sve je vec receno u prethodnim postovima. Samo ja mogu reci iz svoga viđenja par rijeci. Rezultat kada pogledamo jedna pobjeda i jedan poraz. Mogu reci da je realno. Za drugi mec nemam previse rijeci, rutinski pobjeđeno, mislim da smo puno kvalitetnija ekipa od sracineca, ivan je digo igro svoju i pobjedio belaja (kao njihovog najboljeg igraca).
Prvi mec, igra vrlo losa. Totalno sam nezadovoljan i pomalo razocaran. Spremali smo par Jurkovic-Garic na kraju se ispostavilo da to nema nikakvog smisla. Prezentacija njihove igre da ne kazem uzasna. Nakon toga, ja ni sam ne znam vise kako da stavim. Tko da igra par? prvo smo dogovorili da igramo ja i fico. Međutim neke informacije su mi promjenilo misljenje i nakon lose igre fice (i u prvoj utakmici i u drugoj), stavljam mene i ivana. Da bi na kraju odigrali vrlo solidno i pokazali se da dobro funkcioniramo. Dakako, da nije ovaj mec protiv sracineca mjerilo, ali evo dokazali smo da mozemo igrati.
Da se vratim na pojedinacne meceve protiv podravke. Uopce nije problem sto smo izgubili. Nego jednostavno pristup igri je bio ispod svakog nivoa. Decki su izgledali nezainteresirano i potpuno izgubljeno. Fico da ne moze preci 5 poena u 6 setova sa dva razlicita igraca (koji su realno bolji od njega, ali na takav naivan nacin izgubit je nedopustivo). Ivan jako lose kretanje nogama, previsoko stoji gore i udara loptu. Bez obzira na njegovu pojedinacnu pobjedu protiv stojanovica, nisam zadovoljan. Nervoze previse, i igranja bezglavo i ne borenje. Ovo se jednostavno ne smije ponoviti.

. ))) Pogriješio sam na početku glede prognoze i plasmana OŠB-a jer jedno su želje, a realnost je druga. Naravno da OŠB-e može dobiti ovakvu Podravku jer imala je Podravka i boljih svojih izdanja, znači realna šansa je postojala, i dalje postoji, ali jedino ako sva tri igrača odigraju minimalno s 90 % snage... Ista stvar kao i protiv Kutine i IGEE svih tih godina. Sad, pitanje je kada će taj trenutak biti, i hoće li uopće doći, to (nitko) se ne zna. Ali jedino što se može znati je kako, na koji način "sve to" popraviti da se krene na bolje, k toj famoznoj superligi jer čini mi se da je ova 1. liga liga poprilično amaterska, neozbiljna... Tu se ligu može igrati i s jednim treningom tjednom, i ostati u ligi bez problema. Za recimo takve ambicije, to je onda drugi par rukavica...