Sezona 2012./2013. - Mediji o STK OŠB

Moderator/ica: stjepan

Sezona 2012./2013. - Mediji o STK OŠB

PostPostao/la stjepan » 09 srp 2012, 15:32

Malo sam ovih dana uređivao forum u smislu grupiranja pojedinih tema po sezonama. Tako sam u glavnom izborniku STK OBRTNIČKA ŠKOLA - BROD gdje su podizbornici 1., 2., 3. i 4. HL te Turniri sve teme zaključao pod pripadajuće (do sada dvije) sezone tako da se za novu sezonu mogu otvarati nove teme i da se ligaška događanja (kola lige ili ligaški turniri te pripadajuće najave sezone, ankete i dr.) ne miješaju po sezonama. Isto sam napravio i u izborniku STOLNI TENIS - RAZNO u podizbornicima "Slavonska regija - zapad" te "Domaća i međunarodna natjecanja". Cilj je da sve bude preglednije i razvrstanije, da nemamo beskonačne trakavice u pojedinim temama s više desetaka ili stotina postova.

Poseban je slučaj bio s temom "Prenosimo iz medija i s portala (o OŠB)" koja se nalazila u izborniku RAZNO, podizborniku "Ako ima još nešto ...". Tu se kroz 2 sezone skupilo čak 270 postova odnosno članaka iz medija i naših komentara i sve je postalo nepregledno. Tu sam u izborniku RAZNO napravio novi podizbornik "Mediji o STK OŠB" i sve sam postove podijelio u 2 sezone kao zasebne teme koje su sada u arhivi odnosno zaključane, a sad ovdje otvaram novu temu za novu sezonu. Tu ću davati sve info-e iz medija na koje naiđem, a naravno da se osim ove teme s gornjim nazivom, mogu otvarati i neke druge, drugih naziva, a koje su vezane uz medije. Mislim da bi bilo praktično otvoriti nekoliko tema čiji će nazivi zapravo biti nazivi medija iz kojih se prenose članci i informacije o STK OŠB, poput npr. "SBplus portal", "Posavska Hrvatska", Međimurske novine" i slično.
stjepan

Re: Sezona 2012./2013. - Mediji o STK OŠB

PostPostao/la stjepan » 17 ruj 2012, 20:58

Na web stranici STK Brovinje (Koromačno) dana 16.09.2012. objavljen je članak o 4. Kupu grada Bjelovara.

[code]
4. Kup grada Bjelovara

Stolnotenisači Brovinja Raymond Dobrić i Dario Jurišić sudjelovali su u nedjelju, 16.09.2012. na 4. Kupu Grada Bjelovara. U konkurenciji 56 juniora podijeljenih u 15 grupa oba su prošla kvalifikacijske grupe kao drugoplasirani.

Dobrić je pobijedio Draškovića F. (Zagreb) 3 : 0, Ožvalda (Transagram) 3 : 0, a poražen je u susretu s Vukovarcem (OŠB S. Brod) 2 : 3. U 1/16 finala poražen je od još jednog Brođanina, Garića (OŠB S. Brod) 1 : 3.

Jurišić je u grupi odigrao izvrsne mečeve protiv petnaestog juniora s rang liste Lipića (Šenkovec) kojeg je pobijedio 3 : 2 i lovca Majstorovića (Bjelovar) 3 : 0, a poražen je od starijeg brata Draškovića M. (Zagreb) 0 : 3. U 1/16 finala još jedan Zagrepčanin Orešković i također poraz 1 : 3.

Dobrić Raymond

- Drašković F. (Zagreb) 3 : 0
- Vukovarac (OŠB S. Brod) 2 : 3
- Ožvald (Transagram) 3 : 0

1/16 finala
- Garić (OŠB S. Brod) 1 : 3

Jurišić Dario

- Drašković M. (Zagreb) 0 : 3
- Majstorović (Bjelovar) 3 : 0
- Lipić (Šenkovec) 3 : 2

1/16 finala
- Orešković (Zagreb) 1 : 3

A evo i linka na članak:

4. Kup grada Bjelovara (web stranica STK Brovinje, 16.09.2012.): http://www.stk-brovinje.hr/?p=2634
stjepan

PostPostao/la stjepan » 26 lis 2012, 12:54

SOUNDSET, nacionalna radijska grupa čiji je član i naš Radio Brod, danas (26.10.2012.) je na svojoj web stranici u sportskom dijelu objavila članak o nastupu našeg Josipa Arbanasa na Otvorenom prvenstvu Slovačke u Bratislavi. Link:

Josip Arbanas u reprezentaciji Hrvatske (SOUNDSET): http://www.soundset.hr/sport/josip-arba ... i-hrvatske
stjepan

PostPostao/la boško ošb » 10 ožu 2013, 13:40

evo pošto nema ni jedna tema pod tim imenom, ovo je iz Glasa Slavonije :

http://www.glas-slavonije.hr/192139/6/B ... ala-parova
Hajduk živi vječno!
boško ošb

Natrag na Sezona 2012./2013.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.