Prenosimo iz medija i s portala (o OŠB)

Moderator/ica: stjepan

Re: Prenosimo iz medija i s portala (o OŠB)

PostPostao/la stjepan » 22 vel 2011, 22:51

U izvješću o 34. Memorijalu "Đuro Dubenik" na web stranici HSTS-a navedeni su svi osvajači odličja i rezultati u finalima, a i OŠB je tu imala dvojicu predstavnika: Josipa Arbanasa (zlato - mlađi kadeti) i Ivana Garića (srebro - kadeti). Pogledajte na donjem linku.

http://www.hsts.hr/Vijesti/stolnotenisk ... -selu.html
stjepan

PostPostao/la stjepan » 25 vel 2011, 12:02

Današnja (25.02.2011.) "Posavska Hrvatska" na svojim sportskim stranicama donosi članak o nastupu igrača OŠB na Memorijalu "Đuro Dubenik" uz najavu ligaških nastupa ovoga vikenda.

[Posavska Hrvatska]
STOLNI TENIS

Medalje u Dugom Selu

Dugo Selo je bilo domaćin 34. Memorijala Đure Dubenika, stolnoteniskog natjecanja koje je okupilo 450 sudionika, a među njima su bili i članovi Obrtničke škole - Brod. Mladi su Brođani izborili dva finala, Josip Arbanas je osvojio prvo mjesto u konkurenciji mlađih kadeta (u konkurenciji od čak 91 stolnotenisača), dok je Ivan Garić u kadetskom natjecanju ušao u finale i na kraju osvojio drugo mjesto. Boje brodskoga kluba branili su i Davor Hemar, Filip Jurković, Luka Garić, Matteo Bednjanec, Marko Bošnjaković i Dario Pudić. Slijedećeg vikenda nastavlja se prvenstvo Druge HSTL - istok, a "obrtnici" ugošćuju Vukovarce i osječku Olimpiju Integru Dundović.

Utakmice se igraju u subotu, 26. veljače u dvorani Obrtničke škole, a počinju u 11 i u 17 sati. Također, aktivna će biti i treća ekipa Obrtničke škole - Brod koja će u nedjelju biti domaćin petog turnira Četvrte lige.
[/code]

Tako piše u "Posavskoj...", iako ovo zadnje o domaćinstvu nije točno jer se igra u Malom Parizu. Ja sam u svom izvješću medijima stavio da se igra u Slavonskom Brodu bez naznake mjesta, valjda je novinar zaključio da je to kod nas ...
stjepan

PostPostao/la stjepan » 25 vel 2011, 13:03

Vrlo lijep članak (reportažu) o Ivanu Gariću uz njegovu color fotku donosi današnji (25.02.2011.) "Večernji list":

[code]
Stolni tenis Brođanin Ivan Garić drži prvo mjesto na ljestvici najboljih kadeta

Najveća mi je želja postati prvi brodski reprezentativac

Ivan nastupa i za seniorsku ekipu svog kluba u Drugoj ligi, gdje nerijetko pobjeđuje i dvostruko starije protivnike - Vedran Balen/VLM

Brodski stolni tenis prvi put u povijesti ima službeno prvog igrača Hrvatske u jednoj natjecateljskoj kategoriji. Pošlo je to za rukom mladom igraču Obrtničke škole - Brod Ivanu Gariću, koji je pobjedom na drugom pozivnom turniru u Zagrebu, sa četvrtog skočio na prvo mjesto rang liste najboljih kadeta. Na taj je način ujedno prvi put u karijeri uspio probiti magičnu granicu od 1000 bodova (trenutno ih ima 1088,5). Velika je to nagrada ovome 14-godišnjem dječaku za svakodnevni naporan rad i odricanje te ujedno poticaj da ustraje u svom cilju da postane prvi brodski stolnoteniski reprezentativac.

- Kada sam prije šest godina prvi put uzeo reket u ruke, ni slutio nisam da ću se jednoga dana vinuti ovako visoko. Dobri rezultati poticali su me da se još više trudim na treninzima. Gotovo svaki vikend nastupamo na turnirima diljem Hrvatske, uvijek se kući vratimo s ponekom medaljom ili peharom i to je ono što me ispunjava srećom i zadovoljstvom - kaže ovaj odličan učenik osmog razreda brodske OŠ I.G.Kovačića. Pun hvale na račun svog nadarenog stolnotenisača je i trener Predrag Latinović, koji je Garića uvrstio u prvu momčad brodskog kluba, koja se natječe u Drugoj ligi. Iako su protivnici s kojima se ondje susreće ponekad i dvostruko stariji od njega, Ivan se i ondje nerijetko okiti pobjedom.

