2. kolo (06.10.2012.)

Moderator/ica: stjepan

2. kolo (06.10.2012.)

PostPostao/la stjepan » 01 lis 2012, 13:27

Nakon uspješno apsolviranog 1. kola, već slijedeće subote (06.10.2012.) 1. HSTL - istok se nastavlja utakmicama 2. kola u kojemu se igraju slijedeće utakmice:

11,00 BELI MANASTIR - PODRAVKA
11,00 VUKOVAR '91. - SRAČINEC
11,00 STARR - MLADOST
11,00 IGEA ŽELJEZNIČAR - OŠB

17,00 BELI MANASTIR - SRAČINEC
17,00 VUKOVAR '91. - PODRAVKA
17,00 STARR - OŠB
17,00 IGEA ŽELJEZNIČAR - MLADOST

Slobodni su MSTC Čakovec i Mihovljan.

Ekipa OŠB gostuje u Varaždinu gdje igra obje svoje utakmice, najprije u 11 sati kod prošlogodišnjeg superligaša IGEA Željezničar, a popodne u 17 sati "obrtnici" igraju protiv ekipe Starra. Oba su protivnika jaka i ovo će biti vjerojatno i najteže gostovanje ove sezone - stoga nećemo davati nikakve prognoze jer je prvo kolo pokazalo poprilično iznenađenja u sastavima ekipa. U međusobnom srazu ovih dvaju ekipa IGEA je pobijedila sa 4:0. Za IGEA-u su nastupili Barić Matija, Horvat Nikola i Vidaček (vjerojatno Martin) što je očekivani sastav. Sastav Starra bio je prilično iznenađenje jer su nastupili Žuvela Petar, Ajdarpašić Siniša i Golob Fran (inače kadet IGEA-e).

U ovom bi kolu moglo biti dosta zanimljivih i izjednačenih utakmica, a od prognoza ću se ovaj put suzdržati.
stjepan

Re: 2. kolo (06.10.2012.)

PostPostao/la tomi » 03 lis 2012, 23:13

Evo ja cu kao vođa ekipe reci pokoju rijec.

Ono sto mi mozemo i sto znamo, smatram da cemo dati sve od sebe i donjeti kuci sva 4 boda. Optimisticni smo, pogotovo kad vidim tko je igrao. Ako ekipa starra, nastupi u istom ovom sastavu, mislim da ne bi trebali izgubiti. Jer smo i kvalitetniji, a imamo i vise ambicija. Sto se tice igea-e, tu ce biti vise borbe. Mogu jedino prognozirati da ce biti jako tezak mec, kako za nas tako i za njih. Mi idemo na pobjedu. Sto ne znaci da cemo srljati i igrati bezglavo.

Ove sezone imamo neki cilj, i pokusat cemo ga ostvariti. Bit ce nam tesko, mlada smo ekipa. Mislim da smo najmlađa ekipa u ligi, ali ponavljam mi imamo kvalitet, ivanu je ovo 3. sezona u ligi, filipu 2. sezona, a jopi 1. Za sebe necu govorit.. Ja bi jos malo pa mogao u penziju.. hehehh

U svakom slucaju bit ce dobrih meceva, bit ce napeto, bolji ce pobjediti, a u ovom slucaju nadam se da cemo to biti mi.

pozz svima
tomi

PostPostao/la Mata » 05 lis 2012, 20:42

Sretno dečki sutra na jednodnevnom izletu po Varaždinu :-bd

Vijest sa naslovnice zaslužuje pljesak :ymapplause: :ymapplause: te se nadam da će Vam to biti još jedan dodatni motiv

Kako bi Vaš trener i suigrač napisao "...zapnite kao konj kopitom..." =))
Mata

PostPostao/la Mata » 06 lis 2012, 12:45

IGEA - OŠB 4 : 3

Horvat - Arbanas 3:1
Vidaček Mar-Garić 3:0
Vidaček Mko-Klaić 0:3
par 1:3
Horvat-Jurković 3:0
Vidaček-Arbanas 1:3
Vidaček-Klaić 3:0
Mata

PostPostao/la Mata » 06 lis 2012, 16:30

STARR - OŠB 0 : 4

Žuvela - Arbanas 2 : 3
Mileusnić - Garić 1 : 3
Ajdarpašić- Klaić 1 : 3
par 1 : 3
Mata

PostPostao/la tomi » 06 lis 2012, 20:58

Mogu samo reci da mozemo zaliti za porazom od igee.. Imali smo sansu, oni su igrali bezo svojega prvog igraca, i to smo morali dobiti. Igea je dobra ekipa, ali ja mislim da mi nismo odigrali onako kako smo mogli i trebali. Mozemo mi puno bolje to odraditi.

