" je zanimljiv i izazovan vikend, naši će igrači imati priliku igrati službene mečeve protiv vrhunskih profesionalaca, zatim protiv ponajboljih hrvatskih mladih igrača, ali i OŠB ima svojih aduta koji su u stanju ostvariti zapažene rezultate i plasmane.
stjepan

PostPostao/la stjepan » 12 sij 2012, 01:09

Evo i linka na ždrijeb i satnicu turnira.

2. Otvoreni turnir HSTS-a - Trofej RENO VINEK (ždrijeb i satnica): http://www.hsts.hr/images/stories/PDF/p ... _vinek.pdf
stjepan

PostPostao/la ReBus » 12 sij 2012, 08:14

PostPostao/la ttp » 11 sij 2012, 19:25
Hehehe. Skoro si i bio u pravu. Nemam reket, ali valjda cu ga popraviti do turnira... I Mata, ispravak molim, Dario IV ! (ima vozacku :p ) Garant sada mlatite stolnotenisku lopticu, molim snimke od Rebusa...

Posudim ti ja svoj reket, sigurno je najbolji u svim ligama, ne smijem ni reći koliko košta da mi ga ne ukradu =))
Čestitke na IV, valjda nisi smazao usput kojeg pješaka kao u šahu :D
Namlatili se jesmo sinoć dobrano, ali nisam ništa snimao, nažalost a bilo je lijepih poena, čak i za kineske pojmove.
Mata me zeznuo, lijepo sam mu rekao da ponese čvarke i sol a ja ću donijeti luk. Ja luk donio, a on ništa..i još pita...jel to Dario poslao.... :)) :)) , tako da nisam imao snage više i da snimam. Inače opet je to bila borba 2 golijata na 5 setova, naravno Mata je opet poentirao u 5. setu, a onda smo odigrali jednu onako..rekreativno i to sam mu "morao pustiti" na 3 seta, ipak je bio domaćin =))
I tako je Mata sinoć ispunio svoju dvomjesečnu kvotu treninga....
ReBus

PostPostao/la ttp » 12 sij 2012, 19:46

Malo cu o turniru da ne skrecemo puno s teme...
Sto se tice mog zdrijeba, dakako da bih po papiru trebao proci bez vecih problema grupu, ali treba se ipak za stolom izboriti... Ocekujem prolaz, i mislim da bi se mogao neki krug napraviti, bilo bi odlicno proci grupu, no nece biti lako plasirati se na masters. Ipak je veci odaziv nego sto sam ocekivao... Ali mogu biti sretan jer imam sanse... Ako sad ne mogu proci grupu nisam ni zasluzio, i to je to. Nema onda zaljenja. Nekima ce biti puno teze se izboriti za prolaz grupe... Ima dosta dobrih igraca na turniru, i "teskih" tj. izjednacenih grupa. Sretno svima. pozzz
ttp

PostPostao/la Mata » 12 sij 2012, 22:40

Tek sad sam pozorno čitao Stjepanovu recenziju i vidim da je kod Daria izvjesni Harry što me automatizmom asocira na Magnum 44 i inspektora Harryja Callahana zato Dario čuvaj se :-o :-o
Mata

PostPostao/la stjepan » 14 sij 2012, 18:31

Upravo sam primio INFO iz Zagreba od trenera Zdravka Zvačka o današnjim nastupima naših igrača. Rezultati su uglavnom očekivani, u odnosu na ranking ima i podbačaja, ali i prebačaja. Svi su se igrači OŠB danas plasirali u glavni turnir, a po kategorijama je to ovako:

Kod mlađih kadeta je malo podbacio Antonio Gavran koji je bio nositelj grupe, ali je bio na kraju 2. u grupi pa je izgubio u 1. kolu glavnog turnira (1/16 finala) što je jedna razina niže od očekivane. Dario Pudić je, sukladno rankingu, kao podnositelj bio 2. u grupi i također je ispao u 1. kolu glavnog mlađekadetskog turnira. No, budući je Dario igrao u starijoj konkurenciji, ovo je za njega vrlo dobar rezultat i vrijedni bodovi za što bolju poziciju kada nagodinu prijeđe u mlađe kadete.

Kod juniora je Ivan Garić, iako drugopostavljeni, osvojio 1. mjesto u grupi kako sam i pretpostavio u najavi. Prošao je još i 1. kolo glavnog turnira da bi izgubio u 1/8 finala. Filip Jurković je kao trećepostavljeni uspio biti 2. u grupi i plasirati se u glavni turnir gdje ipak gubi u 1. kolu. Pravi je posao napravio Josip Arbanas koji je bio četvrtopostavljeni u grupi jer još nema juniorskog rankinga (tek je prva godina kadeta). Josip je "skinuo" dvojicu rangiranih juniora ispred sebe, osvojio 2. mjesto i plasirao se u glavni turnir gdje je očekivano poražen u 1. kolu, ali je osvojio prve i to prave juniorske bodove. Uz to, današnji mu je nastup i dobra priprema za sutrašnji kada igra svoju kadetsku kategoriju.
stjepan

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2011./2012.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.