4. kolo (03.11.2012.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 4. kolo (03.11.2012.)

PostPostao/la tomi » 03 stu 2012, 20:19

sve je vec receno u prethodnim postovima. Samo ja mogu reci iz svoga viđenja par rijeci. Rezultat kada pogledamo jedna pobjeda i jedan poraz. Mogu reci da je realno. Za drugi mec nemam previse rijeci, rutinski pobjeđeno, mislim da smo puno kvalitetnija ekipa od sracineca, ivan je digo igro svoju i pobjedio belaja (kao njihovog najboljeg igraca).

Prvi mec, igra vrlo losa. Totalno sam nezadovoljan i pomalo razocaran. Spremali smo par Jurkovic-Garic na kraju se ispostavilo da to nema nikakvog smisla. Prezentacija njihove igre da ne kazem uzasna. Nakon toga, ja ni sam ne znam vise kako da stavim. Tko da igra par? prvo smo dogovorili da igramo ja i fico. Međutim neke informacije su mi promjenilo misljenje i nakon lose igre fice (i u prvoj utakmici i u drugoj), stavljam mene i ivana. Da bi na kraju odigrali vrlo solidno i pokazali se da dobro funkcioniramo. Dakako, da nije ovaj mec protiv sracineca mjerilo, ali evo dokazali smo da mozemo igrati.
Da se vratim na pojedinacne meceve protiv podravke. Uopce nije problem sto smo izgubili. Nego jednostavno pristup igri je bio ispod svakog nivoa. Decki su izgledali nezainteresirano i potpuno izgubljeno. Fico da ne moze preci 5 poena u 6 setova sa dva razlicita igraca (koji su realno bolji od njega, ali na takav naivan nacin izgubit je nedopustivo). Ivan jako lose kretanje nogama, previsoko stoji gore i udara loptu. Bez obzira na njegovu pojedinacnu pobjedu protiv stojanovica, nisam zadovoljan. Nervoze previse, i igranja bezglavo i ne borenje. Ovo se jednostavno ne smije ponoviti.
tomi

PostPostao/la mcs » 03 stu 2012, 21:09

Pozdrav svima još jednom,

Kod: Označi sve
Evo i naših rezultata.

IGEA - MSTC 4-0

Barić - Kučević 3-1 | 1-0
Vidaček Martin - Magdalenić Nikola 3-1 | 2-0
Horvat Nikola - Tkalec 3-2 | 3-0
Barič.Horvat / Magdalenić,Tkalec 3-1 | 4 -0

IGEA - Mihovljan 4-1

Barić - Mikac Nikola 3-0 | 1-0
Horvat - Marušić 3-1 | 2-0
Vidaček Martin - Mikac Ivan 3-0 | 3-0
Vidaček Martin, Vidaček Marko / Mikac Nikola, Marušić Tomica 0-3 | 3-1
Barić - Marušić 3-1 | 4-1

[*]Mihovljan bez Bujana kao što vidite, a mi smo malom Marku dali šansu sa bratom u paru, pošto je bilo 3-0 poslje pojedinačnog.

Za Jadranka

Od derbija ništa na kraju Bujan nije došao... Evo lijep pozdrav Vama.

Ostali rezultati iz naše regije

RR Star - Mihovljan 3-4
RR Star - MSTC 3-4

Igea

Svi dečki danas odigrali na razini tak da nema iznenađenja i opet tijesnih rezultata 4-3. Moram i pohvaliti publiku u Varaždinu, tolko ljudi nije bilo kada smo igrali Superligu, evo lijep pozdrav svima koji su nas došli podržati, mislim da to ima uvelike veze sa našom pobjedom nad Podravkom iz Koprivnice. Ali ali, iz utakmice u utakmicu idemo i sad grizemo i treniramo za 3 tjedna idemo na put u Slavoniju ali ne kod Vas nego Beli Manastir i Vukovar. Evo lijep pozdrav svima.
mcs

PostPostao/la stjepan » 03 stu 2012, 21:47

Evo i svih rezultata 4. kola 1. HSTL - istok (uvijek imam info od Franje Flaca):

STARR - MIHOVLJAN 3:4
IGEA ŽELJEZNIČAR - MSTC ČAKOVEC 4:0
OŠB - PODRAVKA 1:4
MLADOST - SRAČINEC 2:4

STARR - MSTC ČAKOVEC 3:4
IGEA ŽELJEZNIČAR - MIHOVLJAN 4:1
OŠB - SRAČINEC 4:0
MLADOST - PODRAVKA 0:4

Slobodni su Beli Manastir i Vukovar '91.