Sto se tice drugog meca, nista posebno. Nismo briljirali, ali smo odigrali na nekoj svojoj razini i pobjedili.

Ono sto jedino danas mogu pohvaliti je nas par. Jopa i ja se polako uigravamo, i dobro smo krenuli. Mislim da smo dobri i da ce nas tesko moci neko pobjediti. Morat ce se dobro namuciti.

Eto mozda drugo prilikom budem malo vise napiso o ovim utakmicama, ali preumoran sam. Tako da pozdravljam sve forumase
tomi

PostPostao/la Mata » 07 lis 2012, 22:44

slika
Mata

PostPostao/la stjepan » 07 lis 2012, 23:18

Možemo reći da smo ispunili nekakav plan koji smo imali uoči puta. Jer prema sastavima iz 1. kola i informacijama o statusu i situaciji igrača naših protivnika, procjenjivali smo da možemo dobiti ekipu Starra, a da ekipu Igee teško možemo dobiti, ali da ćemo svakako pokušati zakuhati tu utakmicu.

No, putem u Varaždin dobijamo info da Barić za Igeu neće vjerojatno igrati protiv OŠB, a dolaskom u Varaždin dobijam info da će za Starr igrati Maro Mileusnić koji nije igrao 1. kolo. To malo mijenja očekivanja pa je sad izgledalo da bi do pobjede možda mogli prije kod Igee nego kod Starra da bi se na kraju dogodilo posve naopako odnosno onako kako smo najprije i mislili. Ostaje žal za propuštenom šansom protiv Igee jer smo umjesto početnih 0:2 (da je igrao Barić) imali praktično 2:0 (na trećem igraču Igee, malom ali odličnom Marku Vidačeku), ali nismo to uspjeli kapitalizirati iako smo pomalo neočekivano dobili i odlično odigrali parove. Šteta, mogli smo se sad malo kočoperiti na 1. mjestu, a ovako to čini Igea. Smatram da je ovo i dobra škola za slijedeću sezonu u kojoj ovakve prilike nećemo smjeti propuštati ako jednom želimo ući u Superligu.

Ipak, dečki su skupili glave i odigrali odlično protiv Starra zaliječivši bar malo rane od neugodnog poraza protiv Igee. I ništa, sad valja ići dalje i pripremati se za nastavak prvenstva kada nam za mjesec dana dolaze Podravka i Sračinec.
stjepan

PostPostao/la ttp » 08 lis 2012, 10:38

Čestitam na metli protiv Stara. Ipak, poučen prijašnjim iskustvom, zaključio bih, svatko je kovač svoje sreće, posebno kada se na neke stvari i može utjecati. Dok, na ono što se ne može, to je onda manje relevantno. Nadam se da ćete pokušati ove godine izboriti super ligu. Računica je jednostavna, ne imati kikseva, posebice ako protivnik nema kikseva, a ja mislim da bi ipak mogli imati, i pokušati dobiti IGEU u drugom krugu. Ironično bi bilo da u drugom krugu pobijedite IGEU s Barićem, ali i lako moguće, jer to se često puta događalo. To je u jednu ruku mana, a u drugu prednost OŠB-a.
ttp

PostPostao/la tomi » 08 lis 2012, 15:49

u svakom slucaju, sezona je duga i bit ce tu iznenađenja.. Vukovar je ekipa koja moze dobiti svaku ekipu u ligi a također i beli manastir je vrlo neugodna ekipa. Sto hocu reci? bit ce tu kikseva svih ekipa, ako se to mogu nazvati kiksevi. Jer liga je izjednacenija nego prosle godine, tako da smo mi jos debelo u igri za vrh tabele. ;)
tomi

Sljedeća

Natrag na Sezona 2012./2013.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.