Nemam namjeru samo tupiti, ali jedno je sto ja napisem pa me se krivo shvati i interperetira, a jedno je sto mislim ili sto sam htio napisati ali ne dovoljno jasno. I nije ovo nikakvo opravdavanje vec pojasnjavanje…
Cuo sam da su neki bubnuli razloge da ja nisam dosao na turnir jer sam se posvadao na forumu ?! To su budalastine. Najbolje jos da ispadne da sam se uplasio.
Mislim da me ne poznajete. Toliko dugo pisem na forumima, i svaki su mi postovi slicni, prilicno dugi, sa retorickim pitanjima, „dramaticni“, puni filozofije, ali i razlozima ZA i PROTIV. Jer time zellim pokazati da razumijem i suprotnu stranu. Razumijem da se nekiam ne svida to, ali sta da radim, mogu samo ne pisati. Pisem iz razloga, a to je da forum ostane citan. Ovo je malo smjesno kako se mi preko foruma … ne znam kako bih to nazvao… Svatko nek nazove kako hoce. Puno puta sam cuo taj komentar gorcina, ljutnja, ali nema u meni gorcine. Ljutnje na koga ? Ako zbilja mislite da se mogu naljutiti zbog foruma samo tako, jer imamo razlicito misljenje, onda k vragu i forum i sve. Sto se Mattea tice, tu sam pogrijesio. Istina je da sam s dozom netrepeljivosti odgovorio. Inace, ne bih tako. U zadnje vrijeme (otkako ne igram aktivno) imam kratak fitilj prema nekim „mladima“ , ali bas niti ne komuniciramo. Tako da se tu ispricavam Matteu. Ne trebas se ti meni. Ja sam kriv. Ti si fer i korektno sve rekao. Nema tu dvojbe. Sorry Matteo.
Moram neke stvari razjasniti, naravno, pokusat cu ne pilati samo po svome. Zao mi je sto me se krivo tumaci, ali ako ste tako shvatili, ok, ali da je zbilja tako, pa ja bih u zemlju propao od srama.
CITAT: Htio sam reći da su ovakvi uvjeti i hladnoća već 10 dana, a i daljnja prognoza nije bolja tako da ne stoji kao tvoj nekakav izgovor kada sam se prijavio, nisam znao da ce biti toliko hladno
Po ovome ispada da sam ja trebao pretpostaviti da samo zato sto je vani hladno, da ce i u dvorani biti tako. To nema veze sa istinom. Ako je tako, onda sam ja „pao sa Marsa“ (sto ni ne iskljucujem). Dvorane se uspiju zagrijati bez vecih problema, samo ako se na vrijeme zagrije. Adam je upozorio da imaju problema, no to je u meduvremenu rijeseno, tj. trebalo je biti. Otkud da ja znam da je u dvorani ledara. Kada sam cuo da je hladno, vec sam se prijavio. Onda sam malo negodovao. Prijave su trajale do petka. Tako pise. Ne da mi se sada provjeravati. U petak popodne mi je receno od strane GRA da ce domar zagrijati dvoranu u subotu, i da ce i preko noci ostaviti grijanje. Zato sam odlucio napraviti u subotu trening sa jakim igracima. Kada sam vidio kako gume odbijaju, u osb-u, u sub. , rekao sam da necu igrati pod takvim uvjetima tj. jos gorim uvjetima u GRA. (osim ako se dvorana zagrije). I zato nisam zvao ni odgadao. Sto bih odgadao ako mi ujutro stigne poruka da je kolko toliko ok ? Dogodilo se to da domar nije ostavio da cijeli dan radi grijanje, zato je bilo jako hladno, kada sam to vidio u poruci, odlucio sam ne doci, i nastaviti spavati. Ne vidim u cemu je kontradiktornost. Da je bilo toplo, dosao bih, (naravno da ne ocekujem neke „visoke“ temperature za ovo vrijeme, ali u granicama normale ), a kako ce biti, toplo ili hladno, ja ne mogu znati subotu, kad ni sam organizator nije znao da domar nije ostavio grijanje upaljenim. I ovaj dio mi nikako nije jasan. CITAT: Ti kažeš jednostavno, moja odluka je da se bolje ne zivciram na danasnji dan, da se naspavam, i da mi je to nepotrebno, jednostavno, nemam gušta -> slažem se s tim i imaš pravo na takvu odluku, ali zar nisi i prije znao da je turnir na tvoj rođendan pa ti je bolje ne živcirati se i ostati doma odmarati se ?
To nema veze sa tim. Naravno da sam znao da je turnir na moj rodendan. I da sam se htio malo naigrati, i otici na pice poslije sa prijateljima itd. Napisao sam da nemam gusta igrati u hladnom, da mi je bolje naspavati se nego igrati u hladnom, i znam da cu se zivcirati ako gume ne odbijaju jer igram u hladnom. Zivciranje i gustanje se ne odnosi na sam turnir i na to sto se igra na moj rodendan. Dapace, bas zato sto je na moj turnir, htio sam se isgustati, ali ja ne mogu u takvim uvjetima i pod tim okolnostima. Tko voli nek izvoli. Rijesen problem.
Mislim da sam bio dovoljno jasan. Znam kada sam, sto i kome rekao, i kojim je redoslijedom teklo i kako je bilo. Ima toga jos, ali nema smisla... Nisam ljut nimalo na organizatora (tko je mogao znati za domara), ne zelim ulaziti ni u to je li se mozda moglo odigrati u nekoj drugoj dvorani, ni u drugom terminu jer kako je voima iz drugog grada, nije na meni da se tu petljam, ali da mi je malo zao sto nije, iskreno, je. Jer nakon ovoga turnira vise se prica koliko je hladno bilo, nego o samoj igri. Vise slusam kako ne mozes povuci dva spina … No, mozda nije ni to lose. Barem ti se usjece u pamcenje, nesto nesvakidasnje.

naravno, moj plan je bio pustiti akanu u subotu, kako bi se on nadao da ako naleti na mene u nedjelju da ce se plasirati na PH.. ali akanu ni to nije pomoglo, jer mora prvo proci prvu barijeru, da bih uopce igrao samnom..
mogao sam ja to riješiti jer domar dvorane vuče korijene iz mog kraja .
znam da si niste zamjerili,ali moglo je proći bez "gorčine" i "teških riječi" da je dodana krucijalna rečenica u prethodnim postovima .
,vjerovatno ne znajući ovaj detalj,kasnije opisao probleme koji nastaju sa modificiranjem ždrijeba