Malo sam ovih dana uređivao forum u smislu grupiranja pojedinih tema po sezonama. Tako sam u glavnom izborniku STK OBRTNIČKA ŠKOLA - BROD gdje su podizbornici 1., 2., 3. i 4. HL te Turniri sve teme zaključao pod pripadajuće (do sada dvije) sezone tako da se za novu sezonu mogu otvarati nove teme i da se ligaška događanja (kola lige ili ligaški turniri te pripadajuće najave sezone, ankete i dr.) ne miješaju po sezonama. Isto sam napravio i u izborniku STOLNI TENIS - RAZNO u podizbornicima "Slavonska regija - zapad" te "Domaća i međunarodna natjecanja". Cilj je da sve bude preglednije i razvrstanije, da nemamo beskonačne trakavice u pojedinim temama s više desetaka ili stotina postova.
Poseban je slučaj bio s temom "Prenosimo iz medija i s portala (o OŠB)" koja se nalazila u izborniku RAZNO, podizborniku "Ako ima još nešto ...". Tu se kroz 2 sezone skupilo čak 270 postova odnosno članaka iz medija i naših komentara i sve je postalo nepregledno. Tu sam u izborniku RAZNO napravio novi podizbornik "Mediji o STK OŠB" i sve sam postove podijelio u 2 sezone kao zasebne teme koje su sada u arhivi odnosno zaključane, a sad ovdje otvaram novu temu za novu sezonu. Tu ću davati sve info-e iz medija na koje naiđem, a naravno da se osim ove teme s gornjim nazivom, mogu otvarati i neke druge, drugih naziva, a koje su vezane uz medije. Mislim da bi bilo praktično otvoriti nekoliko tema čiji će nazivi zapravo biti nazivi medija iz kojih se prenose članci i informacije o STK OŠB, poput npr. "SBplus portal", "Posavska Hrvatska", Međimurske novine" i slično.