Košarka - Svjetsko prvenstvo u Turskoj 2010.

Moderator/ica: stjepan

Re: Košarka - Svjetsko prvenstvo u Turskoj 2010.

PostPostao/la ZoRRo » 02 ruj 2010, 18:48

Moja prognoza - DOBIVAMO BRAZIL
ZoRRo

PostPostao/la matteo94 » 02 ruj 2010, 22:12

kao što sam reko...poraz od brazila....nisam se iznenadio..na cijelom prvenstvu igramo loše i pobjeđujemo samo ono što ne možemo izgubit i da hoćemo...ove utakmice u kojima smo podjednaki možda bi bilo i bolje da ne igramo...samo se bezveze sramotimo...a šatš...tako je kako je....kako sam primjetio, u posljednjih godinu dana hrvatski sport je u padu...više u ni jednom sportu ne ostvarujemo neke rezultate...prije smo bili najbolji na svijtu u vaterpolu, a sad ćemo jako teško nešta napravit...u košarci smo bili bolji prije....u nogometu se nismo uspjeli kvalificirat na svjetsko prvenstvo...kad sam gledo euro u austriji 2008. mislio sam da će hrvatski reprezentativni nogomet bit u samom svjetskom vrhu, al danas sve manje vjerujem u to....jedino s čim sam zadovoljan je hrvaski klupski nogomet...veliki napredak u posljednju godinu-dvije...to je od mene ukratko...bio sam kratak kao jedan stolnoteniski poen...hhh
matteo94

PostPostao/la ttp » 02 ruj 2010, 23:54

Postavlja se pitanje, veći znalci ako mogu nek odgovore jer ja ne pratim i nemam pojma. Dobar zakljucak Matteo, i ja se slazem iako ne pratim bas, ali me zanima: Jesmo li mi lošiji tj. jesu li drugi bolji tako što su napredovali, ili smo mi stagnirali ? Je li problem u igračima ili treneru ? Zasto mi ne mozemo pobjediti Brazil, u cemu je problem, je li imamo neiskoristenog potencijala, ako imamo to se onda da rijesiti, ako nemamo, onda su to problemi...
ttp

PostPostao/la stjepan » 03 ruj 2010, 07:58

"ZoRRo" je slab prognozer, bolje da ne zalazi u kladionice. Nažalost, ja sam dobro prognozirao, pali smo prelako što i nije tragično jer se u sportu gubi i dobiva. Tragično je što se nismo dovoljno borili i dali sve od sebe, što bi rekli "nismo se bacali na glavu po parketu" ... I sada silne isprike hrvatskom narodu, malo mi je to bljak. Bori se, daj sve od sebe, pa ako izgubiš možeš tom hrvatskom narodu pogledati u oči, a ne ovako. Za nagradu sada idemo na Srbe pa onda lagano kući...
stjepan

PostPostao/la stjepan » 05 ruj 2010, 18:59

Bio sam jučer na putu za Zagreb kad su naši igrali sa Srbima, a nisam imao živaca slušati prijenos na radiju u autu, glupo mi tako slušati košarku, poslije čujem da su tragično izgubili (po tko zna koji put), vidim da ni ovdje nije bilo volje za komentarima ...
stjepan

Prethodna

Natrag na Ostali sportovi

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.