- Ivan je naš najperspektivniji igrač, koji je svoju nadarenost dokazao mnogobrojnim rezultatima. Prije nešto više od dvije godine bolest ga je spriječila da nastupi na pozivnom turniru mlađih kadeta, ali sada je sve to nadoknadio s kamatama - kaže trener Latinović.
stjepan

PostPostao/la stjepan » 28 vel 2011, 10:58

Na Sbplus portalu vrlo je šturo izvješće sa subotnjih drugoligaških mečeva OŠB protiv Vukovara i Olimpije. Možete ga pogledati na donjem linku.

http://www.sbplus.hr/slavonski_brod/spo ... fault.aspx
stjepan

PostPostao/la stjepan » 01 ožu 2011, 08:34

Nakon ovoga prethodnog izvješća, Sbplus portal jučer je popodne donio još jedan osvrt na subotnje mečeve u 2. HL s tablicom, kao i izvješće o nastupu ekipe OŠB 3 u 4. HL. Slijedi link.

stjepan

PostPostao/la Mata » 01 ožu 2011, 08:41

Malo postajemo i bahati pa pišemo "šturo izvješće" :P pa jbt dobro da se i spomene nekad s obzirom koliko medije zanima stolni tenis.

Pa ne možeš baš ni prvoligaške rezultate naći po novinama.
Sumnjivo mi ovo što uvijek "nakelje" Daria na sliku...i još onda potpišu Dabić melje svog protivnika hahahahaha,a on izbrijan :P
Usput...ja ne poznajem ovog Kneževića pa sam ,ne znam zašto,pomislio da je stariji....zamišljao sam ga kao npr. čika Tomu Brnčića starijeg iskusnijeg gospodina,a on jbt izgleda ko mladić :o
Mata

PostPostao/la stjepan » 02 ožu 2011, 12:24

Prilog sa subotnjih utakmica s izjavama P.Latinovića i I.Garića o utakmicama protiv Vukovara i Olimpije ID te o dosadašnjem tijeku sezone, biti će emitiran na SB-TV sutra, četvrtak (03.03.), u sportskom dijelu Dnevnika SB-TV u 20,00 sati te u reprizi u 22,00 sata.
stjepan

PostPostao/la stjepan » 04 ožu 2011, 21:56

Današnja (04.03.2011.) "Posavska Hrvatska" donosi članak:

[Posavska Hrvatska]
STOLNI TENIS

Novi bodovi

Stolnotenisači Obrtničke škole Brod u susretu 9. kola Druge HSTL - istok ostvarili su pobjedu 4:1 protiv Vukovara '91., a bodove za Brođane izborili su Tomislav Klaić - dvije pobjede, Ivan Garić i par Klaić/Dabić. U drugoj utakmici slavonskobrodski sastav poražen je od osječke Olimpije Integre Dundović s 4:2. Bodove za OŠB ostvarili su Ivan Garić i Dario Dabić.

Drugi slavonskobrodski predstavnik u Drugoj ligi, momčad Graničara, poražena je od Olimpije ID s 1:4 te od Vukovara s 3:4. Obrtnička škola Brod na ljestvici je na 4. mjestu s 21 bodom, a Graničar je na 10. mjestu s 15 bodova.

Slavonski Brod je bio domaćin 5. turnira Četvrte HSTL na kojem je treća ekipa Obrtničke škole Brod (Josip Arbanas, Marko Bošnjaković, Antonio Nožina i Tomislav Župan) pobijedila Budainku 2 s 4:1, Strmac 2 s 4:1, te je poražena od Gornjih Bogićevaca s 2:4. Brođani su i dalje na uvjerljivom prvom mjestu na ljestvici.

Slijedećeg vikenda Pula je domaćin seniorskog Prvenstva Hrvatske na kojem nastupaju Dario Dabić i Ivan Garić.
stjepan

PostPostao/la stjepan » 05 ožu 2011, 12:06

SBplus portal dao je jučer (04.03.2011.) najavu seniorskog PH u Puli:

stjepan

PostPostao/la stjepan » 07 ožu 2011, 08:44

Naš SBplus portal prati rezultate OŠB "u stopu". Link na članak objavljen danas (07.03.2011.):

stjepan

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.