Postao/la ttp » 28 kol 2012, 21:37
Mislim da je sportikus dobru riječ napisao, nepredvidiva OŠB-e. Prošlu sezonu ne pamtim kakva je bila, jer nisam gledao baš puno, ali zato pretprošlu, neke preokrete (izgubljene mečeve) nikako ne mogu zaboraviti... Nadam se da će ove godine biti samo nepredvidiva za pesimiste koji misle da nemate što tražiti protiv Podravke, IGEE i Ređepa. Sezona je duga, može se dogodit da nekad netko ne igra, pa to treba maksimalno iskoristiti. Da previše ne trabunjam, jer sve je to poznato, većinom su to sportkse uzrečice, pa za kraj ću napisati prognozu. 1. Podravka 2. Ređep, tu očekujem da se potućete s njima za drugo mjesto, ali može se uvijek i krug napraviti, tako da, ako bude sreće, može se i do prvog mjesta, naravno, teško, ali ne i nemoguće. 3. tj.4. mjesto IGEA, naravno dobra ekipa, ali svakako pobjediva, po mom mišljenju, nakon njih Vukovar, i dalje nije toliko bitno. Treba biti oprezan da vas Vukovar ne iznenadi, a opet, vjerujem da VUK može iznenaditi IGEU ili Ređepa. A i protiv Podravke, ima načina kako doći do pobjede, mislim da je Podravka slabija od prošlogodišnje Kutine, i one godine Olimpije... Sve u svemu, bit će sportske tučnjave između Podravke, Ređepa, IGEE, OŠB-a, i tu i tamo se VUK može ubaciti i nekom pomrsiti račune. Mislim da protiv Petrinje, Sračineca, Nostra, pa i Mihovljana, ne bi trebalo biti govora o porazu, eventuralno ako se zalomi, protiv Mihovljana i eventualno protiv Belog Manastira, ali igra se do 4. i te poraze, po mom mišljenju, ne bi si smjeli baš dopustiti... Jer ipak, neke se greške vjerujem više neće ponoviti. Sve u svemu, SRETNO !