4.TURNIR 10.02.2013. 8OŠB 10.00 SATI)

Moderator/ica: stjepan

4.TURNIR 10.02.2013. 8OŠB 10.00 SATI)

PostPostao/la Mata » 06 vel 2013, 12:01

U nedjelju se nastavlja natjecanje i u "bundesligaškoj" konkurenciji. Pred OŠB Veteranima su novi izazovi .
Treniralo se pakleno i spremni dočekuju ovaj turnir. Doduše ždrijeb je nemilosrdan, ali na muci se poznaju junaci.
Odmah prva utakmica pa na prvake x_x , no možda je i bolje tako probati ih uhvatiti na spavanju . U svakom slučaju treba tražiti priliku u trenutnoj formi. Naime naši igrači (Stjepan i Damir) su u rekreativnoj ligi krenuli sa 100%-tnim učinkom :-bd dok su looseri iz Sredanaca upravo sinoć krenuli poražavajuće dvojica sa 0/3 skorom :((
Druga utakmica je protiv drugoplasirane ekipe zagonetnog imena Rebus . Ovisno o prvom meču možda našim dečkima porastu krila pa i ovdje iznenade, a možda to uopće i ne bude iznenađenje
Treća utakmica je protiv trećeplasirane ekipe iz Godinjaka. Iskusna ekipa sa dobrim igračima.
Sve u svemu raspored je težak, ali ne sumnjamo da će dečki dati sve od sebe i napustiti arene "krvavih" koljena ....sretno im bilo

10. KOLO
Slobodan LIMPRES
KOKOLO - BROD 3
OŠB VETERANI - IMIA
GRANIČAR 3 - REBUS
G.BOGIĆEVCI 2 - GODINJAK

11.KOLO
GORNJI BOGIĆEVCI 2 Slobodan
GODINJAK - GRANIČAR 3
REBUS - OŠB VETERANI
IMIA - KOKOLO
BROD 3 - LIMPRES

12.KOLO
Slobodan BROD 3
LIMPRES - IMIA
KOKOLO - REBUS
OŠB VETERANI - GODINJAK
GRANIČAR 3 - G.BOGIĆEVCI 2
Mata

Re: 4.TURNIR 10.02.2013. 8OŠB 10.00 SATI)

PostPostao/la Mata » 10 vel 2013, 20:33

OŠB veterani su današnjom pobjedom nad ekipom Godinjaka zadržali 4. mjesto s realnim šansama da uđu u Europu 1. srpnja :P
Pobjedu su ostvarili na krilima Stjepana koji se tek popodne razigrao pošto je noćas sportski živio na jednoj zabavi :p . Naravno doprinos su dali i Dalibor s jednom pobjedom pojedinačno i s Damirom pobjedom u paru.
Iz zapisnika se može vidjeti koliko je meč bio napet....ko špaga u džepu @-)

U drugoj utakmici je doživljen poraz od ekipe REBUS od 2:4. Dalibor je vukao koliko je mogao, malo nesreće u paru koji je izgubljen u 5 setova i to je to.

A prva utakmica dana je bila protiv do sad neprikosnovenih majstora iz Sredanaca =)) Kroz taktičko nadmudrivanje s postavama nadeblji kraj sam izvuka ja :-q . Ja htjedoh "u glavu" , ali obrtnici se ne daju već postaviše tako da izbjegnu metlu pa staviše svoju prvu violinu na našu najslabiju kariku :(( tako da je meč odlutao u smjeru laganini mečeva.
Doduše nije da ja nisam pružao otpor...kono kad te netko gnjuri u vodi, a ti se praćakaš nogama #:-s
Interesantno je još nešto...za vrijeme meča Jurković vs Mata za stolom iza nas su sjedili Zvačko, Luka, Tomi Klaić, Nožina....dakle nedostajao je samo predsjednik OŠB-a pa da budu kompletni kako bi me dekoncentrirali. :-j
Mata

Natrag na Sezona 2012./2013.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.