Postao/la ttp » 17 tra 2015, 20:31
Nadam se da Stjepan neće obrisati moj post, jer neće biti pitomog karaktera... ali potpsujem sto pisem i stojim iza toga.
Evo, nakon 12 kola, odlican rezultat Obrtnicke, a znam da nam je ovo bila druga sezona u ovom sastavu, da bismo bili bolji od Granicara, uostalom da smo dobili Granicar, sad bismo imali jednak broj pobjeda, a da Tomi moze trenirati kao ja u Zagrebu, triput tjedno, i bez ovih pauza sto smo imali, borili bi se s Redepom za prvo mjesto, to sigurno, iako se njih pre previse uzdizalo na pocetku sezone, ali nama to uopce nije bio prioritet, biti u vrhu, a i meni je trebalo vremena da se vratim u formu. Uostalom, visili su Redepovci ko lusteri u Obrtnickoj, da nije bilo sranja koje je radio nekadasnji Obrtnik, trebalo mi je tjedan dana da dodem k sebi, a vodili smo 2:0 u parovima.
Kaze meni guess who, da sam i ja trebao dobiti zuti karton odmah kao i Garic. Hahahaha, usporediti davanje zutog kartona za dvije potpune razlicite stvari ima samo jos u nasem pravosuđu.
Sjecam se kad sam dobio Bogdanovica i Runjica prije 3 godine, onda je bilo objasnjenje, ah potrefilo se, tvoj je dan bio. Sad kad sam izgubio, sta sad nije moj dan, naravno da su to gluposti, pošteno sam izgubio, i nema tu govora iako sam psihicki pukao zbog drugih stvari. Garić i Arbanas sto su imali rezultat prosle godine, imali su jer su tolike godine isli na turnire, zna se s kime, a liga nije do tada bila slabija za prvo mjesto, kad smo mi bili u formi, i 4. mjesto ostvarili, pored Kutine, Olimpije i Podravke, i to moze se reci skoro s dva igraca, bas me zanima koji bi oni bili, ali to nije bitno... uostalom, da nam je stalo do jali i ljubomore, onda sigurno ne bismo sputavali mlade generacije, ali to nismo, dapace, iako silne godine i stalne usporedbe tko je bolji, dojadile su, pa nama je drago da je mlada generacja bolja, ipak smo bili jedan klub, ali to ti je tako kad mlađi postanu bolji, uzdignu se u nebesa. I do jucer su bili manji od makovog zrna, a danas, veliki znalci, svaka im cast hahaha Skupa sa svojim roditeljima, velikim znalcima !
Dan tj. dva dana prije nego sto cemo igrati mec s Granicarom, osjetio sam da mi je lose, i vecer pred utakmicu dobijem temperaturu, koja je bila 39.6, ali nije bila bitna "visina" nego koliko sam se ja loše osjecao, no sitne brodske duse su krenule, pricale su kako ja nemam temperaturu jer sam prosetao do pijace, a ne do im Bog da su se osjecali kao sto sam ja tada, sitne brodske duse su rekle kako se ja bojim, kako nemam virozu, kako se bojim Boze Bibera ili Jurinica, koga vec ne, uhhhh, jadan li je moj zivot kad bih se u stolnoteniskoj karijeri bojao takvih igračina. Nažalost, neki koji nisu smjeli, povjerovali su.
Lukavo sam to napravio, dosao iz Zagreba, ali strah je bio jaci i nisam smio nastupiti... pa koji su to licemjeri, i cestitam im, uspjeli su nas unistiti. No nece mi oduzeti to da sam ovu godinu uzivao, najljepsa sezona u ovih 20 godina bavljenja sportom, eh, to je sezona za pamćenje koju oni nikad neće dozivjeti. Valjda odatle stvaraju i drze svoju jal i ljubomoru, ali neka ima, uspjeli su u svom naumu, i nisu oni krivi, mi smo krivi. No, nek im je na duši. Nemojte mi samo govoriti nisi to trebao napisati, ma zbilja, nek se zna kakvi su pojedinci. No, sva sreca pa ima i puno ljepsih stvari u klubskim dogadanjima za koje je vrijedilo sve ovo proći, a brodskim pojedincima poručujem nek im je sa srećom u životu, samo uživajte u svojim naumima, samo se držite svojih "principa", ali ne možete oduzeti to da vam je Obrtnička "dala" sve te uvjete, ali samo vi pljujte po klubu. Tipično, do jučer si najbolji, a sutra se moliš da susjedu crkne krava. I onda jos vece licemjerstvo kad se dođe na trening u Obrtnicku hahaha, strasno, onda ti sve pada u vodu kad mozes tako funkcionirati, Pa da ja imam takvo misljenje, ne bih prstom kročio. Jos jednom im cestitam sto su odlicno smislili i slagali kako sam ja "bolestan" prosao bas pored Obrtnicke prije utakmice.... Nema, sve sami doktori znanosti, odmah znanstvene zakljucke pa i da sam bio u dvorani, kako mozes to zakljuciti... Ipak, pretpostavljam i sva sreća pa im barem nije ostvarena želja da Obrtnička ispadne iz lige...
Ovo je vec preslo svaku mjeru, i pitam se samo dokle će odnosno sto je sljedece... no nemojte slucajno nesto reci, ne mora nitko komentirati, držite se sa strane, ali to ne mijenja istinu... Gadi mi se biti među takvim ljudima.