2. kolo (18.10.2014.)

Moderator/ica: stjepan

2. kolo (18.10.2014.)

PostPostao/la stjepan » 13 lis 2014, 17:05

U subotu, 18.10.2014., na rasporedu je 2. kolo u 1. HSTL - istok, a igraju se slijedeće utakmice:

2. kolo:

11,00 GRANIČAR - MLADOST
11,00 DRAČICE - MSTC ČAKOVEC
11,00 OLIMPIJA - PUTJANE
11,00 VUKOVAR '91. - STARR

17,00 OŠB - MLADOST
17,00 DRAČICE - PUTJANE
17,00 OLIMPIJA - MSTC ČAKOVEC
17,00 VUKOVAR '91. - MIHOVLJAN

Zanimljivo kolo s nekoliko izvjesnih i nekoliko neizvjesnih dvoboja. U Brodu mi moglo biti napeto u obje utakmice, Petrinja zna biti neugodna tako da oba meča Petrinje mogu otići na njihovu stranu, ali i na stranu brodskih prvoligaša. Nadamo se dvjema pobjedama, i Graničara i OŠB. Olimpija bi trebala dobiti Čakovec, a s Putjanama može biti li-la, dok Dračice možda mogu do premijerne prvoligaške pobjede protiv Čakovca, ali protiv Putjana teško mogu do bodova. Vukovar neće moći nauditi Starru i Mihovljanu i tu se mogu očekivati glatke pobjede gostiju. Opet, sve je to na papiru i puno će ovisiti o sastavima ekipa tako da ćemo vidjeti u subotu navečer kako je sve završilo.
stjepan

Re: 2. kolo (18.10.2014.)

PostPostao/la gazi » 15 lis 2014, 09:03

kao sto ste rekli zanimljivo kolo, te je neke meceve vrlo tesko prognozirat, no da probamo :)

prijepodnevi susreti:

GRANIČAR- MLADOST 1
mislim da bi domacin na krilima pobjede u gradskom derbiju trebao ovo dobit.

DRAČICE- MSTC 2
tesko za prognozirat, al smatram da magdalenic ne moze izgubit ni jedan mec,
jos ako zaigra kucevic mislim da trebaju to dobit.

OLIMPIJA- PUTJANE 2
ako olimpija igra bez buljubasica, po mojoj prognoti pobjeda odlazi na stranu gosta.
simon, preksavec i ajdarpasic mislim da su prejaki za covica, madjarca i baneka.

VUKOVAR- STARR 2

popodnevni susreti:

OŠB- MLADOST 1
bit ce to drugi mec u danu ekipi koja ima 2 podosta starija igraca, tako da i to treba uzet
u obzir. a i prva dva igraca OSB-a su sada odigrala prvi mec, i jednostavno mislim da ce to dobit.

DRAČICE- PUTJANE 2
gosti su kvalitetniji, i mozda ce sutra popodne imat skor 3/0

OLIMPIJA- MSTC 1
morala bi olimpija ovo dobit, mada ce im bez buljubasica bit tesko.
samo iz razloga jer su domacini tipujem na njihovu pobjedu.

VUKOVAR- MIHOVLJAN 2

malo teze kolo za prognozirat, mislim da ima dosta meceva gdje se moze dogodit iznanađenje!
sretno svima! :-h
virtus,non copia vincit!
gazi

PostPostao/la gazi » 19 lis 2014, 10:40

evo vec jucer bili objavljeni zapisnici na stranicama saveza!

najvise me iznenadio poraz osb-a od petrinje, ipak to nisam ocekivao nikako.no, dogodilo
se. isto sam smatrao da su putjane ozbiljna momcad, no nista od toga. igrat ce tek toliko da ostanu
unutra ocito. vukovar je bio na tragu pobjede protiv mihovljana, no na kraju izgubili 3-4.
uglavnom, kako sada stvari stoje jako ce velika bitka bit za izbjegnut kvalifikacije, jer smatram da ce dvije
ekipe, igea i starr ispast iz superlige.
pozzzz :-h
virtus,non copia vincit!
gazi

PostPostao/la stjepan » 20 lis 2014, 13:43

gazi, ovdje smo obojica prilično fulavali, dosta promašaja, dosta iznenađujućih rezultata, ali i neke su ekipe izvele prilično šarene i iznenađujuće postave tako da i nije čudo.

Najviše svakako peče poraz OŠB protiv Petrinje što se nije dogodilo jako dugo, još tamo od listopada 2010. godine. Petrinja je godinama bila mušterija OŠB, do subote je omjer u 1. HL bio 9:1 za OŠB, ali eto, vremena su se promijenila. Kako nisam bio u Brodu za vikend pa tako niti na utakmici, teško mi je komentirati, ali iz zapisnika i članka na webu vidi se da je moglo biti i drugačije. Vrlo sličan rezultatski scenarij kao i protiv Graničara: oba meča u 5 setova odlaze na stranu protivnika, a skoro u svim mečevima OŠB je vodila i mogla dobiti, ali eto nije. Mečevi u 5 setova ove sezone su za OŠB porazni - 0/4 ! Sad je na OŠB priličan pritisak za pobjeći sa začelja i 02.11. treba dobro zapeti protiv Dračica i Olimpije i početi osvajati bodove.

I mala ispravka lapsusa gazija - uz Igea-u neće Starr ispasti iz Superlige (on će vjerojatno ući u istu), zacijelo si mislio na Kutinu ili Vodovod koji bi onda došli u 1. HL - istok pa bi tada i 8. ekipa iz 1. HL - istok morala igrati kvalifikacije ...
stjepan

PostPostao/la stjepan » 20 lis 2014, 13:45

OŠB - Mladost 1:4 (zapisnik sa HSTS): http://www.hsts.hr/images/stories/20141 ... -mlp14.pdf
stjepan

Natrag na Sezona 2014./2015.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.