3. kolo (20.10.2012.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 3. kolo (20.10.2012.)

PostPostao/la mcs » 26 lis 2012, 13:51

Pozdrav krunoja, dajte molim Vas napišite Vaše ime, ako nije problem. mada nema problema, meni paše i ovak.

Kako bih odgovorio na vaša pitanja, moram krenuti iz početka... [didaskalija]"čuoh se uzdah sa OŠB foruma" :D

Znači... [didaskalija]"još dublji uzdah forumaša", nema veze prijatelji neću dugo obećajem... :lol:

Svoj put započeo sam u Mihovljanu kao klinac u 4. razredu osnovne, odmah nakon što je moj tata shvatio da su treninzi na nogometu neozbiljni. E sad ovaj nogomet me još uvijek jako pere, i igram nogomet što rekreativno, što na malo nogmetnim turnirima, inače moj djed je igrao profesionalno nogomet, nije bio svjetska zvjezda, ali kolko čujem da je igrao jako dobro. Opet van teme.... Znači pošto je nogometno igralište pokraj dvorane ili dvorana pokraj igrališta, sad kome je draže, pitao sam frenda ako i kad mogu doći na trening i tak je to počelo. Moja karijera uzlazno raste tek nakon što me počeo trenirati Bjelorus koji je na moju sreću bio tada u Mihovljanu Vladimir Efremov, rodom iz Minska i ženski izbornik u SSSR-u. Strogoća, ozbiljnost, maksimalna koncentracija na treningu, puno puno znoja, kašnjenja u školu i ostalog dali su mi 3. mjesto u kadetskoj konkurenciji, nakon toga ostaje još nekoliko godina njegov sin Aleksey YEFREMOV (http://www.youtube.com/watch?v=RgXqhctVQbI), proguglajte ga malo, čovjek se proslavio i trenira u gotovo svim, i evo tako vam ja strašno počnem igrat u juniorima i seniorima. Igrao sam i u reprezentaciji juniora na međunarodnim turnirima, mislim na dva. (http://www.cakovec.hr/glasnik_old/hr/mat2002/reprezentativci.htm). Tijekom tih dana dobivam i poziv trenera za prelazak u Večernji list kako bih tamo nastavio svoj put, no to lagano odbijamo jer su moji roditelji i bližnji uvijek me usmjeravali na školu, pa propada i ta šansa. Ubrzo se okreće i šansa broj 2, tijekom priprema u Poreču prije nekoliko godina, dobivam i ponude iz Njemačke (te i sljedeće godine od istog kluba), međutim pošto sam u to vrijeme bio na fakultetu 2 i 3 godina, lagano sam to odbio i opet okončao svoju karijeru, tražio sam da mi odmah i nađu posao gore, pa da odma uzmem i paket, nažalost ili sreću to opet propada. Sljedeće godine odmah potpisujem za koprivničku Podravku di igram jednu sezonu, vraćam se u Šenkovec di igram nekolko sezona 1 i 2 lige, i evo me trenutno u Igei di sam jako sretan.

Drugi dio pitanja, kako čovjek može raditi i trenirati, hmm... Morao bih reći da je to iz čiste ljubavi, još čvrščih stavova i usađenog treninga i same borbe za opstanak i napredak od strane mojeg bjeloruskog trenera, ljudi moji ono što Vam pričaju o istočnjacima, ovo je još više puta gore, na treningu se doslovno krvarilo, ali moram još priznat treneru da me već onda isklesao i oblikovao kao čovjeka a pohađao sam 7. razred osnovne kada su me počeli trenirati, na tome mu/im neizmjerno zahvaljujem. E sad trenira se kad mogu i kad stignem, na sreću prijatelj sam sa svim poznatim/nepoznatim igračima tako da se dogovaram u svakakvim terminima, bježim sa posla ponekad i takve stvari ali sve je to za pingač. Moram priznati da u meni glad za pobjedama ne jenjava od kada sam počeo trenirati ovaj sport, jednostavno pingač je dio mog života i ne mogu ga ostaviti, pa čak i kad sam bio super zagrižen da sve ostavim (da da bilo je i toga, treniraš ko konj, podcjeniš protivnika, ovaj te nalema a ti misliš što i zašto ja treniram tolko, ali tu je već problem u glavi). Htio bi zaključiti ovaj post sa time da mi svi koji igramo ili se rekreiramo smo tu zbog ljubavi prema pingaču i s tom konstatacijom moramo ulaziti u dvorane, treninge, turnire, lige i mečeve, ostalo je sve mrtva priča.

E krunoja, što bi bilo kad bi bilo, evo samo analogijom toga ću još napisat da je Gaćina koji je sad van serijski igrač ima sa mnom skor li la ako se uzmu u obzir svi mečevi, jedna je stvar što Gaćko još uvijek igra slabije na lov, ali evo pogledajte di Vas profesionalni sport može odvest jel tak? Nemam ništa za podkrijepit ovu konstataciju ali tu su kolege analitičari pa će oni to izvuć van. Recimo liga meč Šenkovec Zadar, di ga dobijam, to je zadnja godina prije nego se Andrej otisnuo u Europu, sjećam se još sada Čiči-a (Karlović Davor) kako je vikao "Nečeš se ti više sa mnom zagrijavati prije meča" :D . Nemojte da ovo ispade samohvaljenje, samo vučem crte 2 razvojna puta dva čovjeka koji su u jednom trenutku bili na istoj razini, obojica se borila za reprezentaciju nakon Japeca, Zubčića, Prpića i društva. Huh... Jesam vam rekao da će biti kratko, opet sam se prešao.... i-)
mcs

