Dok čekamo da se jave dečki iz OŠB Stars-a pokušati ću ja opisati kako je to izgledalo jučer.
Naravno iz navijačke perspektive.
Prva utakmica.
Vijesti stižu u komadima pa tako dolazi ona o vodstvu 2:0 i relativno lakim pobjedama Jope i Ivana.
Oho, eto glatke pobjede no druga je već dramatičnija. Porazi Fiće i para od 2:3
Ufff...čupavo. Opet vedra vijest Ivan dobio Taboršaka i još mora Jopa Goloba, ali Fran je osvojio juniorski memorijal Saša Paar
i često je Jopa dobivao tijesno, a ako se dogodi poraz igraju Fićo i Horvat. Dok ja tako razmišljam dolazi zapisnik u kojem se vidi da je Jopa pobjedio u stilu kako ono Maminjo kaže...kao plitak potok.
Super..ide se u Varaždin.
U
17.33 dobivam vijest da je Jopa dobio mog imenjaka 3:1. E to je već nešto. Naš prika Barić baš i ne gubi često, a kroz misli prolazi lanjsko demoliranje Jope u Brodu od strane Barića. Bravo Jopa.Veliki korak, a još kad sam skužio da je Jopa izbjegao svog crnog mačka Markića Vidačeka, osmijeh se razvukao.
No dok su mi se brkovi smijali stiže vijest u
17.57...Markić sredio Garića nakon 0:2.
E Marko, Marko...pojeo si mi živaca ove godine. Upoznao sam tog dečkića na TOP-u 12, izgleda kao anđelčić, a toliko puta nas je razočarao svojim pobjedama nad našim igračima.
I onda tajac...nema vijesti, ali nema ih dugo. Vjerujem da još ima nade. Pa mora i par jednom pobjediti, mora i Fićo dobiti nekoga, makar 3:2...nije on tako loš igrač ... čak štoviše.
I onda oko
19.22 zvoni mobitel.
3:3 je i Fićo igra s Vidačekom.Imao je 2 meč loptice protiv Hreleca. To mi daje nadu. Mislim si prvo...OK je ako je i poraz dobar je jer je 3:4, a ne kako je moglo biti 1:4.
Želim više..želim pobjedu. Čuo sam za neke taktičke poteze koji prolaze protiv "malog" Marka i nadam se da to Fićo može odraditi.
19.59.16 sec stiže poruka:
"...Fico dobio Vidačeka 3:1..."
19.59.33 zovem Tomija i "napadam ga" ... "... hoće li više taj zapisnik, već ste trebali biti gotovi davno..."
A Tomi jadničak skrušeno odgovara

"...ma evo Mata samo da slikam, tek smo završili i pobjedili smo..."
Ma znam Tomi zato i zovem da čestitam, pusti zapisnik hahahah idite proslavite pobjedu samo se nemojte urokati jer već u subotu dolazi Vukovar 91. Treba i to pobjediti
Dok vi tulumarite idem ja odraditi "odu radosti", napisati i objaviti velike vijesti i obraditi statistike. Oko 23.30 stiže vijest da su dečki sretno stigli.
Javljaju se preko facebooka. To je to...dečki uživajte , a čika Mata ode na počinak.
Još jednom iskrene čestitke na pobjedama i idemo dalje....

...Fico dobio Vidačeka 3:1...