Web stranica STK OŠB - novosti

Moderator/ica: stjepan

Web stranica STK OŠB - novosti

PostPostao/la stjepan » 15 pro 2015, 12:25

Kreirali smo ovaj novi podforum pod nazivom "Web stranica i Forum STK OŠB" kako bi onima koji još uvijek navrate na ovaj forum dali informacije o novinama na klupskom webu i forumu jer često sam pogled na naslovnicu ne sugerira da u izbornicima ima nekih novina.

Za aktivaciju ovoga podforuma zahvaljujem kolegi Matiji Bariću, igraču STK Igea Željezničar, koji je ujedno i vrsni informatičar. Svojevremeno je forum očistio od velike količine spamova, a kad je prije 10-ak dana Igea gostovala kod OŠB zamolio sam ga za pomoć u aktivaciji ovoga podforuma što je sad vidim i riješio. Naime, ja sam podforum kreirao i ubacio ga u forumski izbornik, ali nisam znao riješiti njegovu aktivaciju odnosno mogućnost otvaranja novih tema i postanja. Hvala mcs ! :-bd

U narednim postovima pod ovom temom ići će informacije o novinama na web stranici, čisto da ne trpam sve u jedan post.
Avatar
stjepan
 
Postovi: 4806
Pridružen/a: 16 kol 2010, 07:24
Lokacija: Slavonski Brod

Re: Web stranica STK OŠB - novosti

PostPostao/la stjepan » 15 pro 2015, 12:59

Sama naslovnica web stranice nije se koncepcijski puno promijenila iako su neke preinake učinjene.

Kroz središnji dio idu najave odnosno vijesti o aktivnostima i rezultatima kluba kao i ranije, u kronološki padajućem nizu. Na dnu je link na arhivu članaka i tu se po mjesecima također kronološki mogu pronaći svi do sada objavljeni članci (u trenutku pisanja ovog posta na webu je objavljeno ukupno 416 članaka). Web stranicu su do sada uređivala i članke objavljivala 3 urednika: Stjepan Bošnjaković od objave prvog članka 16.08.2010. pa do 30.12.2012., zatim Mato Rečić od 30.12.2012. - 08.11.2014., a od 08.11.2014. urednik je Marko Bošnjaković.

S lijeve se strane nalazi glavni izbornik u kojemu je puno toga, a o tome ću nešto kasnije. Lijevo u sredini su neki tehnički podaci o klubu i karta na kojoj se može pronaći kako doći do klupske dvorane što je prije svega namijenjeno klubovima i ekipama koji u ligama i na turnirima rjeđe dolaze u Slavonski Brod pa da se lakše snađu u pronalaženju dvorane. I konačno lijevo dolje su logotipi koji su ujedno i linkovi na najvažnije stolnoteniske web stranice od svjetske do lokalne razine: ITTF, ETTU, HSTS, Slavonska regija - zapad, SOKAZ, rekreativna NOVA LIGA te klupski FB profil.

Na desnoj strani naslovnice ima ponešto promjena u odnosu na prije. Iz Sponzora smo maknuli neke koji to već odavno nisu, a ostavili smo one najvažnije: Obrtničku školu, Brodsko-posavsku županiju, grad Slavonski Brod te TDA tiskaru koja nam tiska kad god što treba (dresove, trenirke, kalendare i dr.) i to gotovo uvijek sve gratis. HOO smo zadržali kao Partnera zbog značajne potpore od 50.000 kuna koju smo svojedobno ostvarili po jednom projektu i putem koje smo mislim 3 godine nabavljali svu sportsku opremu i rekvizite kod Butterflyja. I konačno dolje desno su linkovi na lokalne medije koji nas redovito prate (TV, radio postaje, tiskovine i portali) kao i linkovi na web portale najvažnijih i najčitanijih nacionalnih medija pa posjetitelji preko naše web stranice mogu pročitati sve što pišu Sportske novosti, Večernjak, 24 sata, Jutarnji list i Glas Slavonije.
Avatar
stjepan
 
Postovi: 4806
Pridružen/a: 16 kol 2010, 07:24
Lokacija: Slavonski Brod

Re: Web stranica STK OŠB - novosti

PostPostao/la mcs » 15 pro 2015, 22:32

Pozdrav Stjepane, stolno teniski prijatelji i dragi Slavonci.

Što se tiče moje pomoći oko foruma, tu nema problema, sa Stjepanom sam dugi niz godina sportski i osobni prijatelj tako da je ovo prijateljska „help in hand“, jel...

Što se tiče foruma, moram priznati da i sam prvi ja nisam više toliko aktivan, pratim ga, ali ne pišem jer vidim da i nema više "naših" diskusija od prije par godina.

Što se tiče mene osobno, nema nekih novina, otac sam kao što i sami znate dvogodišnje curice Elene, promijenio sam posao i sada radim programiranje za web (PHP,MySQL) za klijente iz Australije, Amerike itd. Imam osjećaj da mi je život ispunjen, presretan sam što je cijela moja familija živa i zdrava, pogotovo kćer jer danas vidite i sami ima svega čega nema. Uglavnom htio sam unijeti malo pozitive u današnji dan i reći da se stvarno ali stvarno sve može kad se hoće, tako da nas tete u vrtićima, učiteljice u školama, profesori na fakultetu nisu bez veze učili nekim parolama, ako zaista vjerujete u njih može se uspjeti, tako da ne slušajte priče nego se Vi potrudite da svijet bude bolji i ako možete pomoći nekome to svakako učinite.

Što se tiče utakmice, a što reći OŠB je meni uvijek u srcu nekako bila i ostala, tak da mi je teško s njima i igrat, prijatelj i poznanik sam sa mnogim OŠB navijačima i fakat mi pričinjava zadovoljstvo vratiti se tamo i igrati, mislim čak da je to dvorana sa najvećim brojem gledatelja na utakmicama, naravno da su bolje posjećene utakmice derbija, računam i super ligu, naš sport se doslovno sveo na mizeriju i to je jako loše, ali treba se boriti dalje. Još jednom ovom prilikom želio bih čestitati Marku Majstoroviću na meču, sviđa mi se pristup i način igre kod tog dečka i nadam se da bude još bolji. Poseban pozdrav naravno upućujem ovim putem i svom dragom kolegi i dugogodišnjem prijatelju Ivanu Horvatu s kojim igram već n godina od kadetskih dana i evo nas još uvijek smo tu u sportu kojeg volimo, prvenstveno iz tog razloga, ako njega osobno pitate isto će Vam ovo reći.

Za kraj pozdrav i mom imenjaku kojeg dugo nisam čuo a sada ga nisam nažalost ni vidio ali nadam se da bude još prilike, ako se ne čujemo ostanite mi dobri i sve najbolje Vašim familijama za predstojeće blagdane.

Stjepane, ako budete trebali pomoć javite se... Pozdrav
Avatar
mcs
 
Postovi: 465
Pridružen/a: 14 sij 2011, 12:25

Re: Web stranica STK OŠB - novosti

PostPostao/la mcs » 15 pro 2015, 22:34

Još jedno, ovo što sam napisao za Ivana Horvata i mene osobno, hoću još jednom istaknuti za mlade igrače, da se u dvoranu nekad dolazilo iz čiste ljubavi, što mi i danas činimo, ne zbog novaca ili inih razloga, tako da prvo pošten i marljiv pristup onda će doći i ostalo.
Avatar
mcs
 
Postovi: 465
Pridružen/a: 14 sij 2011, 12:25


Natrag na Web stranica i Forum STK SB

Online

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

cron