Kvalifikacijski turnir za PH (seniori)

Moderator/ica: stjepan

Re: Kvalifikacijski turnir za PH (seniori)

PostPostao/la sportikus » 10 vel 2012, 22:26

Ljudovi moji, TOPLO preporučam obući se u nedjelju, dvorana nije grijana. Nije kriv ni Gra, ni domar, ni ravnateljica..koliko imam informaciju, grijači rade, tako da upuhuju zrak koji nije ugrijan jer nema goriva preko kojeg bi se uspio zagrijati, tako da to nije dovoljno za temperiranje dvorane. Baš sam bio prva smjena ovaj tjedan, i djeca rade u dugačkim bilo hlačama, bilo trenirkama, niti meni nije ugodno boraviti 6 sati unutra..Pogotovo je nezgodno za stolni, jer ruka je hladna stegnuta, noge ukopane, guma ne vuče... Bili smo na prijateljskoj u četvrtak, i nakon dobrog zagrijavanja, s vremenom ruka se hladi, spin svaki peti prelazi.. Nije sve tako crno, ali svakako preporučam biti u dugačkom, skidanje po mogućnosti i rukavice za grijati ruku ~o) Kuhano vino i te stvari se podrazumjevaju ;) CYA
sportikus

PostPostao/la tomi » 10 vel 2012, 23:24

ttp krivit cemo vaillant servis :D hahah salim se.. A jbg takva je situacija, zima je pokazala zube na najgori moguci nacin.. ali moramo se nositi sa time..
tomi

PostPostao/la ttp » 10 vel 2012, 23:40

Misliš prvake vaillant. Tko je ono osvojio prvenstvo lige slast ?! :lol: :D :D hahahha
ttp

PostPostao/la ttp » 12 vel 2012, 15:04

Koliko sam cuo od samih aktera. 1. Damir 2. Bozo 3. Adam i Tomi, ne znam jesu li igrali za 3. mjesto ni kako su prosli... U cetvrtfinalu Adam je dobio Garica I., Akan je izgubio od Damira, ali je prije toga Jurkovica pobjedio. Jopa je vodio Jurinicu, ali nisam cuo rezultat do kraja. Vodio je 2:1 i 6:4. Cestitke osvajacima odlicja, i sretno im na PH, nadam se da ce nastupiti. Za mene slijedi borba sad u nedjelju da se pokusam ugurati barem na 20 mjesto, pa da su mi vece sanse da upadnem na PH i eventualno na masters, no to ce biti jako tesko. Svojim komentiranjem stvorit cu si samo antipatije. No, u nekom "mom" svijetu, da sam na "poziciji", jednostavno bih zamolio ljude iz Obrtnicke da se kod njih organizira turnir jer je takva situacija kakva je... Platio bih im grijanje, i domara. Dvorana je slobodna. Ko da je bitno gdje se igra, ali nek natjecatelji igraju u "normalnim" uvjetima. Mozda ja pretjerujem, ali to je moja "zdravorazumska" logika, i samo moje misljenje... Nek se nitko ne uvrijedi. Zivjeli, pozz
ttp

PostPostao/la matteo94 » 12 vel 2012, 16:20

Dario, ja mislim da ipak malo pretjeruješ... U dvorani je bilo jako hladno, ali turnir se odigrao, bilo je i lijepih mečeva i lijepih poena i svi su preživjeli... Je da su ljudi u dvorani morali biti u šalovima i kapama, ali šta je tu je... Situacija je takva kakva je, i moje je mišljenje da si ti kao 1. nositelj ipak trebao doći na turnir, ali to je tvoj izbor.. Pozz
matteo94

PostPostao/la stjepan » 12 vel 2012, 17:17

Upravo sam na web stranicu stavio kompletno izvješće s turnira sa svim rezultatima igrača OŠB. Čestitam osvajačima odličja odnosno onima koji su se plasirali na PH, posebno naravno našima Adamu i Tomiju.

