STARR na vrhu kako se i očekivalo, no izgubili od Olimpije, i imalo malo teže mečeve sa Mihovljanom, Petrinjom i OŠB koje su dobili 4-2..Garić i Bogdanović drugi i treći igrači lige..no mislim da ekipa u tom sastavu nema što tražit u Superligi.
Drugi na tablici Graničar, što je po meni malo iznenađenje. No imaju konstante Kraljevića i Bibera, i vrlo su nezgodni. al očito za sam vrh prslabi..
Sljedi Olimpija sa odličnim Banekom, koji ima samo jedan poraz, i to od prvog igrača lige. Buljubašić igra malo, i da je on više igrao mislim da bi bili u samom vrhu. no i bez njega dobili favorizirani STARR.
Na četvrom mjestu je Mihovljan, s obzirom na ekipu mislim da je to i realno..imaju prvog igrača lige oko kojeg im sve ovisi.
Nakon njih Mladost, koja me malo iznenadila, no očito su ovaj put odlučili rijesit opstanak na vrijeme da nebi na kraju bilo čudnih rezultata
Šestu poziciju drži OŠB, i potpuno se slažem sa Stjepanom da je to realnost..prva dva reketa dugo nisu igrala Prvu ligu i to se na početku osjetilo..moglo se dobit još koji meč, no kompenziralo se sa Putjanama i Mihovljanom di je Gavran pobjedio u mečevima u kojima da je izgubio mu nitko nebi imao ništa za prigovorit..tako da se moram složit apsolutno sa Stjepanom..
Sedmo je Putjane, od kojih sam s obzirom da imaju Preksaveca i Šimona očekivao još poneku pobjedu..
Osmu poziciju drzi MSTC, koji je po meni najslabiji nakon Vukovara i Dračice. kod njih me iznenado Jambor, koj ima 10 pobjeda..
Predzadnji je Vukovar, a zadnje Dračice.. mislim da do kraja sezone zadnja trojka neće mjenajt pozicije..
i bilo dobro da su neki malo aktivniji na forumu, a ne da samo pišu kad je skoro tučnjava, il da netko ima neregularan reket...al oke..