Tablica je ažurirana na web stranici pa nema potrebe ponavljati.
stjepan

PostPostao/la Mata » 03 stu 2012, 22:41

Ne znam da li se ova zadnja rečenica odnosi na mene tj "moju" tablicu ,ja ću je ipak zalijepiti pa neka je admin obriše .........ako smije ;)

slika
Mata

PostPostao/la Mata » 03 stu 2012, 22:55

Nakon šturih izvješća sms-om i pročitanog ovdje na forumu vidim da je moglo i bolje. [-(
Možda ne rezultatski ,ali ipak ....
Suzdržat ću se komentara jer nisam mjerodavan po tom pitanju.

Čestitam na uvjerljivoj pobjedi protiv Sračinca :ymapplause:

IGEA i Podravka nastavljaju svoju utrku za prvaka :-??
Mata

PostPostao/la ttp » 04 stu 2012, 11:40

Do sada, sve što sam vidio, ne samo danas, nego i na treninzima i inače, ne mislim da su Garić/Jurković najbolji par OŠB-a i mislim da je Tomi dobru stvar napravio što su on i Jopa igrali. Objašnjenje: niti se dogovaraju dok igraju, ne bodre, ne surađuju u paru, igraju često stihijski, nema tu vođe, nekoga tko je sabran i da potegne taj par... ((( Kao što je Mata potegnuo protiv Posavca i donekle protiv Domca i Zorka :). ))) Pogriješio sam na početku glede prognoze i plasmana OŠB-a jer jedno su želje, a realnost je druga. Naravno da OŠB-e može dobiti ovakvu Podravku jer imala je Podravka i boljih svojih izdanja, znači realna šansa je postojala, i dalje postoji, ali jedino ako sva tri igrača odigraju minimalno s 90 % snage... Ista stvar kao i protiv Kutine i IGEE svih tih godina. Sad, pitanje je kada će taj trenutak biti, i hoće li uopće doći, to (nitko) se ne zna. Ali jedino što se može znati je kako, na koji način "sve to" popraviti da se krene na bolje, k toj famoznoj superligi jer čini mi se da je ova 1. liga liga poprilično amaterska, neozbiljna... Tu se ligu može igrati i s jednim treningom tjednom, i ostati u ligi bez problema. Za recimo takve ambicije, to je onda drugi par rukavica...

Druga stvar, prelijepo mi je bilo vidjeti meč Klaić - Lončar, naprosto obojica su htjeli tu pobjedu što zbog sebe, ekipe, kluba, publike... pa i ponajviše jer je taj meč (možda) bio prekretnica susreta OŠB : Podravka. U nekim trenucima i Lončaru je bilo "neugodno" za "mrmke", pardone. Stvarno sve jako fer, korektno, a opet sportski pristup je bio, borbeno je bilo s obje strane unatoč "neigri", nemoći, jer ni jedan ni drugi nisu ni blizu full treninga, ali dali su sve od sebe i to je najbitnije. U svakom slučaju, veliki aplauz za Tomija, samo treba imati u fiksu servu koja se može i žmirečki izvesti... recimo da si kod 10:10 žensku servu odservirao, to bi bio pun pogodak hehe.
ttp

PostPostao/la tomi » 04 stu 2012, 12:27

ttp ne bih se bas slozio da je ova 1.liga amaterska liga i da mozes sa jednim treningom igrat tu ligu. Sjetimo se one sezone kad je adam igrao za osb sa jednim treningom i koji je imao skor, i od koga je sve gubio. Tako da mislim da nisi u pravu, i da ova liga nije amaterska ali nije ni na nekoj velikoj razini. Ako cemo uzeti u obzir da je danasnja 1.liga slabija od prethodnih sezona, isto tako mogu reci da je i superliga slabija ove sezone nego prethodnih. Tako da mozemo tu pricati puno o tome, uglavnom da se razumijemo. Nit je ova nasa liga nesto specijalno jaka, ali nije ni amaterska. Pogledaj stk granicar koliko treniraju pa opet nisu usli u tu nasu ligu.

Druga stvar, uzmimo za primjer jednog Lončara ili jednog Dragana Knezevica koji su ipak neki igraci, oni mogu trenirati jednom tjedno i opet biti jako dobri za ovu ligu. Ali realno ja i ti sa jednim treningom ne mozes garantirati da smo dobri za ovu ligu. Imali bi skor 3:10 (primjer kazem). Ili 1:9 kao adam one sezone kada nije trenirao. Ako me dobro sjecanje sluzi.