Slažem se i s Matteovom (pr)ocjenom u smislu uvjeta igranja, no, Dario me očito nije poslušao glede oblačenja. :p Sigurno da uvjeti nisu bili optimalni, a optimalni ne bi bili niti u OŠB budući da dvorana pušta na sve strane, vjerojatno bi manje-više svagdje bilo prohladno jer je vani nenormalno vrijeme. Možeš se naljutiti na ovo što ću reći odnosno ponoviti Matteove riječi, a to je da si ipak trebao nastupiti. Kad su mogli svi drugi, mogao si i ti (jedino ako si se iznenada razbolio). Ili si na vrijeme trebao odustati da te ne prijavljujem ili ovih dana odustati nakon prijave. Svakom je organizatoru muka kad napravi ždrijeb i bilten, a onda neki igrači ne dođu pa se mora svakojako snalaziti i kemijati, prebacivati igrače i šarati po biltenu. Osobito je nezgodno što si bio 1. nositelj turnira i nositelj prve skupine s 3 igrača i onda je na tvoju poziciju s Božom i Tomakićem upao Tomislav Župan što nikako nije isto i zapravo je neregularno. Nedolazak 1. nositelja bi trebao značiti ponovni ždrijeb, no, tko bi se s tim još petljao. Otvorio si ovu temu prije mjesec dana, sam se htio prijavljivati, navijao za domaćinstvo u Brodu, zezali se svi na račun uvjeta u "Nazoru" i onda ne dođeš. A ova zima i uvjeti već dosta dugo traju tako da nije ništa novo. Mogao si 2 dana prije javiti da nećeš igrati pa bi te odjavio i ne bi ni bio u ždrijebu. Ovako si ispao dosta neozbiljan.

Eto, nadam se da se nećeš naljutiti, svako ima pravo na svoje mišljenje pa i ja. Još jednom ti želim sretan rođendan ! %%-
stjepan

PostPostao/la ttp » 12 vel 2012, 17:29

Matteo. Lijepo od tebe da iznosis svoje misljenje. Nije uvijek lako reci sto mislis, jer uvijek ce te netko krivo pogledati, posebno ako se radi o malo „konfliktnim“ temama. Ovako. Pretjerujem li ? Moguce. Za neke da, za neke ne. Za tebe da. OK. Smatram da Latin, Stjepan, Adam i Tomi mi mogu nesto predbaciti ako zele (iako ja nisam nikom nista napravio, jednostavno, moja odluka je da se bolje ne zivciram na danasnji dan, da se naspavam, i da mi je to nepotrebno, jednostavno, nemam gusta). Da kojim slucajem nisam 22. na rang listi, vrlo vjerojatno bih dosao iz zelje da izborim plasman na rang listi. Cinjenica je da ni ovako nisam siguran. No, ipak sam odlucio riskirati igranje na PH. Da nekim slucajem igram sa nekim iz kluba u cetvrtfinalu. Ne vidim neki motiv da se ja sada borim da udem medu cetvero, jer barem kod mene postoji mogucnost da se plasiram preko rang liste. A i da se ne plasiram, zaboli me, iovako sam sit stolnog… Tako da, mislim da postoje puno bitnije stvari jesam li ja dosao ili ne. Tako da, hvala na savjetu, ali brini se za svoje. A ako mi tko treba predbaciti, naveo sam tko moze. Jer, ja se vise ne petljam ni vama, nemojte ni vi meni. U subotu sam odlucio da necu igrati, i to sam rekao Adamu. Dogovorili smo se da mi javi kakvo je stanje u dvorani. I dobro znam kako je bilo. Naravno da se može igrati, ali mislim da sam bio dovoljno jasan…
ttp

PostPostao/la ttp » 12 vel 2012, 17:43

Ovo sam napisao prije nego sto sam vidio vas post. Prvo. Hvala na cestitki za rodendan. Sto se tice dvorane u osb-u. Tomi, Adam i ja smo napravili trening u subotu u dvorani Obrtnicke skole. Bilo je hladno tj. gume su bile hladne, ali bez problema se moglo igrati u kratkim hlacama. Znam kako su gume odbijale, i to mi se nije svidjelo. E sad, usporedbe radi. U VN skoli je triput gore. Nek me Adam ili Tomi isprave ako grijesim. Jer oni znaju kakva je razlika bila. Na uvjete obrtnicke bih vec i pristao, ali na onu ledaru, ne hvala. Ako je tko uvijek isao svim srcem na turnire i prijateljske, u svakojakim uvjetima, onda sam to ja. I sada ste mogli vidjeti zelju da seniorski turnir bude u Brodu. Zalgao sam se za to. Nagovorio sam Akan i Zorka da nastupe. No, tada kada sam to rekao, i kada sam se prijavio, nisam znao da ce biti toliko hladno. Njima sam rekao da ipak necu doci igrati. Nisam mislio da cu biti prvi nsoitelj. Da sam to znao, svakako bih Marinu javio u subotu da necu doci. Na tome mu se ispricavam. No, kazem, do ujutro sam se nadao da nece bit bas toliko hladno, pa da cu dobiti poruku da je kolko tolko ok, da nisu gume ko kamen, pa bih onda ustao i dosao. Osobno, ja se ne ljutim na nikog. Iako smatram da se moglo anci neko rijeseje... Meni nista ne fali, to je bila moja odluka da ne igram, moje pravo, i drzim se one tko voli nek izvoli. Necu od buhe praviti slona, kako je, tako je. Nema smisla sto godina razglabati. Ali ima 50 godina. Heheh. Bio sam dosta dug. Sada smo Tomi, Adam i ja zapili, pa mi je malo mucno hahah.
ttp

