Kvalifikacijski turnir za PH (seniori)

Moderator/ica: stjepan

Re: Kvalifikacijski turnir za PH (seniori)

PostPostao/la sportikus » 14 vel 2012, 10:59

Ja bi nevezano za prethodne postove komentirao odigrani turnir. U izostanku dvojice ponajboljih igrača regije, braće Runjić, očekivana borba se vodila između Bože, Tomija, Damira i mene, ali ubacio bi tu i Garića. Uz veliku hladnoću i ipak neprimjerene uvjete po meni, isto tako smatram da se nastava TZK ne bi trebala odvijati u tako ledenoj prostoriji, turnir je održan i to više nego dobro.
Tomi-rutinski kroz grupu, preko osmine finala, u 1/4 finalu sa našim Jopom, ali tomi je iskusniji i ne daje Jopi priliku nekog iznenađenja. Polufinale sa Damirom, nisam uspio pogledati zbog paralelnog igranja, ali s obzirom na broj treninga i trenutnu formu očekivana pobjeda Damira koji također nije u sjajnoj formi ali i dalje dovoljno kvalitetno za pobjedu.
Fićo-također lagane pobjede u grupi, te (ne)sreća u osmini gdje nailazi na drugoplasiranog Akana koji ima igru za Fići, ali također, da je bilo više ozbiljnosti u zadnjih mjesec-dva dana treninga mišljenja sam da bi Fićo uspio i više od jednog seta uzeti Aknu a samim time, uz pametniju i kvalitetniju igru pobjediti, a ovako, koliko uloženog-toliko dobivenog.
Garić-u grupi sa Akanom bila je borba za prvo mjesto, Garić je uspio dobiti na finu i mekanu ruku, probojni spin i nešto kvalitetniju igru 3:2 u setovima, očekivano ali možda ipak nešto lakša pobjeda. Poslije brtaski okršaj u 1/8 finala, uz smijeh i priču pobjeda Ivana Garića 3:1, očekivano i prolazak u 1/4 finale.
Jopa- U grupi je bio sa mnom od nositelja. Rutinske igre protiv Popića i Bablera i solidan otpor protiv Smude i očekivano drugo mjesto. U 1/8 finala skida već tradicionalno Jurinića iz Gra, dobar meč sa obje strane, čak je bilo i bodrenja sa Jopine strane što nije česta pojava i zaslužena pobjeda i prolazak u 1/4 finale. Tu ga dočekuje Tomi i ipak Japa završava sa nastupom, nisam gledao meč, ali bila je to sigurna pobjeda Tomija. Čestitke Japi svejedno na 1/4 finalu.
Matteo-Bio je borben cijeli turnir, solidno je i igrao, prvak grupe, u 1/8 igra sa Šakićem i sa dobrim angažmanom dobiva meč i ulazi u !/4 finale gdje ga čeka Božo, ipak kvalitetniji igrač, i Matteo tu završava sa svojim turnirom. Čestitke na borbenosti.
[b]Župi- Drugi u grupi, prolazi u 1/8 gdje ga je dočekao čini mi se Damir, i to je ipak prevelik zalogaj za Župija koji je odigrao prosječan turnir, ni toplo ni hladno (dobro možda malo više hladno ) ;)
Luka Garić-Drugi u skupini, uz dobru igru protiv nositelja Jurinića ipak sam očekivao više od Luke, ali taktički noije dobro odigrao i zauzima drugo mjesto. Darko Arbanas je mogao napraviti dar-mar pobjedom protiv Jurinića, ali da je bilo još koji dan više čišćenja snijega bilo bi tu svega :P Nastavak Luki donosi "buraza" i to je bilo to od Luke, koji se borio, ali da je bilo više i treninga i ozbiljnosti mogao je dohvatiti i prvo mjesto u skupini što mu otvara prostor verojatno 1/4 finala a onda ko živ ko mrtav.
Smuda- Nositelj grupe, borba sa Popićem 0:2 na 3:2, opušteniji ulazak i eto vraga na vidiku. Sa bablerom rutinski meč, ipak gubitak seta ali pobjeda. I za prvo mjesto sa Jopom, malo se više zapelo i više-manje sigurna pobjeda. 1/8 finala sa Zorkom, iskorišten za ugrijavanje spina, sigurna pobjeda za 1/4 finale. Tu čeka Garić I. neuugodni lijevak. Dobra igra sa obe strane, otvorena igra. Prvi set ispitivanje snaga i 1 za Ivana, drugi aktivnija moja igra 1:1, treći poen za poen, uspjevam jedan više imati i vodstvo od 2:1, 4. set isti kao treći samo jedan više za njega i 2:2, a u 5. setu dominiram sa spinovima i pobjeda 3:2. Da se ne vadim na pardone, bilo ih je 2x više od prosječnog broja u meču. ~x( i moje pokoje neopravdano iskazivanje nemoći i nevjerice na ne baš sportski način x_x Ulazak u polufinale donosi Božu. 2:0 je za Božu a nisam se ni okrenuo, spremala se "metla" ali ipak se uspjevam vratiti na 2:2 sa riskantnijom i aktivnom igrom. I 5. set lutrija, poen za poen, Božo stalno drži malu prednost i dobiva na 9 i zasluženo prolazi u finale. Nastavak sage "pardona" je bilo i tu, i isprika još jesnom svima za bacanje reketa, malo sam "izgorio" od silnih pardona kod gustih rezultata, ljut sam samo na sebe X( .
I to je bilo to-plasman na PH je ostvaren, zadovoljan sam na kraju svime jer nisam imao namjeru baš igrati. Finale Božo-Damir-inače bih tipovao na Damira zicer ali pošto nije u najboljoj formi, ali nije ni Božo ne znam kome bi dao prednost. Božo je držao meč u svoju korist, iamo je igru, ali Damir ipak dostiže prdnost i u fiksu dobiva 5. set i osvaja 1. mjesto. Nadam se da na PH idu svi ovi koji nisu došli od favorita(2x Runjić i Dario). Pozz :ympeace:

