3. turnir (18.11.2012.)

Moderator/ica: stjepan

3. turnir (18.11.2012.)

PostPostao/la stjepan » 12 stu 2012, 20:38

U nedjelju (18.11.2012.) se igra 3. turnir u 3. HSTL u kojoj nastupa treća klupska ekipa (OŠB 3). Organizator i domaćin posljednjeg turnira u jesenskom dijelu sezone je STK Brod, tako da će se posljednja tri kola (7., 8. i 9. kolo) odigrati u dvorani MO Mali Pariz. Evo rasporeda svih utakmica 3. turnira 3. HSTL po kolima:

7. kolo

POSAVAC - OŠB 3
BROD 2 - GRANIČAR 2
BUDAINKA 2 - FLIP
BRESTOVAC - STRMAC VETERANI
STRMAC 2 slobodan

8. kolo

FLIP - BRESTOVAC
GRANIČAR 2 - BUDAINKA 2
OŠB 3 - BROD 2
STRMAC 2 - POSAVAC
STRMAC VETERANI slobodni

9. kolo

BROD 2 - STRMAC 2
BUDAINKA 2 - OŠB 3
BRESTOVAC - GRANIČAR 2
STRMAC VETERANI - FLIP
POSAVAC slobodan

Ekipa OŠB 3 u ovom će krugu odigrati 3 utakmice i to protiv Posavca, Broda 2 i Budainke 2. Ekipe Posavca i Broda 2 drže dva posljednja mjesta na trećeligaškoj ljestvici, obje sa po jednom pobjedom, Posavac ima omjer 1/5, a Brod 2 ima omjer 1/4. Ekipa Budainka 2 je na 6. mjestu i ima omjer 2/3 baš kao i OŠB 3 koja je trenutno sedma. Dakle, radi se o pobjedivim ekipama i nedjelja će biti prilika ekipi OŠB 3 za podebljanje bodovnog salda. To će umnogome ovisiti i o nedjeljnom sastavu odnosno o tome tko će sve biti u kadru ekipe OŠB 3. Neka u nedjelju sve bude u znaku broja 3: treća liga, treći turnir, tri kola, OŠB 3 i tri pobjede ! :-bd
stjepan

Re: 3. turnir (18.11.2012.)

PostPostao/la stjepan » 18 stu 2012, 18:01

I bilo je sve u znaku broja tri, pale su tri pobjede treće ekipe na trećem turniru Treće HSTL ! Bravo za naše dečke, posebno Antonija i Mattea koji su imali 4/0 odnosno 3/0 u pojedinačnim mečevima, bez poraza. S tri ćemo pobjede jesen završiti u gornjem dijelu ljestvice, vidjet ćemo kad se budu znali svi rezultati.
stjepan

PostPostao/la ttp » 18 stu 2012, 21:53

Jako lijepo za tri pobjede. Super. Moram priznati da nikako ne vidim svrhu da "klinci" Marić i Lovrić igraju ovu ligu, mislim da je to ipak još prejaka liga za njih, i da je još rano da se "kale", posebno jer izgube cijeli dan, no to je već neka druga sfera, tema, i neću puno o tome na forumu... Uglavnom, koliko sam skužio cilj 3. ekipe je rezultat, i kao napredak klinaca, mada tu ne vidim kako je mogući napredak igrajući samo jedan meč protiv puno zrelijih igrača, za mene, s moje perspektive to je promašaj...
ttp

PostPostao/la Mata » 19 stu 2012, 05:42

Neslužbeno i neprovjereno 100% x_x

slika
Mata

PostPostao/la matteo94 » 19 stu 2012, 09:38

Pehar nam je nadohvat ruke... Jesenski dio završen prema očekivanjima, a u proljetnom se možemo nadati 1-2 pobjedi više i bordbi za kantu :)
matteo94

PostPostao/la stjepan » 19 stu 2012, 11:14

[ttp]
Uglavnom, koliko sam skužio cilj 3. ekipe je rezultat, i kao napredak klinaca, mada tu ne vidim kako je mogući napredak igrajući samo jedan meč protiv puno zrelijih igrača, za mene, s moje perspektive to je promašaj...

