Web stranica HSTS-a

Moderator/ica: stjepan

Web stranica HSTS-a

PostPostao/la stjepan » 19 lis 2010, 13:24

Prije tjedan dana (13.10.) primio sam mail od Alena ivančina slijedećeg sadržaja:

"Kao što ste mogli primijetiti, HSTS trenutno ima određenih problema koji se tiču prava korištenja dosadašnje web stranice. Dok se problemi ne riješe, sve informacije koje se tiču natjecanja i liga (nadamo se da će problemi biti riješeni do početka slijedećih turnira) dobivat ćete u najkraćem mogućem roku putem e-maila. U privitku možete naći ždrijeb i satnicu za 13.Memorijal Matija Gregić, nove rang-liste u konkurencijama juniora-ki te mlađih kadeta-tkinja te rezultate sa turnira odigranih proteklog vikenda."

Danas (19.10.) stigao je mail slijedećeg sadržaja:

"Poštovani, pošto naša web stranica još uvijek ne radi (nadamo se da će uskoro proraditi), sve informacije vezane za natjecanja (lige, kalendar, domaćini natjecanja, rezultati, rang-liste) možete vidjeti na slijedećoj web adresi: www.stsobz.hr "

Dakle, stranica HSTS-a nije u funkciji, a sve se privremeno objavljuje na navedenoj web stranici Stolnoteniskog saveza Osječko-baranjske županije. Koga zanima, može tamo pogledati.
stjepan

Problem sa sluzbenom stranicom HSTS-a!

PostPostao/la tomi » 25 lis 2010, 13:54

Molim nekoga da mi kaze sto se desava sa nasom stranicom hsts-a. Da li mozda prave novu ili se nesto drugo desava? ne radi im vec neko duze vrijeme... pozdrav
tomi

Re: Problem sa sluzbenom stranicom HSTS-a!

PostPostao/la stjepan » 25 lis 2010, 14:17

Ima sve objašnjeno pod temom gdje i treba biti, a to je "Web stranica HSTS-a".
stjepan

Re: Problem sa sluzbenom stranicom HSTS-a!

PostPostao/la tomi » 25 lis 2010, 16:52

ok.... hvala! nisam vidio...
tomi

Re: Web stranica HSTS-a

PostPostao/la stjepan » 27 lis 2010, 19:38

Prema informaciji od Alena Ivančina, za dan-dva bi mogla proraditi nova službena web stranica HSTS-a u nekom privremenom obliku, a na web stranici STS Osječko-baranjske županije, gdje sada objavljuju informacije, mogu se naći svi podaci o 2. kolu 2. HL - istok (rezultati, zapisnici, tablica, skorovi pojedinaca i parova) pa koga zanima može tamo pogledati. Naš je Dario sa 5/1 trenutno treći igrač lige (od ukupno 35 koliko ih je do sada nastupilo) iza Barića (Šenkovec) i Arapovića (Mladost) koji imaju po 5/0.
stjepan

PostPostao/la ttp » 27 lis 2010, 23:29

Bit cu malo pesimistican ili realan, prije ovo drugo, i nastaviti recenicu... i nece se jos dugo tamo zadrzati :mrgreen:

Ne znam zasto, ali ne mogu vidjeti rang liste za seniore, zapravo ne mogu pronaci
ttp

PostPostao/la stjepan » 28 lis 2010, 07:47

A ja ću biti malo optimističan i nastaviti tvoju rečenicu ... jer će uskoro preuzeti čelnu poziciju ljestvice drugoligaških igrača :) hehehe... Rang liste seniora nema tamo jer se ništa nije mijenjalo od kako je "nestala" web stranica HSTS-a, ali ja je imam ispisanu (uvijek imam sve aktualne rang liste u klupskoj arhivi) pa pitaj ako te nešto zanima. Pod temom "Memorijala Matija Gregić" dao sam sve plasmane naših igrača uključivo i seniore pa tamo možeš vidjeti te podatke.
stjepan

PostPostao/la stjepan » 28 lis 2010, 07:50

Dao sam krivi info. Plasmani naših igrača na aktualnim rang listama nisu pod temom "Gregić", već pod temom "Rang liste HSTS-a".
stjepan

PostPostao/la stjepan » 28 lis 2010, 21:21

Web stranica HSTS-a ponovo je u funkciji na staroj adresi, sve je još u nekoj jadnoj fazi, ali imaju rezultate svih liga i najave novih turnira (pozive i propozicije), ostalo će se valjda s vremenom nadograđivati ...
stjepan

PostPostao/la stjepan » 22 stu 2010, 18:18

Evo, osvanula je konačno nova web stranica HSTS-a, lijepa je, još će mjesec dana unositi podatke, ali sada je sve puno bolje i lakše za praćenje ...
stjepan

Sljedeća

Natrag na Sezone 2010./2011. - 2013./2014.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.