Dokle god je kompetentnog trenera, bit ce i rezultata (bez obzira na grad, zupaniju, savez) tako je uvijek i bilo, tako ce uvijek i biti, vjerojatno.... Naci ce se neki ludi pojedinac koji ce to sve vuci (za mizerne novce), ali zbog ljubavi... Svaki klub koji ima adekvatnog trenera i dvoranu (stol, reket i lopticu), rezultat ce doci, dolaziti, kad tad, pravi trener pronalazi "talente" jer mlade djece zeljne rada i uspjeha ima i bit ce... Rezultat ce nekad biti bolji, nekad losiji, odredeni faktor srece je svakako bitan, sto stvari ima, ali dobrih 50 % cini trener koji je i motivator, zapravo nema sto nije... Govorim za male sredine iz moje perspektive, kako je to kod profesionalnih klubova, detalje ne znam, Adam zna bolje kako u ZG to funkcionira, ali u malim sredinama, pa i u osb-u prije; Latinovic je bio i tajnik, predsjednik, blagajnik, vozac... Sada su stvari dosta bolje, mislim u proteklih nekoliko godina. Stvorila se vec neka dobra tradicija. Za vise od toga, a ima vise razloga, jedan razlog su uvjeti, jedan su sama djeca tj. roditelji.... I bez adekvatnih sparing partnera nema kvalitetnog uspjeha. Gavranu ce biti sigurno lakse ostvariti neki rezultat do odredene granice, uvijek moze igrati protiv boljih igraca, dok onaj tko toga nema, zakinut je u startu... Tako da generacije prolaze, uvjeti su uglavnom sve bolji i bolji, koliko ce se to zadrzati ne znam, ocekivanja sto ce biti za nekoliko godina; mogu samo zadrzati za sebe, ali evo toplo se nadam da ce biti jos takvih kao Jopa i slicnih. Ali najbitnije od svega je da se zadrze u stolnom tenisu ciste glave... Ali i da se da doprinos klubu kroz sljedece generacije. To je onda po meni prava stvar. Pisem opcenito malo o nekoj(blizoj) buducnosti i svom pogledu na stolni tenis u SB, a sve vrijeme pokazati. Cestitam Jopi na 1. mjestu, neki su mi napisali, konacno je prvi

. (Vjerojatno misleci bilo je samo pitanje vremena). Bio je zapravo prvi i nakon Paga, ali dobro, ispalo je tako kako je ispalo... LP svima