PostPostao/la krunoja » 26 lis 2012, 14:23

Moja isprika sto se nisam predstavio, ali totalno sam se uzivio u price i postanje...Inače, ja sam Jadranko.
Matija, pa ovi podaci su zapanjujuci! Vi ste pobijedili Gacinu!!
Pa to je nešto stvarno vrijedno. Čestitam!
Pa taj dečko je igrao cetvrtfinale Olimpijskih igara u Londonu, a Vi ste ga dobili...znaci da bi Vi bili najmanje u polufinalu! :)
krunoja

PostPostao/la mcs » 26 lis 2012, 14:30

Nemojte se ispričavati molim Vas, drago mi je Jadranko da se javili ovjde, nisam Vas htio prozvati ni na koji način, forum i je mjesto gdje možete ostati anonimni osim ako to ne želite.

Nastavno na temu, sa Gaćinom sam ja svojevremeno igrao brdo i brdo utakmica i mečeva, ali razlika je u tome što je kolega od spomenutog događaja otišao najprije u Belgiju di je bio pazite sad dobro, 5 ili 6 igrač u tom klubu i samo je sparirao dječacima poput Samsonova, Primorca, Saiva... Nakon toga prelazi u Njemačku di nastavlja svoju karijeru, odskočna daska je ljudi moji Belgija bila, jel bi netko od vas išao gore i samo trenirao godinu ili dvije, ajde iskreno, e pa sad ga pogledajte kak i igra.... Bravo Andrej i od mene, čestitam na dosadašnjim rezultatima, možda čovjek čita ovaj forum ako ne, reći ću mu kad ga vidim.
mcs

PostPostao/la mcs » 26 lis 2012, 14:35

I da Andrejova igra sad i onda je svemirska, ali to se sve postiže sa kvalitetnim sparingom, trenerom i ostalom ekipom, naravno da tu i novci igraju veliku ulogu.

Za potvrdu ove teze vidi se da u zadnjem meču pred godinu dana, Gaćini nisam uspio uzeti set jer smo igrali u grupi na prvenstvu države, eh kako se vremena mijenjaju, ali opet je bilo i gusto u tim setovima, ma šta pričam i Dario je bio tamo uživo, možda on ima nešto za dodat....
mcs

PostPostao/la ttp » 26 lis 2012, 15:39

Dok si ti igrao s Gaćinom, mene Zupčić ubijao tako da nisam gledao... :-ss
ttp

PostPostao/la mcs » 27 lis 2012, 11:05

Evo i rezultata tog spominjanog turnira, bila ga je uživancija igrati, bila je neka dobra atmosfera taj dan tamo.. kopao sam po stranici hsts-a i na kraju ga našao na ovom forumu...

A u finalu je i Gaćina dobio ovogodišnjeg viceprvaka Tan-a sa 4-3, nije mjerilo ali nek se zna.

http://www.hsts.hr/images/stories/PDF/rang-liste/rangliste1112/4%20hsts/rez_1112_pph_seniori.pdf
mcs

PostPostao/la krunoja » 29 lis 2012, 08:20

Dobro jutro forumaši.

Hvala na linku Matija. Vidim da je stvarno bilo gusto s Gaćinom. Još jednom čestitam.
A što su onda u Belgiji radili ti ''dječaci'' poput Samsonova i Primorca?
Ja bih s tim ''dječacima'' trenirao i u Švicarskoj ako treba... :P

Shvatio sam da je ttp Dario Dabić (u vrijeme dok je Matija igrao s Gaćinom, Dario je igrao sa Zupčićem).
Sad sam bio na stranici HSTS-a i vidio da Dario ove sezone igra Superligu za Kutinu. Bravo Dario! Pa Vi ste skoro izborili opstanak u elitnom društvu. Kakva su Vaša iskustva u Superligi?
krunoja

PostPostao/la ttp » 29 lis 2012, 09:49

Ja već drugu sezonu "odmaram", prošlu sezonu sam igrao samo turnire, ligu nisam, trenirao nisam, ove godine sam trenirao koliko toliko dobro, ali ipak imam važnije obaveze u životu, studiram. Sve čestitke i pohvale osiguranom ulasku i opstanku u Superligi pripradaju braći Runjić, Damiru Bogdanoviću i treneru Željku Runjiću. Možda se netko javi na forum, pa opiše iskustva, registrirani su Marin i Damir, Frane nije...
ttp

PostPostao/la mcs » 29 lis 2012, 11:52

Pozdrav Jadranko,

eh sad mislim daj prva ekipa Chareloi-a bila Primorac, Saive i Samsonov, ne tim redosljedom ali ekipa je bila ta, e sad kak je Andrej došao do tog kluba to će vam morati reći neko drugi osim mene jer nisam upućen dalje, i ovo što govorim mi je neko prepičao na brzak. Bitno je to da je danas Gaćina najbolji naš igrač bez premca a to je ostvario sve marljivim radom i znojem, nadam se da će još dugo ostati na toj razini i formi.

Što se tiče Kutine, Dario je upućeniji od mene, mada se ja viđam i treniram svaki tjedan sa Frane-om, ali ja za njih imam samo riječi pohvale, to što je obitelj Runjić uspjela izverglati i napraviti u kombinaciji sa Damirom, treba pohvaliti i dokaz još jedan da se ne mora biti iz velike sredine pa da se postane netko i nešto. Bravo još jednom... :)
mcs

Prethodna

Natrag na Sezona 2012./2013.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.