PostPostao/la stjepan » 12 vel 2012, 19:11

Dario, mislim da iz tvojih postova izbija nepotrebna ljutnja, čak gorčina. Na koga ili čega ? Na Mattea ? Nema potrebe, dečko je fino i pristojno rekao svoje mišljenje i ništa više. S kojim sam se složio što sam i napisao, a napisao sam malo konkretnije pa se s pravom možeš i trebaš ljutiti na mene više nego na Mattea. Ja uopće ne ulazim u tehničke uvjete igranja u OŠB ili Nazoru, mislim na tvrdoću guma, na odbijanje loptice od njih, na veću ili manju hladnoću ove ili one dvorane itd. Htio sam reći da su ovakvi uvjeti i hladnoća već 10 dana, a i daljnja prognoza nije bolja tako da ne stoji kao tvoj nekakav izgovor kada sam se prijavio, nisam znao da ce biti toliko hladno . I previše je kontradiktornosti u tvojim komentarima. Ti kažeš jednostavno, moja odluka je da se bolje ne zivciram na danasnji dan, da se naspavam, i da mi je to nepotrebno, jednostavno, nemam gusta slažem se s tim i imaš pravo na takvu odluku, ali zar nisi i prije znao da je turnir na tvoj rođendan pa ti je bolje ne živcirati se i ostati doma odmarati se ? A onda malo kasnije kažeš do ujutro sam se nadao da nece bit bas toliko hladno, pa da cu dobiti poruku da je kolko tolko ok, da nisu gume ko kamen, pa bih onda ustao i dosao. da bi ipak igrao iako si se odlučio ne živcirati itd.

Poanta moga komentara je da si mi samo trebao prekjučer javiti (jer su prijave bile do prekjučer navečer), pa čak i jučer da nećeš nastupiti i ja bih to dojavio Marinu koji bi onda napravio ždrijeb bez tebe i sve OK. Baš nitko ne dovodi u pitanje tvoju odluku da igraš ili ne igraš kao ni tvoj prijašnji izvrstan odnos prema treningu, utakmicama i turnirima dok si bio skroz aktivan u klubu. Da zaključim, mislim da si pogriješio što nisi igrao turnir odnosno što se nisi odjavio na vrijeme kad si odlučio ne igrati.

Mislim da ovaj događaj i ne zaslužuje neke daljnje polemike (ja više neću) i da ne treba, kako kaže Dario, od buhe praviti slona. Posebno se ne treba nešto previše žestiti i nepotrebno opravdavati.

Sada smo Tomi, Adam i ja zapili Eto, imaš jedan minus, zato što i ja nisam tu ... :))
stjepan

PostPostao/la matteo94 » 12 vel 2012, 19:17

Dario, nadam se da se ne ljutiš. Ja sam samo iznio svoje mišljenje i rekao sam da je tvoje pravo da ti izabereš hoćeš li igrati na turniru ili ne i nisam ti ništa predbacivao, samo sam ti htio reć kako stvari stoje sa moga stajališta. Žao mi je što si se toliko zasitio stolnog jer znam da si ti meni najviše govorio kada sam bio u krizi da ostanem i nadam se da nećeš odustati, da je to prolazno razdoblje. Želim ti da se što prije vratiš u puni rad OŠB-a i da jednostavno uživaš u stolnom, bez ikakvih obaveza.
Usput, želim ti sretan rođendan, puno zdravlja i svega najboljega u životu!! :D
matteo94

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2011./2012.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.