U nedjelju (25.11.2012.) igra se 3. turnir u 4. HSTL (3. Regionalna liga - istok), a organizator i domaćin je STK Graničar (Slavonski Brod). Evo parova sva 3 ligaška kola koja će se odigrati na 3. turniru kojim će i završiti jesenski dio prvenstva.
7. kolo
GODINJAK - IMIA
GORNJI BOGIĆEVCI 2 - BROD 3
GRANIČAR 3 - LIMPRES
OŠB VETERANI - KOKOLO
REBUS slobodan
8. kolo
LIMPRES - OŠB VETERANI
BROD 3 - GRANIČAR 3
IMIA - GORNJI BOGIĆEVCI 2
REBUS - GODINJAK
KOKOLO slobodan
9. kolo
GORNJI BOGIĆEVCI 2 - REBUS
GRANIČAR 3 - IMIA
OŠB VETERANI - BROD 3
KOKOLO - LIMPRES
GODINJAK slobodan
OŠB VETERANI imaju dosta dobar raspored na zadnjem turniru i trebali bi popraviti svoj bodovni saldo i plasman. U prve dvije utakmice igramo protiv ekipa Kokolo i Limpres koje još nemaju niti jedne pobjede i nadam se da bi to trebali dobiti. Treća je utakmica protiv dobrih dečkića iz Broda 3 koji imaju isti omjer (2/3) kao i veterani OŠB-a. Valjalo bi malo zatrenirati ovaj tjedan, lakše reći nego učiniti, nadam se da će Dalibor i Damir biti na svojoj razini, a onda ne bi trebalo biti problema. Na mene se ionako ne računa previše, ako što napravim to je onda bonus za ekipu. Uz to, u subotu ne idem u svatove kao zadnji put tako da će mi nedjeljna forma biti prilično upitna.

Dobro smo odigrali u nedjelju, no, realno, dvije utakmice nisu bile ni pristojno zagrijavanje. Dobra je borba bila protiv dečkića iz Broda 3, ne za Dalibora, već za Damira i mene jer smo tu negdje s njima. Reklo bi se - prevladalo je naše "iskustvo".
Već smo počeli s pripremama za prvi proljetni turnir kako bi se pokušali revanširati ovim momcima s vrha tablice ...