A sto se tice ovih tvojih pohvala za moj mec sa Loncarom, istina je da nisam bas u treningu (zbog svakojakih razloga), promatrajuci igru Loncara, rekao bi da nije ni on u nekom treningu ali opet je mec bio dobar. Upravo ovakvi mecevi trebaju nasoj publici, da jedan igra pokaze strasnu volju i zelju za pobjedom. Ja kao stari konj vec u toj ligi se borim i zelim pobjediti, a ovi nasi mlađi pokazu jednu nezainteresiranost.. E tu sam najvise ljut. Ali evo da ne pricam vise o tome, to su nasi problemi koje moramo rijesiti.. pozdrav!
tomi

PostPostao/la ttp » 04 stu 2012, 16:30

Pa daj ti meni reci koliko si imao treninga u posljednja 3 tjedna ? Mislim da kada kažeš, zaključit ćeš da ti i dalje možeš imati pozitivan skor SADA u ligi s takvim treningom. Tomi, pa ja prošle godine nisam napravio ni 5 treninga, zna se što je trening, pa sam dobivao dosta dobre igrače, i uvjeren sam da bih imao pozitivan skor u ligi, tako da nemoj mene petljati da ne bih imao pozitivan skor. Druga stvar, naravno da ne može svatko imati jedan trening tjedno, ali Garić i ti, itekako bi mogli igrati s toliko treninga, ne kao sada, ali dovoljno da budete u nekoj sredini lige. Kada pogledam sastav lige, pa tko koliko trenira, slažem se da je mrvicu,i to možda, preteška riječ amaterska liga, ali poluprofesionalna nije(profesionalan je Časl, Libertas i GSTK ZG), jer takva je superliga, a ovo mi ne vuče nimalo na profesionalizam. I ja sam rekao da je poprilično amaterska !!! Druga stvar je što je stk ošb poluprofesionalan klub, a što je s ostalim ekipama... ?! Jedino IGEA, Podravka ( samo zbog kvalitete pojedinih igrača, a ne načina funkcioniranja kluba), STK OŠB-e, i recimo donekle VUK. su za mene iole ozbiljni klubovi, a ovo ostalo, bez ikakve loše namjere etiketiranja, podcjenjivanja klubova, Petrinja (ne moram obrazlagati), RR Star (mislim da je Matija sve rekao tj. napisao), Sračinec (sve je jasno), Nostro (to je dobra ekipa, ali nisu u stolnom tenisu, ne treniraju), BM (prosječna ekipica)... Mislim da je sve jasno. Ne znam jesam li koga zaboravio. A ovo što si spomenio Adama, činjenica je da je Adam trenirao poprilično malo, ali njegova igra je takva da zahtjeva trening, ali ona liga i sadašnja se ne da usporediti, jačina igrača... To je mišljenje većine igrača s kojima sam pričao. Osim toga, pogledaj s kim je Adam tada igrao, uvijek s prvim igračima, Barić, Knežević, Hadžić, Bujan,(Horvata je dobio), s Tkalecom je 3:2 igrao, mene je tada Tkalec dobio, a od Jurinića sam i ja izgubio, isto kao i Adam 3:2, to je priča za sebe... Tako da, u onoj ligi mi smo bili 4 !. A u toj cijeloj priči, mislim da s 2 treninga tjedno, ova ekipa ošb-a bez ikakvih problema ne samo ostaje u ligi, već bi zauzela negdje 3-5 mjesta... A s jednim treningom, ostaje u ligi bez problema. U to sam uvjeren. A sad, svatko stoji iza svog mišljenja, i to je to... A Graničar što si spomenio, to se ne da usporediti, oni nisu rang prvoligaških igrača, tako da je to glupo za usporediti, normalno da Juriniću treba triput više treninga nego jednom Gariću. Božo tu ne spada jer je on priča za sebe, s dosta treninga napravio je izvrstan skor !
ttp

PostPostao/la ttp » 04 stu 2012, 16:44

Ovo mi nije jasno za Superligu, jedino ove godine nemaš nijednu izrazitu slabu ekipu koja ispada, prošle godine je Dugo Selo bilo, pretprošle Velika Gorica i Industrogradnja, prije toga se ne sjećam. Ove godine će biti dosta čupavo, izjednačeno.
A za 1. ligu da nadodam, ja znam da ne bih trenirao (bio na toliko treninga koliko su Garić i Jurković) (tu samo govorim o kvantiteti, ne o kvaliteti) i onda se zadovoljio s ovakvim "rezultatom", pristupom... Ako to "vas" zadovoljava, biti u 1. ligi, tako funkcionirati na takav način, i dalje tako trenirati, iste tj. slične rezultate postizati, ok, poštujem, samo s moje perspektive, za mene je to šteta i donekle žalosno ne iskoristiti svoje potencijale. Evo Bakač i Mustašpić igraju Superligu.
Da je tako, ja bih jednostavno odustao, ko što i jesam, jer mislim da je ovaj klub može biti puno više od jedne prosječne ekipe u 1. ligi, i da treba i može imati želju ući u superligu, i samo s tog gledišta, ambiciozno gledano, poanta je bila da se Sračinec, Petrinja i još neke ekipe mogu pobijediti s 1. treningom. Svi sve znamo, nije mi namjera ulaziti u dubiozu problema jer jako dobro znamo sve, niti je mjesto tomu na forumu, ali moram pojasniti i obrazložiti tvoj prethodni post.
ttp

PostPostao/la tomi » 04 stu 2012, 18:57

ma ok. ja te razumijem o cem pricas.. :)
tomi

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2012./2013.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.