6. kolo (06.12.2014.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 6. kolo (06.12.2014.)

PostPostao/la gazi » 10 pro 2014, 16:23

evo da i ja malo analiziram, kako ja to vidim :)

STARR na vrhu kako se i očekivalo, no izgubili od Olimpije, i imalo malo teže mečeve sa Mihovljanom, Petrinjom i OŠB koje su dobili 4-2..Garić i Bogdanović drugi i treći igrači lige..no mislim da ekipa u tom sastavu nema što tražit u Superligi.
Drugi na tablici Graničar, što je po meni malo iznenađenje. No imaju konstante Kraljevića i Bibera, i vrlo su nezgodni. al očito za sam vrh prslabi..
Sljedi Olimpija sa odličnim Banekom, koji ima samo jedan poraz, i to od prvog igrača lige. Buljubašić igra malo, i da je on više igrao mislim da bi bili u samom vrhu. no i bez njega dobili favorizirani STARR.
Na četvrom mjestu je Mihovljan, s obzirom na ekipu mislim da je to i realno..imaju prvog igrača lige oko kojeg im sve ovisi.
Nakon njih Mladost, koja me malo iznenadila, no očito su ovaj put odlučili rijesit opstanak na vrijeme da nebi na kraju bilo čudnih rezultata :shock:
Šestu poziciju drži OŠB, i potpuno se slažem sa Stjepanom da je to realnost..prva dva reketa dugo nisu igrala Prvu ligu i to se na početku osjetilo..moglo se dobit još koji meč, no kompenziralo se sa Putjanama i Mihovljanom di je Gavran pobjedio u mečevima u kojima da je izgubio mu nitko nebi imao ništa za prigovorit..tako da se moram složit apsolutno sa Stjepanom..
Sedmo je Putjane, od kojih sam s obzirom da imaju Preksaveca i Šimona očekivao još poneku pobjedu..
Osmu poziciju drzi MSTC, koji je po meni najslabiji nakon Vukovara i Dračice. kod njih me iznenado Jambor, koj ima 10 pobjeda..
Predzadnji je Vukovar, a zadnje Dračice.. mislim da do kraja sezone zadnja trojka neće mjenajt pozicije..

i bilo dobro da su neki malo aktivniji na forumu, a ne da samo pišu kad je skoro tučnjava, il da netko ima neregularan reket...al oke..
:-h
virtus,non copia vincit!
gazi

PostPostao/la ttp » 10 pro 2014, 22:36

Za neregularan reket nije poanta bila nikoga prozivati jer se radi o uvijek fer protivnicima i to je nešto što mi u pravilu ne smeta jako, a da sam htio, onda bih se žalio na licu mjesta, ali sam se sjetio kakve su priče bile oko mog reketa koji je 100 % regularan, pa rekoh da se vidi da nije sve crno bijelo...
Nitko nikome ne bi zamjerio, ali sigurno nije realno da nema nijednu pobjedu, tako da, najbolje da cijelu sezonu igramo s dva igrača. Posebno kad je liga ovako slaba, a bome i ošb nikad slabija. Tako da to ne stoji o nekakvoj realnosti, jednostavno, tako se poklopilo, i tako je kako je, za nas loše, za druge dobro. Da je Gavran izgubio zadnju protiv Mihovljana, tko kaže da bi se jednak meč odvio protiv Putjana i Čakovca, možda bi postava bila drugačija, i sam pristup...

Igrali smo Tomi i ja prije 3 godine kad je liga bila za 30, 40 % jača, pa smo ostvarivali bolje rezultate skoro pa sami u jednom dijelu sezone. Izgleda da smo ostarjeli i oslabljeli ! Znao sam više puta čuti kako smo na sbtv-u recimo to tako "precjenjivali se", davali neke velike najave. Nisu to bile neke velike najave, to je bilo samo nešto što smo mislili (za mene realno) da možemo, uostalom da se skor Jurkovića od prošle godine prebaci u ovu godinu,a tada je to bilo računato, tada sigurno bismo govorili o skoru koji bi bio puno bolji od ovog sada odnosno najave bi bile ostvarene. A i te najave su isto samo prognoze, tako da, priča je to za sebe... A pro po toga, iznenadilo me i Stjepanovo nagovještavanje velike superiornosti RR Starra, ali i Gazinovo podcjenjivanje. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali moje je takvo da je na granici ta dva. Da jesu najbolji, jesu, ali samo iz razloga što iskustvo igranja dvije godine superlige, i kontinuirano igranje prve lige, te redovito treniranje, igranje pravih mečeva iza sebe, i velika neujednačenost ostalih ekipa, dovodi do toga. Stjepan je više puta rekao da je mislio tj. da smatra da su Arbanas, Garić i Jurković ekipa koja bi nas uvela u superligu, ali ja smatram da ima jedna starija ekipa koja bi u tim okolnostima isto dovela do ovoga što su i dotični u prošloj sezoni. Pa i da se baci neki revijalni meč, pod uvjetom da svi treniramo (i mi stariji), bilo bi jako zanimljivo. Samo što je liga kad smo mi igrali bila negdje 30, 40 % jača, ali to se valjda ne pika ;).

U Zagrebu se smiju našoj regiji, pa i kad čuju tko je sve u vrhu naše lige. Podcjenjivanje ili ne, nek svatko sam shvati kako hoće... Pokrijmo se po ušima, zapad nas razbija, i ove godine nemamo šanse išta govoriti o nekoj velikoj dominaciji neke ekipe, jer je to sve dosta loše u odnosu na zapad. Prije nije tako bilo, uvijek sam branio naš istok, ali ova godina je posebna. No, to je samo moj pogled, i ne mora se tako gledati, nitko te ne pita kako si osvojio i koje mjesto. Činjenica je da kod nas ove sezone 7,8 ekipa igra međusobno jako ravnopravno. Dosta od mene, i previše...
ttp

PostPostao/la gazi » 07 sij 2015, 11:27

apsolutno se slazem da je liga ove godine mozda i najslabija u zadnjih nekoliko sezona, al to je tako..
ovisi kakve ambicije imaju klubovi, itd..nekad je zapad bio puno slabiji nego istok, tako da mislim da
se u zagrebu nemaju sta smijati..mogu se pokrit usima i radit, jer svi veliki treneri tamo, a svake godine
dovode nekog u zg- nemogu se sjetit ko je nakon brace zeljko izasao iz tog velikog pogona, sa velikim
trenerima..al oke..

isto se slazem da je starr najjaci u ligi, al isto tako je samo moje misljenje bez podcjenjivanja da ima
ekipa koje ih mogu dobot, dokazala je to olimpija, ošb je igrao gusti mec sa njima, isto kao i mihovljan..
i bez podcjenjivanja- ta ekipa u tom sastavu u superligi nemoze dobit ni jedan mec..
virtus,non copia vincit!
gazi

Prethodna

Natrag na Sezona 2014./2015.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.