Postao/la mcs » 15 pro 2015, 22:32
Pozdrav Stjepane, stolno teniski prijatelji i dragi Slavonci.
Što se tiče moje pomoći oko foruma, tu nema problema, sa Stjepanom sam dugi niz godina sportski i osobni prijatelj tako da je ovo prijateljska „help in hand“, jel...
Što se tiče foruma, moram priznati da i sam prvi ja nisam više toliko aktivan, pratim ga, ali ne pišem jer vidim da i nema više "naših" diskusija od prije par godina.
Što se tiče mene osobno, nema nekih novina, otac sam kao što i sami znate dvogodišnje curice Elene, promijenio sam posao i sada radim programiranje za web (PHP,MySQL) za klijente iz Australije, Amerike itd. Imam osjećaj da mi je život ispunjen, presretan sam što je cijela moja familija živa i zdrava, pogotovo kćer jer danas vidite i sami ima svega čega nema. Uglavnom htio sam unijeti malo pozitive u današnji dan i reći da se stvarno ali stvarno sve može kad se hoće, tako da nas tete u vrtićima, učiteljice u školama, profesori na fakultetu nisu bez veze učili nekim parolama, ako zaista vjerujete u njih može se uspjeti, tako da ne slušajte priče nego se Vi potrudite da svijet bude bolji i ako možete pomoći nekome to svakako učinite.
Što se tiče utakmice, a što reći OŠB je meni uvijek u srcu nekako bila i ostala, tak da mi je teško s njima i igrat, prijatelj i poznanik sam sa mnogim OŠB navijačima i fakat mi pričinjava zadovoljstvo vratiti se tamo i igrati, mislim čak da je to dvorana sa najvećim brojem gledatelja na utakmicama, naravno da su bolje posjećene utakmice derbija, računam i super ligu, naš sport se doslovno sveo na mizeriju i to je jako loše, ali treba se boriti dalje. Još jednom ovom prilikom želio bih čestitati Marku Majstoroviću na meču, sviđa mi se pristup i način igre kod tog dečka i nadam se da bude još bolji. Poseban pozdrav naravno upućujem ovim putem i svom dragom kolegi i dugogodišnjem prijatelju Ivanu Horvatu s kojim igram već n godina od kadetskih dana i evo nas još uvijek smo tu u sportu kojeg volimo, prvenstveno iz tog razloga, ako njega osobno pitate isto će Vam ovo reći.
Za kraj pozdrav i mom imenjaku kojeg dugo nisam čuo a sada ga nisam nažalost ni vidio ali nadam se da bude još prilike, ako se ne čujemo ostanite mi dobri i sve najbolje Vašim familijama za predstojeće blagdane.
Stjepane, ako budete trebali pomoć javite se... Pozdrav