[/b]
sportikus

PostPostao/la stjepan » 14 vel 2012, 11:29

Ufff, super analiza i osvrt na turnir, skoro pa si opisao sve odigrane mečeve... :ymapplause: ^:)^ Svaka čast za trud, sad i mi koji se nismo tamo smrzavali znamo kako je to sve bilo. :-bd
stjepan

PostPostao/la ttp » 14 vel 2012, 11:55

Kratak si nesto... Mislim da to moze i puno duze :D Kreni od osvrta po svakom setu, tko je gdje servirao, kako je tko vratio i koju servu, a sto je trebao, u koju stranu, zasto to nije napravio i tako svaki set svakog meca... mi cekamo :lol:
ttp

PostPostao/la sportikus » 14 vel 2012, 12:05

ne, ne, pa da se ti nadovežeš na moj post sa još toliko :D
sportikus

PostPostao/la ttp » 14 vel 2012, 12:33

:lol: =)) :)) . Koje su ovo igre hahaha.
ttp

PostPostao/la stjepan » 14 vel 2012, 12:55

Osnivamo "Klub forumaša dugih postova", uff zvuči kao Noć dugih noževa ili tako nešto #-o . Predsjednik kluba je Dario :lol: , naravno Stjepan je tajnik :p , a i Adam je upravo dobio člansku iskaznicu dok je Mata u pripremi, hehe ... ~o)
stjepan

PostPostao/la ttp » 14 vel 2012, 13:10

Ja predsjednik :o :lol: Haha, po cemu sam to zasluzio :-? , pa uopce nemam tako duge postove , ajd pokusajte izbrojati sve rijeci po jednom postu, i tako svaki post, pa da vidimo koliki mi je prosjek rijeci po postu :p .
ttp

PostPostao/la stjepan » 14 vel 2012, 13:57

Ma neću ni pokušavat brojati riječi u tvojim postovima, ja samo odem na opcije foruma i namjestim opciju "Broj riječi u postu korisnika - uredi" i odmah mi izbaci brojač :lol: \:D/

A razlog ? Pa nek' i ti budeš predsjednik nečega ... :-h ;)
stjepan

Prethodna

Natrag na Sezona 2011./2012.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.