12. KOLO 6.04.2013.

Moderator/ica: stjepan

12. KOLO 6.04.2013.

PostPostao/la Mata » 03 tra 2013, 07:18

U subotu se završava sezona u 1 HL istok :ymhug: Obrtnici putuju bez imperativa pobjede. 3. mjesto je osigurano, ali vrijedi pokušati završiti godinu sa pobjedama. Trenutno najbolji par lige Arbanas / Klaić može pobjedama to mjesto i zadržati :-bd , a i Arbanas bi mogao svoju prvu sezonu završiti u TOP 5 igrača lige.
IGEA je trenutno na prvom mjestu, ali oni su završili svoj posao i sad mogu samo čekati kiks Podravke koji bi, realno, bio iznenađenje.
Mladost sa dvije pobjede može osigurati barem kvalifikacije no i to je teško za očekivati.
Evo svih parova subotnjeg posljednjeg kola:

11:00 BELI MANASTIR - MLADOST
11:00 VUKOVAR 91 - OBRTNIČKA ŠKOLA BROD
11:00 MSTC ČAKOVEC - PODRAVKA
11:00 MIHOVLJAN - SRAČINEC

17:00 BELI MANASTIR - OBRTNIČKA ŠKOLA BROD
17:00 VUKOVAR 91 - MLADOST
17:00 MSTC ČAKOVEC - SRAČINEC
17:00 MIHOVLJAN - PODRAVKA
Mata

Re: 12. KOLO 6.04.2013.

PostPostao/la Mata » 07 tra 2013, 09:47

Već je sve objavljeno na raznim stranama pa idem i ovdje dodati ponešto.
Podravka je prvak :ymapplause: ispred IGEA-e jer je bolja u međusobnom duelu što znači da se nisu prošetali do naslova. Čestitke Podravci i sretno u Superligi :-bd
OŠB je usamljena na 3. mjestu , možda je mogla biti i koja pobjed više, ali ne bi ništa promijenilo u plasmanu. :-??
Vukovar 91 je završio na 4. mjestu i potvrdio svoju stabilnost u prvoligaškom društvu.
Beli Manastir je na 5. mjestu jer je bolji od Mihovljana u međusobnom ogledu
U donjem dijelu ljestvice je bio lom. Naizgled sigurni STARR sa 6 pobjeda jučer je pao na 9. mjesto i ide u kvalifikacije. Petrinjci su se sa dvije pobjede izvukli dok Sračinec ispada.MSTC se spasio jučerašnjom pobjedom nad Sračincem.
Zanimljivo je da su sve 3 ekipe jučer odličivale same o svojim sudbinama.

Obrtnici su jučer popravljali i kvarili svoje pozicije.
Jopa je u Vukovaru ostvario 2 pobjede i bio je na dobrom putu da završi na 4. mjestu pojedinačne liste po skorovima. No onda je to "pokvario" u Belom Manastiru sa dva poraza i to jedan od direktnog konkurenta Vilagoša. Par Arbanas/Klaić je izgubio u Vukovaru, ali je dobio težak meč u Belom Manastiru i možda i ostanu na 1. mjestu parova. Kako saznajem već u petak su ih "načeli" u borbi za ćevape na treningu Garić/Dabić =))
Isto tako saznajem da je mogući uzrok nešto lošije igre Arbanasa u B.Manastiru dolazak navijačke skupine "brodski teletubiesi" koji su mu gromoglasnim navijanjem i laprdanjem remetili koncentraciju :o) :ymparty:
Garić je u Vukovaru izgubio obje partije , ali je dojam popravio dvjema pobjedama u B.Manastiru koje su bile dostatne za ukupnu momčadsku pobjedu.
Fićo je pomalo razočarao, ali se nadam da će već danas pokazati formu na juniorskim kvalifikacijama :ymdaydream:
I za kraj, trener i igrač Tomi koji je pobjedio krucijalni meč protiv Bibera sa 3:2. Nakon što je vozio ekipu, igrao samo parove, imao funkciju fizioterapeuta, smirivao glasne navijače i puno toga još morao je na kraju odrvenjele guzice 8-} ući u odlučujući meč i pobjediti :ymapplause: :ymapplause:
Mata

PostPostao/la Mata » 07 tra 2013, 21:33

Objavljeni su i službeni rezultati i zapisnici na web stranici HSTS-a.

Tako na službenoj ljestvici Mladost Petrinja zauzima 7. mjesto, a Čakovec je na 8. mjestu pa se ispričavam svekolikom puku na mojoj pogrešnoj informaciji x_x iako mislim da sam ja dobro to posložio možda postoji neka kvaka za drugačiji sustav bodovanja.

Na ljestvici skorova Josip Arbanas dijeli 5. mjesto sa Damirom Belajom s omjerom 18/8 , a po mojoj evidenciji Josip ima 18/9 i trebao bi biti na 6. mjestu, ali eto nećemo se buniti. 5. ili 6. svejedno je ogroman uspjeh u njegovoj prvoj pravoj prvoligaškoj sezoni.
Tomislav Klaić je na 12. mjestu sa omjerom 13/7 dok je Ivan Garić na 16. mjestu sa omjerom 11/5. Filip Jurković je na 35. mjestu sa omjerom 2/13

Na ljestvici parova naš par Josip Arbanas / Tomislav Klaić zadržao je 1. poziciju sa omjerom 12 / 3 ^:)^
Mata

PostPostao/la ttp » 12 tra 2013, 12:21

Forum "umire", pa ajmo ga malo živnuti...

Kako saznajem već u petak su ih "načeli" u borbi za ćevape na treningu Garić/Dabić

Eh, istina, ali ni ć od ćevapa, ni od Jope i Tomija, ali ni od Stjepana i Marića, Luki M. i meni duguju isto ćevape jer smo ih "razmontirali" u igri parova =p~ :D

Nekakva analiza za kraj sezone ?!

Moje zapažanje, rezultat i više nego odličan s obzirom na igru i sve okolnosti. No, opravdano treće mjesto s obzirom da je liga ove godine slabija. Dva "kiksa", Sračinec i Mihovljani. Vukovar i nije kiks s obzirom da nije Tomi igrao, to isto donekle vrijedi i za Sračinec. A poraz od IGEE na početku sezone, bez Barića, hm, na početku sezone bih rekao da je to kiks s obzirom da se kao puno očekivalo, a sada mislim da je to realno.
ttp

PostPostao/la Mata » 19 tra 2013, 22:32

Za divno čudo ti si u par rečenica sve to lijepo opisao. Po meni je Sračinec definitivno kiks, a sve ostalo je moguće. Koliko pratim OŠB u Mihovljanu se uvijek nešto dogodi da se dobije po lampi 8-} u kojem god sastavu bili jedni ili drugi.
IGEA je malo manji kiks jer su Horvat i dva Vidačeka odlični igrači, ali brate mili ako misliš pobjediti to moraš napraviti kad im nema glavnog mačka, mog imenjaka Barića. :ymdaydream:
Mata

Natrag na Sezona 2012./2013.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.