Postao/la mcs » 12 lis 2012, 10:15
Salem Alejkum (op.a. dobar dan),
Evo vidim da su dečki (Horvat i Vidaček Martin) izvojevali pobjedu i bez mene za kormilom, što je jako pohvalno i zbog toga sam jako sretan jer su mladi dečki i konačno neko od mladih može nešto napraviti tu iz "naših" krajeva, nekada smo se mi (Petričević, Preksavec kalili pokraj starijih), pa onda dugo dugo dugo nikoga nije bilo da nas zamijeni, ovo je bio je svojevrstan test dvojice mladića da reagiraju na pravi način i pokažu da mogu kad to najbolje treba i na njihovu sreću to im je pošlo za rukom. Sa dečkima se još nisam vidio da im čestitam tak da moram čuti i njihove impresije i još i više pritisnuti da grizu i bore se za svaki poen, evo ždrijeb je takav da već sljedeći tjedan igramo sa Podravkom i tu ćemo tražiti potvrdu prvog mjesta (kasnije kada Stjepan otvori 3. kolo ću iznijeti analizu tog meča), moj stav je ko i uvijek da idemo po pobjedu jer ako su dečki u formi ja mislim da će biti jako čupavo i neće se tu ni jedan meč lako dobijat osim možda nekih kombinacija mečeva, koji su već toliko put odigrani da već može vidjeti ko kome paše i obrnuto. Obrtnici i Igea velim ne mogu reći više, jer vidio sam rezultate i opis od Stjepana.
Na početnom topicu nisam se puno osvrtao na roaster klubova jer sam htio vidjeti kako će se razvijati stvari. Pa ću se malo osvrtati i na taj dio pogotovo za RR Star.
Meč RR Star i OŠB. RR Star je krenuo na početku sezone sa velikim ambicijama, što se vidi u ranim pregovorima oko dolaska igrača već u 6. mjesecu ove godine, htjeli su dovesti provjerene i standardizirane igrače, jer su htjeli se prošetati ovom ligom na kraju nisu doveli nikog od tih igrača. Na kraju se to svodi sve na Mileusnića koji je na 2 dana prije našeg meča otputovao doma u Cavtata, da bi se pojavio protiv Vas i Petrinje, međutim to treba gledati kroz drugu prizmu, zadržat ću se još sekundu na Žuveli. Kolega Žuvela je isto igrao sa mnom u mlađim kategorijama, da bi se nakon toga potpuno izgubio i čudnovato se ukazao prijavljen za RR Starr ove sezone, inače je do sada igrao SOKAZ, dečko barem u našem meču nije pokazao igru, osim postranične serve ne sjećam se da je Žuvela odigrao neki poen, to izgleda tako iz moje perspektive. Siniša Ajdarpašić od njih svih igra sa najviše volje i trudi se kao da je njegov klub, međutim ostali suigrači (Žuvela i Mileusnić) svaki ima svoje muhe i glavu sa kojima se teško izlazi na kraj, ostale opservacije ću zadržati za osobne razgovore, jer jednom je neko napisao da treba paziti što se piše…
Mali Fran Golub u cijeloj toj priči izgleda dosta dobro s obzirom na mladost ali TO nije sredina koju bi mu preporučio za daljnji napredak, ali negdje se mora kaliti.
Meč koji me zainteresirao je i Beli Manastir Podravka, tu pa se opet vidi da je Lončar počeo lagano gubiti od ozbiljnih protivnika ili protivnika koji mu pruže otpor, zadnjih 3-4 sezone u 2. ligi (ne zaboravimo Lončar ima već i podosta godina na leđima pa velik dio se može i tome prepisati, ali nemojmo zaboraviti da ga se još uvijek teško može dobiti), vidjeli smo to i u meču sa Biber Tomislavom, inače Tomislav je moja generacija i igrali smo jako puno mečeva zajedno u kadetskim i juniorskim danima na TOP-ovima i ostalo. Samac Neven je standardno dobar, dečko koji ne rasipa poene, da se razumijemo on je dosta slabiji nego je bio prije par godina, osim toga kolega Neven je i počeo raditi pa ima manje vremena za trening, ali stil igre je jako neugodan za 2. ligu, znači loptice su na stolu i nema bez veze odigranih poena, fulanja servi, fulanja pimpla, lakih štopova, inače igrač sa kojim se treba svojski potruditi da ga se dobije, nemojmo zaboraviti jaku glavu. I upravo on je prevaga Koprivnice u svim mečevima, vidjeli smo to i sa Sračincem i sa Belim Manastirom. Znači Beli Manastir je jako stisnuo Podravku sa 2. igrača (Vilagoš i Biber T.), e što je sa Selakom zašto on ne igra???
Prije nego zaboravim (a već sam to ranije htio), pohvalio bi i alfu i omegu Igee Zvonimira Gašparca, njegov rad i trud na treningu sa djecom vidi se u potonjim igračima:
Horvat Nikola - Igea, Vidaček Martin - Igea, Vidaček Marko - Igea, Hrelec - Sračinec, Golub Fran - RR Starr.
, nemojmo zaboraviti da je kolega nedavno imao i blagi moždani udar, ali čim je malo prizdravio već je bio na treningu. Evo još jednom svaka čast i ja sam ponosan što sam dio tog kolektiva, mada sam uz Luku Rozmarića (trenera) najstariji tamo. Uživam u njihovoj mladosti, pa samim time i mene pomlađuju .
Ostali mečevi su bili manje više očekivani pa nije potrebno nešto više komentirati.