Čak si uspio promijeniti avatar i staviti lik "baka Katice"
To je ponekad znao biti tvoj avatar. Njime sam htio dočarati kako smo odigrali nakon vodstva u Čakovcu od 2:0, kao "bakice", hehehe

Šalim se naravno, definitivno je to bio težak poraz, dečki su se borili full, ali Tkalec je "poludio", par nam jednostavno ne funkcionira, a Samir je iskoristio ponuđenu priliku u sedmom meču i odoše bodovi... Falilo je i zrnce sreće, 2:0 u meču, a Adam ima 10:10 u petom setu, poen-dva, ali neće, da je bilo 3:0, bilo bi i 4:0 jer su se kod 2:1 za Adama za par zagrijavali Damjan i Panić, dakle, predali su se već. No, kad je Tkalec ipak dobio, pokušali su s novom kombinacijom para što im je i upalilo te su se nadali nekom čudu nakon 2:2 kako bi eventualno došlo do sedmog meča. Čudo se i dogodilo Darijevim porazom gdje je Tkalec tukao spinčine po kutevima stola za ne vjerovati... Adam je sve pokušao da spasi stvar, ali nije išlo, jednostavno takav dan... Lani smo tu vodili 3:1 nakon para pa izgubili, kao da nam je ta dvorana ukleta... A i mi često propuštamo vodstvo od 2 razlike u utakmici (2:0 ili 3:1), lani čak 3 puta i jučer ovo, ne sjećam se da smo mi tako nekad nadoknadili takav zaostatak.
Najteže je dečkima, atmosfera na ručku kao na karminama

, preteško su to podnijeli, ali nema nikakvih primjedbi na htijenje i pruženu igru i borbenost, za mene su oni i dalje "the best"...