Nekad se neke stvari ne odvijaju kako se planira i priželjkuje. Uopće nije bilo planirano da u 3. HL za OŠB igraju klinci poput Marića, Lovrića i drugih. Na početku sezone su posložene sve tri ekipe za 1., 2. i 3. HL. No, onda su neke okolnosti postale drugačije pa su se ekipe morale malo "pretumbati" pa sad moraju uskakati i klinci ne voljom i planirano nego silom prilika. Prva ekipa je poznata i planirana u sastavu u kojemu i igra i tu nema problema. OŠB 2 je trebala biti juniorska ekipa: Luka, Vukovarac, Župi i Matteo. OŠB 3 je trebala biti ekipa u kojoj će igrati uvjetno rečeno "ostali". Bila je dilema da li da uopće ostavimo tu ekipu u natjecanju, ostavili smo je ne želeći remetiti sustav natjecanja na Regiji. Za OŠB 3 su kandidati bili Nožina, Marko, Gavran te Pudić kao perspektivniji mladi igrač koji kvalitetom već može tu igrati, a po potrebi bi uskočili Koncoš i Jakov Klaić. Za ekipe OŠB 2 i 3 cilj nije bio nikakav poseban rezultat. Onda su se dogodile neke nepredviđene stvari koje su uzrokovale pretumbacije. Na Mattea se nije moglo ozbiljnije računati u OŠB 2, nešto zbog povrede, a više zbog obaveza kao suca u nogometu. Vukovarac je bio u Irskoj i nije mogao igrati 4 kola odnosno 2 termina. U tim su terminima znači bila samo dvojica, Luka i Župi pa im je pridodan Gavran koji onda više nije mogao igrati 3. HL. Za Gavrana je odlično da igra 2. HL, moje mišljenje. Tako je zapravo napravljena rotacija Matteo - Gavran i OŠB 2 funkcionira u tom sastavu. Kod OŠB 3 je manjak kvalitetnih igrača koji mogu igrati tu ligu. Tu su Nožina i Matteo OK, ali Matteo često može odigrati prvi meč pa mora bježati na suđenje. Marko je odigrao prva 2 turnira, sad zbog faksa i obaveza nije mogao. Jakov Klaić uopće ni ne trenira. Tako da ostane Nožina, Matteo "na pola radnog vremena" i Pudić. Kad nema Mattea, uz Nožinu i Pudića treba još netko "popuniti broj" i to je doslovno tako jer Koncoš, Marić, Lovrić i ostali klinci još nemaju kvalitetu za 3. HL. Može se reći da smo pogrešno procijenili na početku sezone, neke su se stvari i znale, ali sigurno nije bio cilj da najmlađi kadeti igraju ovu ligu, ali tako ispade da sad moraju malo uskakati. Tako da apsolutno stoji

[ttp]
Moram priznati da nikako ne vidim svrhu da "klinci" Marić i Lovrić igraju ovu ligu, mislim da je to ipak još prejaka liga za njih, i da je još rano da se "kale", posebno jer izgube cijeli dan

Klinci ne igraju ciljano ovu ligu, već je sad tako ispalo. Alternativa je bila da u pola lige odustanemo od nje što mislim da bi bila bruka i to nećemo napraviti, sad moramo podnijeti žrtvu zbog nastalih okolnosti i odigrati sezonu do kraja. Bio sam jučer u dvorani, po meni je jedan klinac bio nepotreban tamo jučer, uz Nožinu i Pudića (ako je Matteo morao otići) dovoljan je bio još jedan, a ne dva, drugi je mogao imati slobodnu nedjelju za odmor, učenje, igru i ostalo. Moje mišljenje, ali ja nisam trener i ne znam sve okolnosti zašto su bili oni koji su bili.

Htio sam samo reći da stvari nisu crno-bijele kakvima se nekada čine onako izvana i da je potpuno pogrešan zaključak da je rezultat cilj treće ekipe. Možda je takav zaključak proizašao iz komentara o tri pobjede kao dobrom jučerašnjem rezultatu i pohvali dečkima za to, ne znam. Evo, ako sam malo uspio pojasniti ...
stjepan

PostPostao/la ttp » 19 stu 2012, 12:44

Hvala na objašnjenju. Nisam bio skroz upućen. Samo jučer kad sam vidio sve te neke informacije, na brzinu sam izvukao donekle pogrešni zaključak. No, upravo sam čuo sve potrebne informacije zašto ih je 5 bilo, sve smo razjasnili, podijelili mišljenja, tako da zbilja nekad neke stvari nisu crno-bijele, no uvijek o tim nekim stvarima treba paziti, naravno ne pretjerivati, što je najbolja opcija jer čim se par grešaka zareda, igrač napusti klub, bilo je takvih slučajeva i ne tako davno... a iz dobre namjere ne bih želio da dođe do toga ukoliko nema potrebe za tim. Uglavnom, da ne duljim preko foruma, sve je jasno i riješeno...
ttp

PostPostao/la boško ošb » 19 stu 2012, 22:54

čestitke "mojoj" ekipi na tri pobjede... bolje da ja više ni ne dolazim :D
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la Mata » 20 stu 2012, 06:22

Dobro si to boško "odbrusio" 8-} i daj molim te mani se tog avatara i potpisa...grize za oči :-o

Što se tiče ranije napisanog,dodao bih još i detalj kako se ne može planirati da ti jedna ekipa neće isukati rekete i izaći na megdan jer pretpostavljam da je treći dečko trebao igrati taj meč :ymhug:
Mata

PostPostao/la matteo94 » 20 stu 2012, 09:50

boško hvala na čestitkama :)
matteo94

Sljedeća

Natrag na Sezona 2012./2013.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.